RSS 2.0

Give me more!!!

Hujeda mig vilken natt, hehe...kunde inte somna så jag fick kolla på en film First Daughter å den va helt ok, lite amerikansk men ändå helt ok...tjejig...hahaha!!! Men inte fasen kunde jag somna för det så läsa va chans nummero två å det funkade!!
Idag ska jag sy å sy å sy å till kvällen blir det nog ett besök till en vän jag inte sett på ett tag å kanske tar vi ett glas vin eller bara dricker kaffe i mängder å tjötar ikapp allt vi missat, hehe....kan bli möe det!!!

Städa är ju annars något jag med måste fixa idag, men det får bli ett senare projekt! Är sugen på att göra nått kul å galet...men antar att det får vänta till fredag då det åter är dags för systrarna wecko att dricka drinkar å göra stan!!!

HUR HAR NI DET IDAG???

Kommentar från: Maria Risto

Tss, jag kan inte vara gravid:P Ja det känns så skönt nu, hade riktig ångest hela dagen igår. Hur är det med dig då sötis? Kram

2008-08-05 @ 11:57:03
URL: http://mariaristo.blogg.se/
Kommentar från: Miss0

Nää menar det, man ska inte hänga upp sig för sånt. Låter trevligt med lite sällskap med en vän och bara tjöta. En annan ska gå igenom alla kläder som jag har tagit med till mina föräldrar inför flytten till Oslo. Tråkigt värre :/



Jaa, det var faktiskt läskigt igår. För mamma berättade att hon också hade ont sådär och ett halvår senare fick hon propp i hjärnan :S Så jag blev lite rädd där faktiskt.. men det verkar vara bättre med benet nu så :)



Hoppas du får en trevlig kväll!

Kram

2008-08-05 @ 12:00:39
URL: http://miss0.blogg.se/
Kommentar från: Miss0

Hehe menar det ;) Likabra att passa på att göra det nu. Sen är det för att mina föräldrar ska köpa en bäddsoffa så jag får sova på den istället för en madrass på golvet. Så alla mina grejjer måste väck :)



Jag vet faktiskt inte än vad jag ska jobba med utan jag drar dit som alla andra svenskar i hopp om att få jobb :) Men har många vänner som redan är där :)

2008-08-05 @ 12:06:53
URL: http://miss0.blogg.se/
Kommentar från: ella

hihi jag menar d fattar ej aldri sett lappen förr=)

japp finns massa snygga tapeter=)svårt vällja bara!

ha en skön dag ska nog trippa ner köpa färg till listerna nu;)kul pyssla

2008-08-05 @ 12:07:26
URL: http://ellisgirl.blogg.se/
Kommentar från: Maria Risto

Usch, vet inte om jag vågar..



Vad jobbigt för dig. Hoppas det löser sig för man ska ju inte försöka bli kär i någon, det är liksom inget man ska behöva framkalla utan det ska ju komma av sig själv. Men om du får lite tid för dig själv så kan du känna efter och komma fram till vad du verkligen känner. Det där blev lite rörigt:P

2008-08-05 @ 12:12:16
URL: http://mariaristo.blogg.se/
Kommentar från: Miss0

Jodå, jag kan tänka mig att jobba på plocklager / lager, kontorsjobb, dagis ja det mesta :)

2008-08-05 @ 12:15:17
URL: http://miss0.blogg.se/
Kommentar från: Anonym

Hej gumman.Allt är bra med mig fast det är dåligt väder. Men man får göra det bästa av sitvationen..Har varit pås tan med min kära och strössat runt i city sen åt vi på jensens böffhus...mums vad det var gott..Hoppas att allt är bra med dig och gjort något skoj? kram krma

2008-08-05 @ 15:57:17
URL: http://blondis81.blogg.se/
Kommentar från: Sandra

Mums filibaba vad gott! ;)

2008-08-06 @ 22:23:51
URL: http://piffad.blogg.se/
Kommentar från: Elle

Åh det såg gott ut ;)

2008-08-09 @ 18:01:05
URL: http://fashionforelife.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Namn:
Stamgäst?

Mail kanske? (bara jag som ser)

Vart hittar jag dig?

Lätta Hjärtat!

Trackback