RSS 2.0

No one

Den här texten säger mycket.....

Vad händer med mig?????

Nu har jag sagt hejdå till min älskade son för den här gången. Han har spenderat helgen här å det har varit så mysigt!!! Den här flytten har gjort att vi kommit varann närmare så det känns så skönt! Nu dröjer det tills nästa helg då det är bröllop....!!!!!

Håller på å samlar ihop mina tankar så gott det går, jag syr å har redan gjort fel för många gånger, har så svårt att koncentrera mig, men jag ska bara lyckas!!! Började igår med min klänning, den kommer bli så fin å allt känns super, förutom mina tankar som för mig bort till drömmarna hela tiden så att jag syr fel, hahahaha!!!! Å va jag är lycklig, om ni bara visste...hihihi!!!! Ska ta en paus senare å promenera iväg till sollandet för att få lite färg igen på min bleka hud, inte snyggt till klänningen!!!!

Nu undrar jag ju hur ni har det?

Födelsedagsbarnet!!

Idag är ingen vanlig dag för det är Izabelles födelsedag!!! Min lilla tjej blir 5 år, kan inte fatta att tiden går då fort!
Har haft hela dagen för bara henne å vi har lekt med hennes presenter som endast bestått av barbie å bratz saker! Lite kul är det även för mamma givetvis att grejja med dessa småsaker, men har insett att mina fingrar är inte så små längre...hahaha!! Alla dessa pytte saker som teskedar  små parfymflaskor....jag är bara klumpig, så jag håller mig till att klä på å frisera! Har nu dock tgit en paus från lekandet så jag kan skriva lite här å städa ordning överallt...papper å kartonger över hela lägenheten typ! Å snart måste vi iväg å handla lite! Kanske skriver mer inlägg senare...beror på när hon somnar å så!! Annars önskar jag er en trevlig kväll!!!

Snart så...

Staden är avklarad å pessan sitter i badet så snart är det me myself and....
Blev riktigt snygga tyger så klänningar blir det! Imorgon fyller pessan 5 år å det firas med mor å dotter mys hela dagen!!
Det sista har hon vart en kopia av Lotta på Bråkmakaregatan så jag hoppas hon inte skriker när hon inte får en cykel imorgon!! Men hon får paket iaf, blev visst mer än jag hade tänkt, som vanligt! Å det värsta av allt är att jag har sagt...ingen mer Bratz på ett tag..men det gick ju inte att undgå då BR leksaker hade rea på massor av dockor...suck...men jag klarade att bara köpa en faktiskt!!! Så hon får ett berg presenter imorgon med..att jag aldrig lär mig!!!
Å på morgonen ska hon få en prinsessbakelse eftersom hon är min prinsessa!!

Tänkte visa er tygerna imorgon för nu orkar jag bara inte fota! Måste hitta ett par skor med...jag som inga har...HAHAHA!! Men jag har inga som passar till den klänningen.

Vad gör ni ikväll???

På plats!!!

För att lugna er så vill jag bara tala om att jag mår fortfarande jätte bra! Jag har varit med om det mest häftiga som kan hända i ens liv tror jag men det kommer ni få reda på tids nog, är inte redo att säga något än, men jag är så lycklig och jag ser verkligen fram emot livet dit det kommer ta mig nu!!! Ibland måste man gå igenom svåra saker och ta reda på vem men är och det har jag kommit fram till nu. Är fortfarande inte klart med min självkänsla men jag jobbar på den och blir starkare för varje dag som går.

Idag ska jag träffa syster för att köpa tyg till hennes klänning, har bara 9 dagar på mig nu, men det är inga problem, hehe!!! Symaskinen får gå varm och hjärnan likaså!!! Vi ska även gå igenom frisyrerna med frisören och planera skor, smink och allt det roliga!!!

VAD HAR NI FÖR PLANER IDAG??

I´m in love

Förlåt att jag inte skrivit på en dag men det har kommit lite emellan!! Måste bara säga att jag mår super å känner mig så lycklig för tillfället å hoppas verkligen att det håller i sig!!! Min dotter frågade mig igår om jag va kär...haha...jo det kan man nog säga att jag är...jag är kär i livet helt enkelt!! Ser fram emot denna hösten och jag vet att allt kommer bli bra!!

Idag blir det till att sy, ska nog försöka få till något till min älskade dotter med....det är så kul!!! Har ju massor  av tyg som ligger i lådorna eller i mina nyrensade garderober!!


Feelgood

Här går det som hejsan!!! Pratat med min goa underbar faster, skönt som avbryt i städningen!! Å nu hittade jag en skiva jag inte lyssnat på länge...Bridget Jones diary...soundtrack...snacka om feelgood musik!!! Så rensas det i garderober å dansas å sjungs för fulla muggar!!!! Å jag känner att jag mår så bra!!!! Hihi....

Storstädning idag

Jag är en riktig slöfock idag, bara så ni vet! Vaknade för en timme sen å har inte fått så mkt gjort, huvudet värker å hemmet ser fortfarande ut som en bombnedslag! Kände igår att jag behövde lite luft å miljömbyte så jag gick iväg å fikade en kompis vilket va jätte trevligt vi skrattade åt det mesta, så skönt!! Sen på hemvägen köpte jag tandkräm (efter att grävt i min uppklippta tub några dagar) å sen vidare till sysslingen på en snabb kopp kaffe och munnen gick i ett, hahaha!! När jag kom hem kunde jag inte somna så klockan va nog närmare fyra imorse när mina blå stängdes sig!!

Men som sagt...det va igår...nu ska jag ta tag i detta så jag får ett nystädat å fräscht hem idag. Började rensa i mina 7 garderober igår så jag vet vad jag ska göra idag för allt ligger huller om buller å det är så skönt när man får ordning i dom så man hittar alla saker igen!!!!

Ha en jätte bra dag!!!!

Min nya partner...

Städa är inte kul men med musik blir det BÄTTRE!!! Å dagens musik bli USHER.....har man ingen att dansa med så duger stridsvagnen utmärkt...HAHAHA!!!!!!

The Secret

Hejsan svejsan!! Har redan hunnit med ett yoga pass nu, å det gör lite ont i musklerna men det är ju mjuk träning så det funkar nog, hehe! Det som inte dödar det härdar....

Kollade på tv igår på outsiders å fick total panik på henne som skulle förespråka The Secret!! Jag har sett filmen många gånger å har boken å jag älskar den boken för den lyfter upp en och man blir lycklig när man läser den. Men hon Mia fick det att se ut som en sekt och hennes föreläsningar va bara too much!!! The Secret handlar ju om att vi ska använda våra tankar till positivitet och att inget är omöjligt, men kollade man på programmet så blev allt bara fel fel FEL!!! Jag håller mig till min version tror jag...hehe.

Ska börja städa undan här hemma nu å tvätta å stryka tvätt...det kan behövas en dag som denna...regn....

VAD GÖR NI IDAG???

?????

Ännu ett motionspass klart å nu är kycklingen i ugnen...gotti gotti!! Till det ska jag äta wokade grönsaker å njuta av en lugn kväll och jag kan andas ut gårdagens godisattack!! Jag har ägnat flera år åt att gå ner i vikt på alla sätt som finns å kommit fram till att äta å motionera är nyckeln till en bättre kropp. Har inga oövervinnliga mål denna gången utan det får ta den tid det tar, huvudsaken att jag mår bra av det!!! Funderar på om det går något bra på tv ikväll  eller om det får bli en bokläsarkväll helt enkelt?

Vad ska ni göra ikväll??

Cykeltur i vardagsrummet

Då va den sköna timmen klar!! Herregud säger jag bara, det känns i varenda muskel...undrar om jag kommer kunna gå imorogn..hehe!! Eftersom jag är otroligt rastlös nu å så får det bli en tur på motionscykeln...nu saknar jag min SATC-box...måste få tillbaka den i veckan!! Det värst med att cykla så här mkt som jag gjort sen i tisdags är att det gör så jäkla ont i röven...ursäkta språket men det gör väldigt ont!! Jaja inget ont som för nått gott med sig eller hur säger man???

PLÖSSIPLÖSS

YOGA

Nu va bloggläsandet klart, dags för ett träningspass å nu blir det YOGA!!! Skönt att få tänja på alla muskler man inte trodde fanns å få ett träningspass som är lugnt och skönt...just what I need!!!!

Godismonster

Igår va verkligen ingen rolig dag och när sångövningen va över så drog pappa och när han åkte va det tyst å då menar jag tyst! Rastlösheten kröp i kroppen på mig å jag försökte med alla möjliga saker för att det skulle bli lugnt inom mig, men det slutade med att jag kröp upp i soffan och bokstavligen vräkte i mig allt godis som blivit över i helgen och jag åt så snabbt så jag blev illamående. Vissa tar till spriten när de är ledsna, jag tar till godiset...blää va dåligt av mig! Så idag blir jag tvungen att cykla en tre timmar på motionscykeln så jag blir kvitt alla godis rester! Veckan som varit har jag lyckas gå ner 1,5 kg genom att bar motionera å äta vanligt, så nu känns det som man står på ruta 1 igen. Men jag kommer ta mig igenom det med, jag är stark och jag har lyckas förut att vända allt negativt till positivt!!

Idag är det måndag å en ny vecka med nya möjligheter.

Sångdags

Nu kommer snart min pappa hit så ska vi öva på bröllopssången, han ska spela gitarr och jag sjunga! Skönt när man slipper få nya som kompar en, brukar inte bli som man tänkt sig då. Va ju i kyrkan där de ska gifta sig för en vecka sen och jag bara älskar att sjunga i kyrkor där sången blir så vacker!! Kommer va gött nervös men det ska man vara, bara brorsan inte börjar gråta för då vet jag inte hur det blir. Han började ju gråta när han fick se brudnäbbarnas klänningar så....vojne vojne säger jag bara!

Ses sen!!

Semestern är slut

För att förklara kort å gott varför jag haft ett blogg uppehåll så är det pga familjeskäl. Idag har min prins åkt till Sockholm där han numera bor å imorgon börjar han den nya skolan. Det är tungt att veta att man nu gått från att vara heltidsmamma till att vara deltidsmamma och varannan helg mamma. Sonen har bott hos mig i 12 år å jag har fått 12 underbara år med honom å ser fram emot att få oändliga år till med honom men inte på samma sätt som förut. Varannan vecka kommer jag vara helt ensam å det kommer bli tufft och annourlunda liv för mig men allt löser sig och allt kommer bli bra, det vet jag.

Jag måste ta tag i mig själv och få tillbaka min självkänsla som jag tappat på vägen. För att kunna älska någon måste man älska sig själv och det gör jag inte just nu men kommer att göra det igen, det få ta den tiden det tar. Köpte boken Mera självkänsla som Mia skrivet och den är helt underbar och jag rekommenderar den skarpt till alla ni som tappat självkänslan på vägen....

Ska nu läsa era bloggar com jag inte gjort på hela veckan. Jag hoppas jag får tillbaka alla er som läst min blogg och att ni följer min resa till livet!!!

Ta hand om er och ha en underbar dag!!!!



MIN UNDERBARA PRINS; JAG ÄLSKAR DIG SÅ!!!!!

Här för att stanna...

Det här är inte lätt när man känner att luften gått ur men ändå vill man så mkt. Just nu är syster med dotter på besök å även min söta kusin, det är jätte mysigt men man känne att det tar på krafterna att vara 3 vuxna, 3 barn å en liten ettrig hund i en trea...men om två timmar är jag ensam med barnen för några timmar så då kan jag ousta ut å hänta krafter igen. Har även tagit tag i det som gnagt mest hos mig..min vikt. Så nu har jag börjat träna på allvar å det känns så skönt, att äntligen kunna stoppa vikten å förhoppningsvis gå ner en massa istället. Jag har så bråttom med allt men nu känns det helt okej faktiskt!

Förlåt att jag inte svarat på era kommentarer eller vart så aktiv här men ibland kommer det andra saker ivägen helt enkelt!!!

Önskar er en underbar dag!!!

Back in the game

Nu är jag på gång igen efter en helg full av saker. Hela lördagen ägnade jag åt att sy så klänningarna är nästan färdiga, de är så söta i dom må ni tro, hihi. Igår va vi på lysningskaffe hos brodern med ett 50-tal gäster...plus ett gammalt ex som va tvungen att klampa in där brevid mig...jätte kul...bläää för han! Men det va bara att fly fältet å prata med alla andra...sån är jag! Så nu har jag å brudens bror smitt fina planer för de blivande...hehehe...sånt däremot älskar jag!!! Om det är någon smo är bus så är det jag, moahaha!!!!

Nu inväntar jag min syster som ska komma hit å spendera en dag med oss så ikväll blir det familjemys med sster å alla hundra barn å en vovve..vojne vojne!

HUR HAR ERAN HELG VARIT???

Carrie skor!!

Mina senaste skoköp...inte använt dem än men de är snygga....hahaha!!!



Askungesaga

Ajajaj det bultar å det bankar...mit huvud värker fortfarande, inne på min tredje dag med huvudvärk å illa mående. Men det stoppar inte mig från att sy, så idag ska jag börja på klänning nummer två, så skönt att de har samma storlek, fast längdsen skiljer 10 cm. Vill ju vara klar med dom så jag kan sy något åt mig med...har massor av tyger som väntar på att få bli omhändertagna av mig! Det är detta som är kul, när man får lust till att sy igen, å det underlättar ju att man har en syhörna eller eget rum av något slag så man slipper ha allt liggandes i stora drivor runt om i lägenheten.

Nu ska jag sätta fart, känner mig som mössen i Askungen...hihi....

Tjuvkik

God kv'll alla vackra människor!! Har sytt en del nu så  jag tar kvällspaus nu! Va även en sväng ner på stan förut å skulle köpa blixtlås å foder till klänningarna, men med mitt visa kort blev det visst lite till...hihi...ooops!! Köpte min Hello Kitty mysdress/pyjamas, en ny mascara å en ögonskugga till fullpris! Å på rean hittade jag ett par vita jeans å en tunnare kofta i svart för 224:-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hur har ni det ikväll????



Hello Kitty

Är i full gång med klänningarna, har fått göra ett eget mönster eftersom det inte fanns att få tag på som klänningarna ska se ut, så extra tid har det tagit men skit samma, det kommer bli bra...hoppas jag! Framåt kvällen hoppas jag ni får se ett smakprov! Pessan min är här å ska agera modell sedan, måste ju prova mönstret först så jag vet hur det blir...hehe.
Denna underbar Hello Kitty luvtröjan köpte jag i måndags till henne på HM...visst är den fin?!

Önskar er en skön dag å återkommer senare!!!







Mitt trasiga liv....

Idag är ingen bra dag. Visserligen är jag bakis å bara det är lite småjobbigt men inget världsproblem precis, som man bäddar får man ligga, haha. Men det som är jobbigt idag är att min mobil, mitt liv, har kraschat...inte alls bra, den blinkar och tar inte emot någon laddning och den vill inte bli påslagen. Fattar inte vad som hänt med den, den har legat i väskan hela natten å jag har inte tappat den...suck...Så nu sitter jag här utan telefon å förmodligen nån som är orolig över mig...INTE BRA!!!!

Annars va gårkvällen väldigt rolig å väldigt blöt blev den...att man aldrig lär sig!! Kort får ni heller inte se eftersom dom finns i min trasiga mobil...fasen va arg jag är!!! Får nog ta mig lite mat å vila lite till tror jag.....

Over and out

Partybruden gör sig redo!!!

Sådär då va man hemma en kort sväng igen för att gå viader till en annan plats!! Va på stn å tog en fika med en kompis som jag inte träffat på flera år å det va skitkul verkligen!!! Å sen blev det bolaget för ikväll är det tisdaxsklubben (3:e gången jag är ute i denna stad i år) så det ska bli lite kul, tror jag! Har även inhandlat en klänning sm ser ut som ett tält men blir snygg på men vet inte om jag ska ha det än, varför har jag så svårt att bestämma mig??? SÅ nu gäller duschen å sminka sig å dyl...kommer nog lite nice pics under kvällens gång hoppas jag!!!!

Önskar er alla en underbar kväll!!!

Myskläder

Va på HM igår å köpte kläder till pessan..Hello Kitty givetvis å då fann jag denna söta å sköna pyjamas...härligt att ta på sig den nu när det är grått å trist å bara mysa i....


Å denna vore mysigt att ta på sig på morgonen å fixa kaffe å frulle i...lite lyx.....

Give me more!!!

Hujeda mig vilken natt, hehe...kunde inte somna så jag fick kolla på en film First Daughter å den va helt ok, lite amerikansk men ändå helt ok...tjejig...hahaha!!! Men inte fasen kunde jag somna för det så läsa va chans nummero två å det funkade!!
Idag ska jag sy å sy å sy å till kvällen blir det nog ett besök till en vän jag inte sett på ett tag å kanske tar vi ett glas vin eller bara dricker kaffe i mängder å tjötar ikapp allt vi missat, hehe....kan bli möe det!!!

Städa är ju annars något jag med måste fixa idag, men det får bli ett senare projekt! Är sugen på att göra nått kul å galet...men antar att det får vänta till fredag då det åter är dags för systrarna wecko att dricka drinkar å göra stan!!!

HUR HAR NI DET IDAG???

Halvdö....

Hejsan!!! Idag har jag inte alls mkt energi å det känns som luften gått ur mig totalt! Men något inlägg måste jag ändå ha å sen finns det både kommentarer att läsa å andras bloggar att läsa innan jag kan lägga mig med ro i kroppen, hahaha! Vet inte hur det är med er, men jag blir verkligen påverkad av detta vädret till det sämre å det känns inte skönt alls, men inget man kan påverka utan det är som det är. Går oxå å funderar mkt på mitt liv , vad som ska hända å vad jag vill! Så denna vecka somjag är utan barn kommer gå åt till att ägna mig helt åt mig själv, Å det ska bli UNDERBART!!!

BLIR NI PÅVERKADE AV VÄDRET???

Pledge This

Nu är det sen kväll och vi fastnade hos mina föräldrar, syrran tvingade mig, hahaha!! Så nu sitter jag i salongen å försökte få vara ensam men icke då...pessan kom å förstörde min andakt med bloggen å er...hehe!!!
Typ 5 i nio kom jag å systeryster på att vi skulle kolla på film å godis är ett måste till det å macken stänger nio...hmm...tog på pjuxen å fick springa dit å kom fram med andan i halsen typ nio!! Med en kasse godis å varsin mega glass 5 min senare vandrade vi hemåt å nu återstår bara att våra döttrar ska somna så vi kan plocka fram VÅRAT godis, hahahaha!!!

Vi ska se superduper blondisfilmen Pledge This med Paris Hilton...hahaha..vi såg den för ett år sen å just nu är vi på det humöret, vill ni se en crazy film med blondinhumor...se den!!!!

Så en liten stund till finns jag här å ska svara så gott jag kan på eran kommentarer...det är så roligt att så många hittat hit!!
Sov så gott alla underbar!!!

Fields of gold

Hej alla söta bloggers!!! Söndagar är alltid tysta å mysiga tycker jag! Det märks att folk tar det lugnt å inte stressar en dag som denna eller så ligger de hemma å är bakis, hahahaha!! Idag ska jag åka till mina föräldrar å lämna barnens kusin å sen ska jag prata in en radio jingel som blivit ändrad!
Brorsan å hans blivande fru har ändrat låt på bröllopet med som jag ska sjunga så jag försöker få in den i skallen nu, som tur är den lätt att lära men ändå, bar en månad kvar nu...

Detta är låten jag ska sjunga på bröllopet.....visst är den vacker!!

Hemma igen!

SÅ nu har vi vart hemma en liten stund å det blev bio, till flickornas glädje!! Å jag kan verkligen rekommendera den filmen oavsett om du har barn eller inte, rikgit rolig å många ställen i filmen som vi vuxna skratta på om man säger så!! Men nu är jag lite trött så jag har tatt mig ett glas rött å bara softar, maten puttrar på spisen så det bli sen kvällsmat med tacos..det är så gott så efter en full mage somnar man götti gött!!!

Vad gör ni för trevligt ikväll???

Lite ego pics..hehe



FRÅGESTUND och LISTA!!!

Såg den här listan hos Maria å blev full i skratt, så himla klockren!!!! Så med denna lista lämnar jag er för en stund för vi ska på bio!! Under tiden tänkte jag även att ni kunde fundera ut lite frågor till mig, alltid kul å det va ett tag sen....

SÅ FRÅGA PÅ NU Å JAG HOPPAS DET FINNS MÅNGA FRÅGOR ATT BESVARA NÄR JAG ÄR TILLBAKA!!!

♀ Saker kvinnor tycker män borde veta ♀



1. Ljug inte för oss, vi får ändå reda på sanningen ändå.

2. Vi ogillar "talking dirty" precis lika mycket som du gillar att lyssna på det.

3. Säg inte att du förstår, när du inte förstår ett dugg.

4. Vi tjejer är småaktiga, det får du leva med.

5. Du har inte PMS, sluta låtsas som om du vet vad det innebär.

6. Att säga något rart kanske räddar ditt skinn. Att göra något rart räddar ditt skinn varje gång.

7. Om du talar om hur det är att vara välutrustad, vet vi att du inte är det.

8. Storleken har visst betydelse.

9. Vi gillar inte när du spelar Mr Big, däremot gillar vi när du är Mr Big.

10. Ett ljudsystem i din bil imponerar bara på grabbarna - inte oss.

11. Det spelar ingen roll vad du säger, din förra flickvän är en slyna.

12. Det är bra att vara känslig - ibland.

13. Om du har gjort fel, eller om du inte har gjort fel - be om ursäkt.

14. Var lite påhittig, bio och en middag ger dig inte alltid det du vill ha.

15. Vi har dåligt självförtroende av naturen, vi kan inte hjälpa det...

16. Modepolisen finns visst! Och han ser oss...

17. Be oss inte om en avsugning, om du är snäll kanske du får en ändå.

18. Vi är inte det minsta intresserade av monstertruckar, hifi-system, paintball eller något annat som du och dina kompisar snackar om.

19. Vi måste få kramar och pussar varje gång vi ber om det.

20. Vi rakar inte benen varje dag, det är nåt du får vänja dig vid.

21. Slå inte vad om oss, vi får alltid reda på det.

22. Raka dig! Oavsett hur fräckt du själv tycker att det är med tredagars, vi hatar det.

23. Även om du tycker att det är coolt att rapa, fisa och låta kroppen utbrista i olika ljud, så är det inte det.

24. Jämför inte våra bröst med Pamela Anderssons, hennes är fejk.

25. Det är inte fräckt att smätta iväg snorkråkor.

26. Vi är vackra i grunden, men lite smink hjälper till ytterligare.

27. Vi kommer alltid att tycka att vi är överviktiga, så spela med och säg att vi inte är det.

28. Du kan träffa korgen i basket, göra mål i fotboll, putta i en golfboll från åtta meter och smasha en pingisboll, varför i hela friden kan du inte kissa i toaletten?

29. Viktigast av allt: Vi har alltid rätt - glöm aldrig det.

Jag tävlar...

Nu är det dax för mig att vara med å tävla å denna gången hos Catwalkqueen där man kan vinna detta underbara halsband från puss.se!!! Vill ni oxå vara med å tävla trycker ni här

En regnig dag i småstaden

God middag...eller va säger man när klockan är så här möe?? Goding tog hand om flickorna så jag fick sova lite extra, kan behövas om man ska orka med en 5 åring å en 6 åring som typ kivas heeeela tiden å skvallrar som bara den..suck suck...Varför kan de inte hålla sams..höll verkligen jag å mina syskon på så där, stackars mamma som alltid stod ut med vårat gnäll...hahahaha!! Jaja det löser sig alltid!

Idag är det regn i våran lilla stad å det ser ju inte bättre ut i vecka men å andra sidan så får man en del gjort då, som att sy tex, ska ju ha flickornas klänningar klara om en vecka så det gäller att ligga i! PLaner idag är att komma iväg på bio med tjejerna så jag ska kolla upp tider å boka biljetter någon Panda film är det visst som går så det blir lite mysigt....jag älskar att gå på bio!!!

                                               HUR OFTA GÅR NI PÅ BIO????

Grillat är bäst!

Va söta ni är med alla kommentarer, jag blir så himla glad å jag försöker så gott jag kan att svara på alla!!!!!
 Det jag däremot inte tycker om när det gäller kommentarer är all reklam eller kolla in min blogg eller SPAM för man vill ju få läsare som läser ens blogg inte de som bara vill få kommentarer, eller hur?? Jag tror de flesta som har en blogg fattar vad jag menar. Sen för att skapa läsare måste man ju själv vara intresserad av andras bloggar och kommentera deras inlägg!  Jag har fått jätte bra kontakt med flera stycken genom bloggen som jag verkligen skulle vilja träffa irl å ett par har jag träffat redan å det va så kul att få se personen bakom datorn!!!

Nu vankas det grillning för ballefjongen (tack Frida för det ordet) har äntligen blivit lite svalare! Ikväll serveras det fläskkarré som jag haft i egen marinad ett par timmar,  ugnstekt potatis och egengjord aioli...det ska bli gott i magen nu när hungern är som bäst!!!

GRILLAR NI OXÅ IKVÄLL ELLER VAD GÖRS???


Jag å mamma när vi va i Falsterbo.

Avundsjuk?

En sak som slagit mig många gånger är det här ¨typiska tjejfenomenet AVUNDSJUKA! Varför är vi avundsjuka på varann å varför har vi svårt för att ge en annan tjej en komplimang? Vi är bra på att säga saker som : snygg klänning, fin frisyr å etc...men inte säga rakt ut: VAD VACKER DU ÄR!! Nä då ska ska vi hitta andra saker att klanka ner på eller undvika att säga just det. Å det spelar ingen roll om tjejen är vardagssöt eller en pudding, vi säger det ändå inte. JAg har provat det där flera gånger att säga till någon främmande att: Måste bara säga att du är så vacker! Å de vet inte hur de ska hantera det för man är inte så van vid att få komplimanger av det egna könet. Små ord kan verkligen göra nytta. För just den dagen kanske den tjejen inte har en bra dag å tänk om man får uppmuntranade ord då...det är lycka!

HÅLLER NI MED? VISST ÄR VI TJEJER DÅLIGA PÅ ATT GE VARANN KOMPLIMANGER?

VARFÖR GÅR DET INTE????

Blir rätt trött på att bloggen strular så mkt, en del kommer man inte in på å när man väl gör det så går det inte att kommentera..har ni samma problem? Undrar om det är alla som spammar som ställer till det här???? Väldigt irriterande iaf!!!

Lattetajm

Sitter på balkongen å har precis fixat mig en smaskig Vaniljlatte!!! Va vore livet utan latte???



GILLAR NI LATTE OCH VILKEN SMAK???

Mörbultad

GOD FÖRMIDDAG!!! Japp jag har sovit länge idag men det behövdes tydligen. När jag vaknade kändes det som en flock flodhästar trampat sönder mig, undrar va jag har drömt för hela kroppen känns totalt mörbultad, hahaha! Dessutom känns det i ansiktet att solen gjorde sitt igår så hög solskyddsfaktor där idag vore nice!!!

Flickorna fortsätter sina underbara diskussioner å ingen ger sig...vojne vojne...Så just nu känner jag att ipoden i öronen vore inte helt fel! Å en skogspromenad vore heller inte fel, men det är bara att drömma på för jag tror inte att de är så pigga på att springa brevid mig en timme medans jag marcherar...hahaha!

VAD HAR NI FÖR PLANER IDAG??