RSS 2.0

Högk(l)acklat!!

Snacka om att man blir taggad när man är på dessa unitmöten, hehe..så sugen på att göra en massa saker för man blir inspirerad av alla underbara tjejer som kämpar och vill lyckas med något bra. Har fått nya utmaningar att ta tag i som jag bara SKA lyckas med!!! Sen att man får klä upp sig å göra sig iordning och trippa om kring i högklackat, bara det gör ju att man känner sig som en prinsessa!!!

Men nu ska ungar i säng å sen ska jag fortsätta med designen å även göra upp en planering inför kommande veckor!!

Sov så gott!!! IMORGON DRAR JAG VINNAREN AV 2 ST NAGELLACK I ROSA!!!

Tillökning!!!

Har precis kommit hem från staden, blev lite shopping idag med!!! En svart kavaj hittade jag å sen dessa underbart söta Vagabond ballerina! Halva priset oxå de gick på 175:-, ett FYND!!!! Minns de söta röda frulleskåålarna jag visade igår...jag hittade sådana här men bara de små....snyft! Vet ni hur söta de va i verkligheten...åhhh min shoppingtarm sög rejält efter dom!!!

ANG: TÄVLINGEN SÅ FLYTTAR JAG FRAM SLUTTID TILL 12.00 IMORGON, TISDAG ISTÄLLET!! SÅ PASSA PÅ!!!

Nu ska jag en stor skål med Italiensk pastasallad!!!!!



VISST ÄR DE SÖTA???!!

Dresscode


Ska strax ner till stan för att inhandla en svart kavaj till mig, måste ha det när jag säljer Mary Kay, å en svart kjol å högklackat, hehe...kan det passa någon bättre än mig att få klä sig kvinnligt?!!!

Sen blir det förberedelser inför sommarens sista unit-möte med alla underbara konsulter å sminktips å mingel...wieeee!!!
Hitta denna roliga bild.....




VAD SKA NI GÖRA IDAG MINA SÖTA LÄSARE???? 

OBS!!! GLÖM INTE TÄVLINGEN!!

Countrystyle inredning

Hittade dessa söta saker hos Countrystyle.se och inte så fasligt dyra, har blivit tokig i prinsessaker å romantik...undrar varför????


Söta frulleskålar för 89:-/st



En ljushållare i form av en krona för 109:-



Eller dessa söt frulleskålar med rosmotiv för 119:-



Å denna underbara fruktskål för 159:-

Tävling pågår

Ni glömmer väl inte tävlingen jag har??? Jag lottar ut två ursöta nagellack från Mavala i två rosa nyanser!!!

TÄVLINGEN  HITTAR  NI HÄR!!

I´m in love



Detta underbara set skulle jag gärna krypa in i idag å bara mysa...finns på Nelly.com å blir din för 889:-
Perfekt outfit för en grå å regning söndag!!!

Min dag idag eller ??

Undrar vad jag gjort alla gudar idag? Hade värsta äckliga mardrömmen inatt å jag vaknade så det va som om jag stigit ur duschen precis, bara att byta lakan å somna om. Sen när jag vaknade så hade jag ont i hela kroppen, kan knappt röra mig men har precis tagit två ipren så jag hoppas det släpper. Om några timmar ska jag ha en hudvårdsklass hemma hos mig för att komma igång på riktigt med mitt säljande! Ska köra med barnen ett par timamr så det får städa undan å hjälpa till med det jag inte fixar, stackarna..hehe.

Idag har jag namnsdag oxå, hehe...det är PETRA-DAGEN idag!!!!

Vad ska ni hitta på en sån här grå söndag???

Shopoholic...that´s me...

Här kommer några saker jag hittade...och så mina smycken som anlänt från bagsandfashion!!!!



Denna väskan hittade jag på Lindex för endast 129:- på rean!



Armband Yellow Cherry och halsband Forbidden fruit från bagsandfashion.com!



Läppglanset i färg cherry bomb fr Clinique och kostar 180:-, detta är mitt favorit lipgloss, måste provas!!!



Marinblå tunika 99.50:- och randiga leggings 99:- från Gina tricot (haha snygg pose..NOT)



Blommig volangklänning 149:- oxå Gina

***TÄVLING***

Nu är den här!! Jag kommer att lotta ut 1 vinnare till denna tävling. Blir intresset stort kommer fler tävlingar å fler kommer ha chansen att vinna.

REGLER:
Skriv en kommentar i detta inlägg att ni vill vara med och varför.  Erat namn, bloggadress och email-adress ska vara med.  Ni som vill ha en extra lott ska även skriva ett inlägg i eran blogg och hänvisa till detta inlägg om tävlingen, givetvis tar ni med bilden :D!!
Tävlingen avslutas på måndag d 30/6 kl 18.00...

PRIS: 2 st mavala nagellack i färgerna som visas i bild....Toulouse vad det jag hade i detta inlägg


                                               LYCKA TILL!!!!!

Väskan...

Korkade dumma jag glömde ju skriva ut vart dagens önskeoutfit kom ifrån...FÖRLÅT!!! Många har frågat om väskan oxå...Klänning och väskan finns på ASOS å visst är väskan läcker!!!! Skorna finns på Forever21....

Har precis kommit hem efter en lång dag i stan å med avslut hos sysslingen!!! Självklart har jag shoppat lite :) å jag ska lägga ut bilder på det om en stund å även på min lilla tävling...men först har jag massor av kommentarer att svara på!

Återkommer snart.....PÖSS I SOLSKENET

NÅGON MER ÄN JAG SOM ÄR SUGEN PÅ ETT GLAS VIN???

Dagens Önskeoutfit


God morgon!


Nu har prinsessan slått upp sina två blå.  Så jag å mini pessan ska ner på stan, får se om min käre syssling á la mamsen blir vårat sällskap. Det ska köpas symönster å lite tyger, å sen måste jag hitta någon läcker ögonskugga, haha!! En fika på Larssons kanske oxå, där är det mysfaktor 10!!!

Jag å shopping kan bara sluta på ett sätt, att jag kommer hem med fler påsar å bagar än jag orkar bära å kontot är tunnt....moahahaha!!!

Nu när jag är inne på listan så måste detta firas med en liten TÄVLING helt klart..så håll utkik i eftermiddag, jag lovar det blir ett pris de flesta uppskattar!!

Just det ja, mitt paket har kommit ifrån bagsandfashion !!!!!! Så det ska hämtas ut...åååå så roligt!!!!

VAD ÄR ETT BRA PRIS ENLIGT ER?????

WIIIEEE!!!


Jag är inne..hihi..åh va roligt!! Tack ni söta som kommenterar, jag ska sätta mig att svara nu på alla!! Har suttit med PS å lagt in nya penslar å försöker få ordning på hur allt funkar, inte lätt å min goding gör allt han kan för att blondie som jag ska fatta, haha!! Vill ju ha egen design å har hittat massor av roliga saker, men det tar tid..å nu får jag ju ännu mer press på mig!!!

Önskar er alla en god natt, nu ska vi se på ARN och jag kommer förmodligen att slockna först av alla!!!

Natti å kramis!!

Min IPOD!!!







INGEN SOM BLEV AVUNDSJUK NU VA!!????

Ett fetto..???






Supermodellen Karolina Kurkova är för fet. Åtminstone om man får tro brasiliansk media som går till hårt angrepp mot den tjeckiska 24-åringen.  

Hon är mest känd som ett av Victoria's Secrets affischnamn och brukar pryda omslag på modemagasin världen över. Enligt Forbes är hon också en av de bäst betalda fotomodellerna just nu.  

Men i Brasilien tycker man uppenbarligen att skönheten antingen borde banta - eller börja leta efter ett nytt jobb.  

"Ryggfett, kärlekshandtag och celluliter" - så låter den lokala mediekårens utlåtande efter Karolinas framträdande i bikini på catwalken under modeveckan i Sao Paulo.  

Enligt Fox News skriver en brasiliansk tidning att även publiken var "chockad" över att se hennes "celluliter på rumpan".  

Hittade denna artikel här

Ärligt talat vart är våran värld på väg? Hon är INTE FÖR FET utan har normala kurvor å celluliter..HALLÅ??? Alla har det, så sorgligt när det ska smutskasta de som är normala. Visserligen har hon blivit lite större men det är ju bara snyggt! Fram med alla kurviga tjejer som ska vara ett föredömme för yngre så att size zero försvinner, det skapar anorexi å dåligt självförtroende hos alltför unga tjejer. Jag har själv haft anorexi så jag vet...det är ett HELVETE!!!

VISST HÅLLER NI MED OM ATT HON ÄR SNYGGARE NU?!

4 stilar från ASOS



Jag gillar alla fyra, så olika men så snygga!!

VAD TYCKER NI??

Sexig under...





Älskar sexiga fina underkläder.  De är väl inte så praktiska kanske men va gör det...??

SKULLE NI VISA ER I DESSA UNDERKLÄDER FÖR ERAN KILLE???

Dagens önskeoutfit



KLÄNNING: Forever21
SKOR: Stevemadden
SCARF OCH VÄSKA: Forever21
ARMBAND: Bagsandfashion  (Detta klickade jag hem igår med =))

Jag tycker det otrloligt snyggt att ha det mesta i samma färg fast ite olika nyans men något behöver bryta av lite därför valde jag en grön scarf!!!

VAD TYCKER NI OM DETTA: HISS ELLER DISS???

Ingen godnattsaga behövs...

Min syrras dotter kom vid lunchtid idag till mig å pessan å ska stanna tills imorgon eftermiddag så det är highlife här kan man säga. Mitt nystädade hem har förvandlats till ett Bratzhus med saker överallt...suck! Fick iaf med mig dom förut å inhandlade en massa godis å ostbågar och en film som kunde få dem att sitta still medans jag plockade...trodde jag...haha! Så nu har vi käkat varma mackor å ett bad är upptappat till dom...sen är det sängen å äntligen får jag egen tid, men är rädd att jag kommer slockna före dom, är helt färdig!
Jaja sova får man när man blir gammal.. hehe!

                                                                                                              HUR HAR ERAN DAG VARIT??


Förbjuden frukt



Detta smycke fastna jag för å har klickat hem det!! Forbidden fruit...priset är 179:- och finns på Bagsandfashion

Partyoutfit!



Klänning och kuvertväska från forever21 och läckra skor från stevemadden!!

Dagens önskeoutfit!



Allt kommer från Forever21 å det är så snyggt å somrigt!!

Naken yoga??



Jag trotsar vädret å sätter mig på min balkong och har hällt upp en stor kopp kaffe och inhandlat två tidningar...hehe.Slår upp hennes och vad får jag se..naken yoga som man ska utföra med sin partner?? Hahaha nä nä det är inget för mig, ok med alla möjliga sexställningar men att se sin kille uppochner och bakifrån, haha...går FETBORT!!!! Så jag bläddrar snabbt förbi och hittar lite mer mina sidor...nagellackstest, hihi!!

SKULLE NI HA NAKEN YOGA MED ER PARTNER????

Ett tag sen

Oj..har inte skrivit på ett par dygn, men här har det vart fullt upp hela tiden. Midsommarafton va mysig men det kändes lite ensamt trots allt. Antingen va jag i köket å fixade mat å gjorde godisbord eller så va jag med barnen. Men nästa midsommar hoppas jag kunna fira med någon jag håller kär.

Nu ska jag fortsätta plocka ihop våra saker så vi får komma hem någongång!!!

Hur har eran midsommar varit???

Midsommarafton!

Då va den här, dagen man ska äta å supa ihjäl sig..haha!! I år valde jag att vara med min familj istället för att åka på galej å vi ska ta det lugn tidag men jag hoppas på lite mys iaf! Vi ska strax åka å plocka fina blommor som vi ska göra kransar av, flickorna ser fram emot det lika mkt som jag, hihi!! För det är midsommar för mig, blommor i håret, potatis och sill, en massa jordgubbar och som tradition en irish coffe till lunch, haha!!

Idag ska kameran få jobba, det lovar jag!!

Kram på er så länge och jag önskar er alla en jätte trevlig midsommar!!! Va rädda om er!!!

Mina naglar



Naglar nästan färdiga, ska måla ett lager till...stör mig att färgen inte kommer till sin rätta!!

Förberedelserna är igång!!

Idag är det mkt fix eftersom jag å pessan ska åka till mina föräldrar över helgen, skulle nästan kunna tro att vi ska flytta dit med tanke på packningen, haha!! Men det är ju så när amn inte kan lita på vädret å jag hatar att står där å inte ha kläder efter väderlek. Så nu packas det, pratas i ett (hon kom hit för 15 min sen) å provandes av alla hårspännen...jag får inte ha något ifred!! När hon fick syn på nya nagellacket så tjöt hon av lycka för hon trodde det va hennes, hahaha!! Men klart vi ska måla våra naglar med det rosa fina, å jag ska sätta in bild på hur mina naglar blev!!

Men som sagt, nu måste jag fortsätta!!! Ha det gott så länge!

HUR SKA NI FIRA MIDSOMMAR????

Shopping galen mamma!!

Hemma från shoppingen å har handlat såå mkt tyg..haha, nääää INGET tyg bara lite annat!!! Varför är det så roligt att sätta sprätt på sina pengar??? Provade några klänningar till mig men jag hitta inga som va lika snygga på som de va när de hängde på galjen, ETT STORT PROBLEM!!!! Men det är inte så noga, får rota i garderoben, kanske hittar något jag kan göra om lite!! Ska nu äta pastasallad och sen sätta fart med mina naglar å om jag orkar sen, färga håret!!! Extreme makeover....


Hitta lite på rean till pessan på Lindex, kjol: 49.50:-  och klänning: 119:- !!



Hårspännen är alltid bra att ha!!! Å på HM kan man hitta allt möjligt roligt å på Lindex..hela kalaset gick på 185:-!!!



Hårfärg, rosa nagellack (ska visa färgen sen) och akrylset till naglar!!!

NÅGON SOM PROVAT DENNA HÅRFÄRG????

Drar till stan

Håller på å fixar till mig så jag kan visas på stan, haha! Ska ner en sväng för att kolla på tyger till klänningar och förhoppningsvis även köpa dem, men man vet ju aldrig. Med tanke på att det varit studentbal så kan det vara utplockat men håll tummarna!!! Till småflickorna ska jag hitta något grönt, och till mig och syrran ROSA, hihi, vad annars!! Kanske skulle ta en sv'äng till Scorett outlet vi har i stan, kan ju finnas något fynd, hihi!! Jag är ju en lång tjej ( 174 ) så FÖR höga klackar kanske jag inte ska ha, men det är ju så attans snyggt!!

Ska oxå köpa gel till naglarna så de äntligen kan bli långa å vackra igen, SAKNAR DET!! Å så någon fin blomma från torget...ja just det...TORGDAG...betyder en del folk..hmm...tur jag har en cykel så jag snabbt hittar parkering, hehe!!

SÅ SNYGGA SKOR!!!

VILL HA DESSA!!!!!!!

   Pris: 90 dollar.
  Pris: 100 dollar


Bägge paren finns på Stevemadden.com.

VAD TYCKER NI??? VISST ÄR SKORNA VIKTIGA?!

Skinny Jeans

SKrattar gott åt avsnittet i SATC där Miranda tar fram sina skinny jeans å tycker att hon är så grymt snygg, hahaha!! jag känner igen mig gott i det, har ett par skinny jeans jag SKA I!!!!! Å nu får jag dem typ till halva låren, men jag kom i dom förra sommaren så visst ska jag klara det innan året är slut!!

Min dagliga hudvård!!

Dessa produkter säljer jag så givetvis använder jag dem, blir en hel del men det tar inte så lång tid. Man ska vara rädd om sin hud å det finns en massa produkter i handeln som inte är bra å de somär super bra. Tvål och vatten är det sämsta man kan göra rent huden med för det täpper till och torkar ut. Dessa produkter har ett värde av ca 3500:- så det är vad jag spenderar dagligen på mig!!!

Bilder från helgen!!

Har redan hunnit med en kort promenad på 30 min och tvättat lite kläder!! Skönt när man går upp lite tidigare än vanligt, haha!! Började ju lägga pussel igår på 1000 bitar, å det är svårt att gå förbi utan att hitta en bit, hehe!!
Ger er lite bilder från helgen oxå men som vanligt fastnar inte jag på kort men det går bra ändå!!
KLICKA PÅ BILDERNA FÖR STÖRRE!!

 Här ska min bror övertyga tjejerna att han har en riktig ren i lasbilen!! Han jobbar på Polarbröd och nu hade han fått 2 uppstoppade renar för att ha i butik som marknadsföring. Gissa om de tyckte det va spännande?

 Fasen va han llevde om inne i lasbilen och ni skulle sett tjejernas miner när en ren tittade ut, trodde jag skulle pinka på mig, hahaha!!!

 Efter lite tvekande fann de att de va väldigt kul att sitta på renen iaf!

 Pessan är väldigt förväntansfull, hon ska åka karusell!!

 Av alla hästar som rörde sig upp och ner och fram och tillbaka så väljer dom en elefant som står still, haha!! Men glada är dom!!!

 Jag å pessan ska åka virvelvinden, det va jätte kul!!!!

 Japp bror min är stark!!! Här dansar vi till några tjejer som river av it´s raining men...fast inte såg jag några komma fallande :(

Seg dag....

Dags för lite uppdatering känner jag. Dagen har vart så otroligt seg och ovädret hänger i luften men det händer ju inget! Känner mig ensam nu när pessan åkt til sin pappa (ska va där i 4 dagar) så jag tyckte synd om mig själv och hyrde tre filmer...mohahaha!! Sen har jag tagit en promenad så nu är jag på G igen å senare tar jag ett pass på cykeln till SATC, funkar i alla lägen!!

Vad har ni gjort idag??

Dagens önskeoutfit

Allt från Top Shop, färgglatt vill jag ha idag!!!

Monday again!

Idag är det fortfarande segt väder å jag längtar efter solen nu så man kan åka å bada!!!
Faan vilken karaktär jag haft i helgen..not..men det är bara att ta nya tag och fortsätta kämpa mot extrakilon! Tur att jag har några veckor på mig att gå ner det jag ska...10 kg...det där med beach 2008 la jag ned för ett tag sen, kör på höst 2008 istället :P
Ska snart lämna pessan på dagis å sen ta en lång skön promenad i skogen....
Så vi ses senare!!!

Svar på frågorna!

Lite frågor blev det..jätte kul!!! Hoppas ni blir nöjda med svaren. Jag har ju inte bloggat här så länge så det finns väldigt mkt mer att skriva, är bara lite försiktig i början!!

Vad du utbilda dig till?
Hmm..jag är ju 32 år och hoppas jag slipper utbilda mig egentligen. Fast drömmar har man och det jag innerst inne vill är att utbilda
mig till make-up artist och nagelskulptris. Men pengarna finns inte till det ännu.


Går du högskoleutbildning nu?
Nej, jag läste till butikschef för ett par år sedan, men insåg att det inte va vad jag ville så de 3 sista kurserna har jag ej genomfört.


Kommer det bli någon flytt till Stockholm som du pratade om?
Nej tyvärr. Det blev mer komplicerat än jag trodde så det ligger på is, men det finns fortfarande kvar i mina mål att nå.


Har du pojkvän?
Jag önskar att jag kunde svara ja här, men tyvärr inte. Just nu finns det iofs inte tid till det, men jag hoppas att jag träffar min
drömkille inom en snar framtid.


Varför började du blogga? Vilka bloggar läser du?
Min syssling tyckte att jag skulle blogga för jag hade så mkt tankar hela tiden, så det gjorde jag, har dock haft vissa problem att
stanna på samma blogg så jag har haft 4-5 st tror jag inom loppet av ett år :PMen nu hoppas jag att jag stannar här!
Jag läser bloggar som tilltalar mig och där man kan läsa om en persons liv, inte bara modebloggar utan real life! Lite av dem jag
läser kan ni se på länkarna. Fast just nu är favoriten TUMADRE!


Vad vill du göra med ditt liv?
Jag vill först och främst få total lycka och en bra självkänsla. Jag har många drömmar som jag SKA få uppfyllda. Jag vill ex ge
mina barn ett bra liv där man inte ska behöva vända på varje krona utan kunna unna sig saker. Det som är viktigast för mig just nu
är att hitta mig själv så jag kan ge av mig själv till andra på det sättet jag önskar. Mitt liv har varit ett stort kaos i omgångar
och det har gjort att jag glömt bort mig själv och klandrat mig själv, men har nu vid denna åldern insett att man kan inte få saker omgjorda
och det är ingen idé att ångra något. Utan livet går ut på att leva varje dag och ta hand om sig själv och sina nära och kära
För att kunna älska måste man älska sig själv, och det jobbar jag på just nu.

.


Vad har du för framtidsplaner?
Jag vill starta ett företag där jag själv kan välja mina arbetstider och arbetskamrater. Jag kommer att bli något, det är jag helt övertygad om.
Men allt har sin tid och jag jobbar på det.

Frågestund

Medans jag är borta nu i några timmar så tänkte jag ha lite frågestund. Svårt att skriva saker om sig själv så det är bättre ni frågar...om allt!!! Den pågår fram till 19.00 ikväll....SÅ FRÅGA PÅ!!!!!

FJORTISKÄNSLOR....

Shit va kommentarer jag har att läsa igenom nu..SÅ ROLIGT!!! Man vill faktiskt få respons på det man skriver och vetskapen om att det blir fler å fler som läser här så blir man ju inspererad att fortsätta skriva!!
Hehe jag snodde brorsans dator å fick höra att jag är datanörd, haha...kanske det kanske! Va ju nere igår på potatisfestivalen å det va kanon väder men lite kallt, men va gör det när man kan dana å ha kul ändå!! Det sjöngs å spelades på massor av ställen och folkfester gillar jag!! Blev tom uppbjuden till dans, hihi. En av brorsans kompis kom fram å tjötade en del. Men eftersom han började busa med min dotter så fick han skylla sig själv, hon blev som en hök på honom så det slutade med att han stannde hos oss en timme och höll låda! Å sen bjöd han upp mig, hihi...kände mig som en fjortis igen som blev uppbjuden för första gången, va längesen man fick ett sånt erbjudande å han är ju inte ful heller :P !!!!
Nu ska jag fortsätta läsa era kommentarer och svara så gott jag kan...

Ses ikväll igen och era kommentarer gör mig glad så fortsätt!!!

Många goa kramar från mig!

VAD GÖR NI PÅ SÖNDAGAR??

Dagens outfit



Linne: Vero Moda
Kjol: Vero Moda
Tights: Gina
Skor: Fred Perry (skitiga)



HOPPAS NI ALLA FÅR EN UNDERBAR FORTSATT HELG!!!

Ska försöka svara på alla kommentarer under kvällen, annars får vi ta det imorgon!!!

Pöss å kläm

Extreme makeover del 1

Dags att sätta lite fart här hemma nu, ska plocka bryn å ta fram kläder till mig å pessan, vi blir nog lite lika idag :P
Å sen ska det ju sminkas...å det är så roligt!!  KOmmer lägga upp min första outfit bild här sen..hihi...busigt! Fundera på eftersom jag kommer tillbaka imorgon eftermiddag så blir det ju inget bloggande och kanske är det det läge för en lite frågestund..vad tycker ni?? Jag har ju inte avslöjat så mkt om mig än...hehe!!

Potatisfestival

Idag har vi inte gjort så mkt än jag å pessan. Men om några timmar åker vi iväg till min bror å hans blivande fru i Alingsås och ska tillbringa resten av helgen där, ska bli skönt att komma härifrån lite och sen att få träffa dom!!!! Mina föräldrar hämtar upp oss så och de ska oxå spendera helgen där nere. Har hört att det är potatisfestival oxå, hehe så ett glas vin eller två kommer nog slinka ner i min torra strupe ikväll. Men givetvis blir det väldigt lugnt efterom pessan är med, men bara för att man har barn så ska man ju inte låsa inne sig. Jag har inte ont av att ta med mig henne och ta ett glas vin i hennes sällskap. Men det finns ju de föräldrar som aldrig skulle ta med sig sitt barn ut efter 19 eller heller dricka i deras sällskap. Men jag är uppvuxen med att mina föräldrar alltid tagit med mig överallt och det har ju tom hänt att man somnat under rockkonserter innan man ens lärt sig gå!!
Sen ska det bli lite kul att få ta del av deras bröllopsplanering oxå, kan ju ge dem lite tips här och där, bara regeringen tar emot det, haha!! Givet så åker kameran med..den är redan nedpackad!!!

VAD SKA NI HITTA PÅ IDAG DÅ??

Film recension av Solstorm och Love in Manhattan

SOLSTORM:
Jag är ju en big fan av Persbrant å han är ju med i den, men gillade inte den rollen han spelade i den här filmen...suck. Annars tyckte jag att filmen höll en bra nivå igenom och spännande å inte förutsägande, det är bra!! Den handlar ju om ett mord i en frikyrka på en pastor och att hitta mördaren. Izabella gör sin roll mkt bra och sen att hon är vacker gör att filmen lyser upp lite från en annars grå och sorglig miljö. Den är helt klart värd värd att se om ni gillar svenska filmer!!!
Betyg: 4/5

LOVE IN MANHATTAN:
En ganska långtråkig film egentligen där det egentligen bara är 2 roller det handlar om. Den cancersjuka mannen som endast har en kort tid kvar att leva och han möter en tjej som han blir förälskad i. Dock är det inte lätt att ge sig hän när man är i hans situation och det är därför den blir lite långdragen. Men jag pep som en liten bebis på många ställen i filmen och den har ett bra budskap, ta vara på livet och att tänka sig för vad man säger. En typisk tjejfilm men det kunde varit lite mer handling.
Betyg: 2,5/5

Filmtajm och photoshop

Har nu tagit tag i photoshop, får se om jag kan fixa nått där! Tålamod har jag till en viss gräns men när det krånglar för mkt så ger jag upp, men jag måste försöka, eller hur?!! Snart åker lilla Ebba till sonens farmor å farfar å då blir jag å pessan själva här hemma! Hehe, snart tänker jag skicka henne i säng så jag kan kolla på mina filmer..hehe. Har hyrt  Love in Manhattan och Solstorm, NÅGON SOM SETT DEM?? En snyftare å en nagelbitare, blir jätte bra till pipiga mig!! Tänk om man hade haft en go famn att krypa in i nu oxå så hade ju lyckan vart total!!!
                                                                                               

GODIS!!!

Lyckan är gjord!! Färdig bakat, promenerat å sen tänker jag ha en rikig fuskdag idag :P...har köpt GODIS!!! Är fullt medveten om att jag lär få göra 10 000 sittups imorgon och springa 5 mil, men det är det värt!! Ska röja undan det sista innan jag plockar fram min lilla fredagsgrej och tantvarning på det..PUSSLET!! Men jag tycker det är avkopplande att pussla å så har man lite grönsaker i en skål med vitlöksdipp till så är det ännu bättre!! Pessan har fullt upp att kolla på Barbie film och äta godis i 110 knyck..haha!!

KOmmer säkert tillbaka senare, har ju inte skirivt nått här idag..HAHAHA!!!!

Ha en jätte trevlig kväll ni som kikar in här och lämna gärna en kommentar, roligt å se vilka som läser om min vardag!!

RECEPT PÅ UTFLYKTSGIFFLAR!!



De första är nu klara!! Lukten av gifflarna har spritt sig i hela huset tror jag, hihi!! Bara väntar på att få sätta tänderna i en sådan just nu, men itne bränna lilla tungan!! Har aldrig i mitt liv gjort gifflar förut så formen är lite rolig på en del, det här är de bästa, hahahaha!!! Nu ni som vill baka dessa väldigt goda saker ger jag er receptet!!

Utflyktsgifflar ca 30 st

5 dl vatten
50 g jäst
ca 2 tsk flingsalt
1/2 dl olivolja
2 dl rågsikt
12 dl vetmjöl special (går bra med vanligt oxå)

Fyllning:
150 g skinka
3 dl riven ost (jag hade hushåll och parmesan)
1 tsk basilika
1 tsk oregano
1 tsk flingsalt

1 ägg till pensling
2 msk olivolja

Värm vattnet till 37 c, smula ner jästen i en degbunke och häll på lite av vattnet och rör tills jästen löst sig.
Blanda ner resten av vattnet, salt, olivolja och mjölet (spara lite till utbakningen).
Arbeta ihop allt några minuter i maskinen och låt sedan jäsa 30 min under bakduk.

Strimla skinkan och riv osten och blanda ihop det med örterna och saltet.

Dela upp degen i tre delar och kavla ut till en rund kaka som mäter ca 30 cm i diameter och dela den i tio lika bitar (som en triangel). Lägg på ca 1-2 msk fyllning och rulla ihop till en giffel (det smalaste först).

Lägg på bakplåtspapper och låt jäsa under bakduk i ytterligare 15 min.

Pensal med ägg och olivoljan och strö basilika över dem och grädda sedan i mitten av ugnen i 225 C i ca 12 min.


LYCKA TILL!!!!!

En fråga!

Ni som är duktiga på det här med design, undrar om ni gör hela sidan eller om ni gör header för sig? Fattar ni hur jag menar..inte så bra förklarat kanske. Men jag måste försöka mig på det här å behöver bara lite tips....

TACK!!

Mammas bullar =)

Eftersom vädret inte är bra så fortsätter vi med ! Ett gott bröd so man kan ta med till stranden eller bara ha som mellis. Man fyller det med sinka, ost och örter så blir det extra matigt å så slipper man ha med pålägg! Kan ju säga att det är väldigt gott att dippa i guacamole oxå...till min lilla lyx =)



Behöver jag säga att pessan ÄLSKAR socker? Hennes goda bullar får hon behålla själv.



Erkänn att de ser GODA å SAFTIGA ut!!!

Some pics



Här kavlas det för fullt!!


Formen är pessans egna design, hehe!

Bakdag

Haha, man kommer ingenstans när man väl fastnat i bloggens underbar värld. Nu är det ändrade planer för pessan kom å kröp upp i knät på mig och fjäskade fram ett...Snälla mamma kan vi inte baka bullar idag, snälla? Hur mkt smälter man inte för de ögonen..suck...så nu ska vi baka BULLAR!!!! Måste dela degen i två så vi får lite fina bullar med, hahaha!!! Får se om vi kanske får till lite bröd oxå, jag menar jag som verkligen INTE ska äta bröd nu...men skit samma, det är bara att träna hårdare!!

Kaffe är gott!



Min kaffekopp, fin men inte så praktisk att dricka ur, men vad gör väl det??

Äntligen fredag!

Hur sjuka drömmar kan man ha egentligen. Alla konstigaste saker dyker upp och sen när man vaknar så känns det verkligt på något sätt. Eller är det bara jag som har det så? Hahaha sen finns det ju en å annan snygging i drömmarna med å det är lite jobbigt när man vaknar å inser att man ligger ensam som vanligt..haha

Nu ä det snart dags att ta den vilda pessan till dagis å sen är det MIN tid som gäller, en promenad i spåret med en överenergisk Ebba vore inte dumt! Men nu är kaffet klart så jag ska först bälja i mig en kanna å ett par cigg till det...det är frukost..hahaha!!!

Stockholmbruden

Fick precis ett samtal från min allra bästa barndomsvän nyss..å va kul!!! Vi var som ler och långhalm tillsammans å gjorde allt, vi hade varsin häst i samma stall, givetvis boxarna brevid varann och vi gick i samma klass. Men när jag flyttade så gled vi ifrån varandra men har ändå alltid tänk på varann. Å nu hade hon hittat mig, som jag har letat i alla år men tyvärr gett upp! Nu har hon hus å familj och bor en bit utanför Stockholm å jag längtar efter henne nu, massor!! Vill åka dit NU!! Men det finns ekomomiska begränsningar just nu så jag får vänta.

Viktras!!

Hehe, japp jag måste hålla ut tydligen! Nu har jag gått ner 1,3 kg och minskat 4 cm midjan, 1,5 cm baken, 1 cm låren och 5 cm runt magen (min bilring)!!! Det ska firas med en chokladkaka..eller tre!!! Hahaha..nä bara skojja, det blir en god skaldjurssallad till lunch...mmmm det är gotti det!!!

Yummie

Dagens snyggaste man!!!! En twister med han...mmmmm......

Kvällen är äntligen här

En ren lägenhet är fina grejer det!! Nu ska resten av kvällen spenderas i lugn och ro (när pessan behagar somna), undrar vart hon fått det ifrån?? Idag är första dagen som det gått åt helvete med maten..har knappt ätit något alls å bara sallad å lite räkor..mår illa..urk...Mätte mig idag med..inte roligt..undrar om det är något fel på mig men jag har gått ner 0,5 kg...fattar ni 0,5...det är ju inte nått. Det är därför man tappar lusten att fortsätta. Men det är väl bara att kämpa på lite till. Har jag inte gått ner nått mer om en vecka, då lägger jag ner!!

Imorgon ska jag börja sy på en kjol eftersom jag inte hittat någon svart kjol som jag vill ha så får jag helt enkelt sy den själv =)

Får se om det kommer något mer ikväll, annars får ni sova så gott!!!

Kramar

Snygging!!



Japp så här uttråkad är jag nu å osminkad...å inte är jag klar än, finns ju så många saker som är roligare än att rensa..hahaha!! Det ligger fan högar överallt å så har jag en dotter som springer omkring å ska hjälpa till å får hon inte det så busar hon upp Ebba så jag blir snart GALEN!!!!! Men här ser jag rätt lugn ut va, hehe??

Inte kul att rensa garderober...



Man kan hitta lite smått och gott när man städar..en tomteluva mitt i sommaren ex...



Den första högen...blev en sopsäck som ska ner i källaren..pust!



Hmmm?? Hur mkt får det plats i en byrå??

Grymt sugen på glass!!

Dessa två glassar är mumsiga, fast jag tycker att lakritspucken blivit mindre salt...har den inte det??

                                              



Vilken är eran favoritglass???

Ny säng kanske??


Eftersom jag INTE har någon sambo, inte ens kille så ska jag nog byta säng till 140 bred, är ju faktiskt bara 40 cm smalare än den jag har nu. Vill ha en enkel å en vit å MALM serien har tydligen inte vitt längre...så den här tror jag att jag ska köpa!    ELLER VAD TYCKER NI??

Kläder i högar

Fy vad jag inte har rensat garderoberna i veckan....blir så trött på mig själv. Men nu har jag iaf börjat, ligger klädhögar överallt, kläder som är urväxta, gamla, äckliga eller bara helt fel! Skulle verkligen behöva en ny garderob, men det får bli ett senare projekt!!

Vad gör ni en dag som denna??

Det blåser storm!!

Idag blir det verkligen till att hålla i sakerna!! tur att man står stadigt på jorden då så ma inte blåser bort, hihi!! Har faktiskt fått i mig frulle idag med, helt otroligt, fast idag blev det endast lite naturell yoghurt med skivade jordgubbar i. Ikväll tänkte jag fixa till grillad lax med ädelostsås och en massa smaskiga grönsaker till!!

Är inne på min 5:e dag idag å tycker allt går bra, så länge man varierar kosten och inte äter samma varje dag så funkar det utmärkt! Känner mig fortfarande lite trött men det kan bero på att jag slarvade lite med vattnet igår. Man ska ju dricka ca 2,5 l om dagen men jag fick nog bara i mig en liter igår, inte bra. Så idag har jag förberett och grundat med 1 liter redan nu, gissa om man springer på toa, haha!!

Just det...jag har inte vågat varken mäta eller väga mig än, så det borde jag göra....
Nu ska jag fortsätta med dagens bestyr...ses sen!!!

Bloggdesign...

Finns det inget roligt på tv ikväll?? Får väl ta tag i min design lite här istället då! Måste faktiskt berömma mig själv idag..blev så sugen på en rostad macka med räkost förut när jag gjorde det till barnen, men i sista sekund som jag skulle stoppa den i munnen kom jag på att det är ju mig själv jag lurar..så jag har fortfarande inte fuskat något!!!!

Det här med design på sin blogg tycker jag är viktigt å jag är rätt trött på min, men jag är så kass...vilket program ska jag använda å hur faan får man till allt??? Hjälp.....

Vilken tapet?

Försöker trycka i mig min sallad medans jag kollar på lite olika stilar på sovrum. När sonen nu bestämt sig för att flytta till sin pappa i Stockholm så blir jag helg mamma för honom och då anser jag att pessan inte behöver ett sånt stort rum som de delar nu utan jag ska ta det så jag kan ha mer plats för min syhörna!! Men jag kan inte bestämma vad hur jag ska göra mer än att det blir offwhite på väggarna och ett mörkare trägolv, men jag vill ju ha lite färg på väggarna med så jag tänkte att man kan ju göra 3 våder med tapet på den längsta sidan....kom gärna med förslag, det tas tacksamt emot!!

Sjukt trött!!

Energin bara försvann som luften ur en ballong..hihi! Hoppas jag inte håller på å blir sjuk nu, skulle verkligen kunna lägga mig för natten nu, haha, det har aldrig hänt i historien förut för jag är nattuggla!! Men barnen har tjatat hål i skallen på mig eller rättare sagt två hål för de har stått på varsin sida så det kanske är därför jag är totalt slut? Ingen som vill låna mina kids så jag kan återhämta mig? Precis nu frågade pessan mig om hon fick kalla mig för MORSAN?? Men hallå...MAMMA är jag och därmed basta!!!

Nu ska det fixas kvällsmat till barnen och jag får väl se på eller orka laga iordning nått...rädd för att det blir sallad igen..hehe!

Vilken är er favorit kvällsmat?

Bullbak

Nu vet jag vad jag ska göra imorgon bitti när ungarna är på dagis och i skolan....BAKA BULLAR!!! Det va ett tag sen och barnen är duktiga på att äta upp dom å jag tycker det är kul att baka, så en perfekt kombination!!

Gillar ni att baka??

Visst är de snygga!!!

   

Dessa två tycker jag är ubersnygga sommarklänningar och inte dyra alls!!! 399:- Styck och finns på fashionclub.se

Ska nog beställa dessa så jag kan vara lite fin på midsommar!!

Men först ska jag rensa garderober å alla vrår och göra en helmakeover i hemmet....oh lala...så KUUUUUL!!!!!

Haha..avbild av mig!!

Satt å lekte lite med paint på en laptop UTAN mus...här är resultatet!! Men ungefär som jag känner mig idag..hihi!! Ja ni ser ju att jag inte heller hade MVG i bild, men va fan..det bjuder jag på!! Ska nu lämna pessan på dais å ta en snabb morgonpromenix innan jag intar dagens frulle som kommer att bestå av, äggröra, bacon, tomat och sallad..mmmmm....
OBS!! Kolla in klumpfötterna, hahahahaha!!!

Natti!

De flesta sover väl nu antar jag!! Å jag tänkte oxå krypa till sängs, men det är så fasligt varmt, inte ens naken med ett tunt lakan och fönstret öppet gör att det bli kyligare, men inte klaga...det ska ju bli lite kallare nu i veckan och då gnäller man väl för de :) !!
Sov gottis!!!

Sen lunch, haha!!

Eftersom vi varit på stranden hela eftermiddagen och sen gjort lite annat så blir allt uppochner! Så istället för lunch idag blir det kvällsmat, men tur att det blir lite lättare då!! Kände när jag satt på stranden förut å alla tjockisar (förlåt, men de va det) ger sina tjocka barn dricka, chips pizzabitar och allt annat äckligt, att jag fick lite panik..varför göder man sina redan tjocka barn istället för tänker på deras hälsa? Ok jag är inte smal men jag har alltid försökt ge min familj nyttiga mål och ser till att det äts godis på helgerna. Sen fuskar vi ibland oxå, hallå, vi är normala!! Men tänk de som ständigt ger sina barn snabbmat och en massa socker...hur tänker de? Sen kan man vara tjock, eller mullig av naturen ( det är en annan sak) men ändå tycker jag att man borde tänka på hälsan, det är inte bra att bli uppvuxen på skräpmat för att allt ska vara enkelt å inte ta så lång tid att laga. Vi ska ju leva med våra kroppar i väldigt många år å då måste vi oxå vårda den som den förtjänar!!
Nog om det...ska nu äta en ceasarsallad med grillad kycklingfilé och utan dressingen och krutonger, så egentligen ingen äkta men för mig passar det jätte bra, det är så gott!!

5 blad från romansallad
1 liten bit gurka
1 tomat
30 g grovriven parmesan
1 liten grillad kycklingfilé

Dressing tar jag å droppar ca 2 msk pesto derssing (den är jätte god å inte så fet)!!

Bilder från dagen!





Kakmonstret Izabelle!!



Mammas solstråle!



Efter en timme i vatnnet utan uppehåll så frös min lilla ängel!!



Haha..hur kul är det att storhandla med morsan???

Ingen sol längre....snyft

Nu har vi vart ute i många timmar å haft helt underbart!! Sen åkte vi å handlade mat på Willys å exet kom snällt å hämtade oss så vi slapp ta 5 kassar mat på cykeln, hihi!! Fick ju bjuda på kaffe oxå givetvis å pessan fick en timmes uppmärksamhet från han..det va nog den bästa timmen för henne idag!! Sen fixa jag mat å gott blev det!! Funderar på att lägga ut en dags matmeny i förväg vad jag ska äta, å för er som oxå vill äta gi har ju chansen att prova, det är jätte gott men som sagt man är lite trött idag pga allt socker som ska ut ur kroppen!!

Detta åt jag till middag
:
2 stekta grillkorvar, Willys egna med köttmängd 76% ( om det ska vara gi-rätt ska köttmängden ligga över 70%)
Coleslaw-sallad
1/2 röd paprika
Gurka
tomat

Coleslaw-sallad:
1/2 litet vitkålshuvud
2 stora morötter
1 liten gul lök
2 dl creme fraiche
4 msk lättmajonäs
2 msk senap
salt, peppar

Strimla vitkålen fint, riv morötterna på den grova sidan och hacka löken smått. Blanda dessa tre i en skål. Blanda creme fraiche, majonäs, senap och kryddor i en annan skål och smaka av. Blanda sedan ihop allt och låt stå ett par timmar så det får dra åt sig av smaken. Servera med grönsakerna och den stekta korven!! Smaskens!!

Frukost dag 3

Hinner med ett inlägg till tydligen, jäklar va det blåser ute, hoppas det är lite lä dit vi ska :)

Till frukost idag åt jag följande:

1 liten burk keso 250 g
100 g rökt skinka
1 bit gurka
2 cocktailtomater

Bara att hacka skinka och gurkan i fina bitar. Blanda ihop med keson och krydda med italiensk salladskrydda och servera med tomaterna. Keso är enligt mig väldigt smaklöst men med krydda blir det helt ok! Glöm inte 2 stora glas vatten till!! Lunch å middagstips kommer senare!! Till mellis tar jag en apelsin för det innehåller mkt vitaminer och mättar lagom!

3:e dagen

Då va man inne på tredje dagen med GI- mat. Herregud vilket sockerbehov jag måste haft för idag gör jag inte många knop, känner i hela kroppen hur den skriker efter SOCKER!!! Men konstigt nog är jag inte sugen på något sött, tvärtom! Så kaffet får göra sitt idag, kommer bli många koppar...har redan laddat termosen som ska med på stranden om en liten stund!! Pessan står precis nu å hoppar brevid mig å tycker jag är så tråkig när jag MÅSTE skriva i bloggen...hahahaha!!
Lovar att ta mer kort idag, men lite tråkiga kommer det kanske bli eftersom det bara är jag å pessilottan..hihi!! Mer vild än tam i vattnet är hon så badkruka får man INTE vara i hennes sällskap!!

Ska nu packa de sista sakerna å sen rullar vi ner mot ....SJÖN OCH STRANDEN!!!!



Paris Hilton i en supersnygg stråhatt, jag är inte lika glammig i min vanliga solhatt, men ett måste i den starka solen!!!

Ha det så gött!!!

SMUTS



Här är boken jag börjat läsa å nu kl 23.04 på en lördagkväll ska jag stänga av datorn och jag har lagt mig i sängen och ska bara njuta av att få läsa!! Jag kan inte slita mig ifrån den så vi får se hur många timmar i sträck jag kommer läsa den ikväll!!!
Handling:
Jonas Wahl är en framgångsrik advokat. Han har en vacker fru, fina barn och ett i varje detalj designat hus.
Jonas karriär har tagit ordentlig fart och han har fått erbjudand från TV att kommentera en traffickingrättegång som dominerar Sveriges nyhetsbevakning. Vad ingen vet är att han spelar ett mycket högt spel i medias strålkastarljus.
Hustru Rebecka kan skatta sig lycklig, men det finns en krypande känsla av att allt inte står rätt till. Vad gör Jonas alla kvällar han jobbar över? Samtidigt utvecklas deras 14-åriga dotter Emma snabbt och hennes begynnande sexualitet pockar på. Emma lockas och skräms av sina egna fantasier. Skammen bränner - men vem är det egentligen som är skamlig?

SMUTS är en spänningsroman och ett starkt familjedrama som landar mitt i debatten om sexköp och trafficking. Det är en skarp skildring av en värld där mäns rätt till kvinnors kroppar står över allt annat och där domstolarna väljer att titta åt ett annat håll.

Här har ni lite kort då!!

Är urdålig på att komma ihåg att ta kort...men jag ska skärpa mig!! Här kommer ett par från dagen...

En gla´liten skitunge..hihi

Efter plurret är det skönt att krypa in i handduken...



Lyckades fånga 3 som inte ville vara med på kort samtidigt!!



Tur att jag å pessan har kul iaf..hehe!!!



Ebba är helt utslagen efter en tur i skogen!

Puh..va varmt!!

Har nu vart å badat idag å fick sällskap av en mysigt gäng från Skara!! Pessan skulle va i vattnet hela tiden så det va ju bara att le, eller nä jag tycker om att bada med barnen..då kan man busa..moahahaha!!!

Sen åkte vi till pizzerian å fick i oss lite käk trots värmen, å jag höll mig ifrån pizza å va duktig och tog en sallad med kyckling och nötkebab, å lite dressing, men det är ju ok enligt gi!!! Å vatten till det givetvis!! Men nu är vi hemma å allt är lugnt å skönt, känner att vi båda är helt utslagna efter en dag vid stranden, varför blir man så seg??? Hoppas vi inte tagit ut oss idag utan att vi orkar cykla ner imorgon med, det är ju så gött å bara ligga i solen å njuta!!!

Är ju helt klar med balklänningen å hon skulle kommit idag men efter en veckas partande i London så är man nog rätt mör så hon hämtar den på måndag istället!! Ska passa på å börja med pessans klänning oxå så jag vet hur den blir ifall det inte duger i brors blivande frus ögon (bridezillan, haha).

plössi plössi

Läggdags!!

Nu är det tajm å krypa till sängs, å min braiga bok som jag köpte idag tar jag med mig!! Den är super spännande...Katarina Wennstam har skrivit den och titeln är Smuts. Skriver mer om den imorgon för nu vill jag bara läsa!! Å pessan ropar på mig, hon kom hit för 1,5 tim sen å ska med å bada imorgon!!!

Sov gotti allihopa!!!

Recept på middagen

Detta receptet är för 1 person så om ni är fler är det bara att lägga till...

Köttfärsbiffar:

250 g köttfärs
2 msk vatten
2 vitlöksklyftor
5 droppar tabasco
salt och peppar

Blanda ihop allt och forma till två bollar, platta ut till biffar och stek dem i 1 msk olivolja (går bra med annan olja)

Grönsaksröra:

1 liten gul lök
1 röd paprika
2 tomater
1 vitlöksklyfta
persilja
italiensk salladskrydda
1 msk olja
salt, peppar

Hacka lök, tomater och paprika i små bitar. Hetta upp en kastrull med oljan och häll i löken och stek tills den blivit mjuk och genomskinlig. Tillsätt vitlök och paprikan och låt koka i ca 5 min. Tillsätt tomaterna och kryddorna och låt småputtra i ca 20-25 min.

Marinerad Cayennegurka:
1/3 gurka
färskpressad saft från en halv lime
cayennepeppar (tänk på att det är hett)

Hacka gurkan i små bitar och krydda med cayenne och häll saften över och rör ihop. Låt stå i kyl under tiden du lagar maten så att den får dra till sig utav smaken.

Den här rätten är baserad på Gi å innehåller inga kolhydrater så om ni önskar kan ni tillsätta råris eller fullkornspasta.
Servera citronvatten eller limevatten till....

Smaklig måltid!!

Jag har badat!!

Hehe, genom bloggen lär man känna nya trevliga människor!! En av mina bloggvänner tyckte vi skulle träffas å åka å bada, självklart säger jag ju inte nej! Packade ihop allt å tog blixten till J å vi cyklade till sjön å solade, pratade och givetvis badade!! Måste ju erkänna att jag blivit en liten badkruka på senare år, men det va såå skönt att svalka av sin kropp så det skapade mersmak..hihi. Blir en tur imorgon med och får jag inget sällskap så åker jag själv, går lika bra det!! Men förmodligen kommer gänget från Skara å håller mig i sällskap några timmar. På vägen stannade vi å köpte frukt och Loka..det behövs i värmen! Å jag va tvungen att ha sololjan Hawaiian tropic..luktar sommar och huen suger åt sig varenda droppe så brunare blir jag!! Fast min rygg hade jag inget solskydd så jag känner att den blivit lite solbränd..lite aj!
Efter flera timmar så v vi tvungna att bege oss hemåt för att besöka toa å äta! Så nu är jag gott mätt och ätit helt underbart GI. Fattar inte riktigt det här, jag ställer mig inte å lagar mat i värmen i vanliga fall, men nu har jag hittat lite ny mat så nu är det riktigt kul, enda är att det är lite tråkigt att behöva äta ensam, men det funkar det med!! Så till middag blev det köttfärsbiffar med grönsaksröra å cayennemarinerad gurka. Receptet kommer sen!! Nu ska jag fortsätta fixa lite!!

Lite skeptisk....

Första halvan av omeletten va god (mer kryddor nästa gång) men sen fick jag blunda å tvinga i mig resten..å mätt blev jag...blääää. Men ett stort plus för att man inte blir så där asmätt och det känns som en stenmur i magen som man lätt blir på tung frulle som mackor och en massa onödigt fett och socker. Men imorgon tänker jag INTE äta den här omeletten utan då får det bli den lättare varianten av äggröra å bacon...hahahaha!!! Vistt låter det sjukt? Men det är så i gi tydligen!

De som känner mig tycker nog nu att jag är ombytlig som vanligt, jag kan inte bestämma mig vilket ben jag ska stå på eller måste prova alla saker och kan inte följa något som jag ger mig in på fullt ut. Jaja..säger jag då..passar det inte så skit samma. Jag är jag å JAG gör det jag vill och det ska man kunna göra utan att få glåpord eller skit bakom ryggen för. Jag måste ju själv få komma fram till vad jag vill göra och om jag kan fixa det, å provar man inte vet man inget.
Men nog om det....
Nu ska jag läggamig en stund å fortsätta arbeta på solbrännan...ha´de

Sen frukost på GI vis....



Eftersom jag INTE är någon frukostmänniska å ingen äta-på-bestämda-tider människa heller för den delen så måste jag ta tag i det här. Gjorde en god GI-fulle (hoppas jag)......Det värsta är HUR jag ska få i mig allt..inga små portioner precis. Men det är iaf mat å inte någon shake eller soppa som smakar urk.

Omelett:
3 ägg
2 msk grädde
1 burk makrill i tomatsås
1/3 purjolök
1/2 röd paprika
salt och peppar

Blandas ihop och stekes på svag värme.

Serveras med ett par salladsblad, 1 tomat och 50 g fetaost.
Å drick ett stort glas vatten till!!

Nationaldagen är HOT!!!!!



Idag är det verkligen riktigt hett ute, kände hur jag inte orkar gå på promenad, hoppas det svalnar av lite till ikväll. Det blir till att dricka en massa vatten idag så man inte faller ihop! En stor pool hade inte varit fel just nu, men jag fixar inte att lägga mig bland alla amlisar just nu, känner mig som en strandad val brevid alla pinnar, haha! Så det blir till att ligga gömd någonstans...i skuggan!!!

Ha en skön dag å bränn er inte å drick MYCKET vatten!!

Kramis

All by myself

Nu har jag 4 dagar ensam med Ebba. Ser både fram emot det samtidigt som det säkert kommer bli lite tråkigt. Men det finns att göra, sy en massa å fortsätta med mitt påbörjade projekt som jag hoppas blir bra. Hur som helst...jag har beslutat att jag inte är redo för att träffa någon just nu, finns för mkt ouppklarade saker i mitt liv och jag vet inte om jag kommit in i en sen 30-års kris..hehe. Hoppas inte det men allt är bara rörigt här så jag ska göra mitt bästa för att åtminstone skriva dagligen här inne. Det är skönt att printa ner sina tankar och det blir som en sorts terapi.

Soppdieten går sådär, men det är skit svårt att följa något sånt när man måste laga mat till barnen. Men jag gör så gott jag kan å nu måste jag ju inte laga mat de hä dagarna så då kanske det går bättre...hehehe!

Ha en underbar dag i sommarvärmen!!

Dag 1

Idag har det verkligen varit en funderar dag. Ska snart ut på promenix igen, men inte med Ebba..utan jag tror mp3 får göra sitt ikväll!! Måste passa på innan DH börjar. Usch jag har missat de sista två avsnitten...hur bra är det på en skala? Jaja, huvudsaken att jag inte missar Grey´s imorgon!!
Sopporna har inte smakat bra idag, är så hungrig så jag dör...å alla tycks ät riktigt gott idag med eller så är det för att jag inte gör det :P

Det kommer nog gå bättre på torsdag när jag inte har någon utav barnen på 4 dagar, bästa att se till att de tömmer kylskåpet först å sen får jag gömma visakortet...då har jag ju inget annat alternativ än att äta soppor å shakes....urk. Men det är klart är man tillräckligt hungrig så går vad som helst ner...JAg har typ 13 kg jag vill bli av med allt som allt så jag har en del att kämpa med, men nu är det ju sommar å är det väldigt skönt att vara ute å gå!!

Men nu är det snart promenaddags!!

Funderingarna är många!

Har varit ute å vandrat med en mkt slö liten vovve, fick nästan dra henne sista biten, haha! Hämtade ut kavajen jag beställt och köpte även en jäkla massa dietsoppor. Så nu är det sista skriket innan midsommar, får se hur många dagar jag står ut den här gången. Men som sagt, en mkt vis man sa en gång..."Allt det vi är, är resultatet av vad vi tänkt" Buddha.

Å så är det, lätt att glömma bort det där. Så nu ska jag fixa några kilon å verkligen stå ut denna gång!! En morgonpromenad varje dag gör oxå susen för både kropp å själ!! Sen att sopporna inte är så goda, är en annan sak, men de smakar ju inte daggmaskar iaf..haha!!

Har även börjat skissa på en tatuering jag vill ha på handleden. Det ska vara både text och en bild som jag står för. Kommer göra ont satan, men det är det värt helt klart!

Nu ska jag ta en stund i solen men en bra bok.....

Plössi plössi på er!

Some pics

Jag å pessan!

Mor å dotter kärlek!



Fnittermaja!!



Stolt mamma på klassfotbollen!! Min älskade prins!!

Börjar bli svalt nu....

Man ska inte klaga på värmen men nu börjar det bli behaglig värme ute så jag kan plugga in mp3 i öronen å ta en skön kvällspromenad. Tänkte gå förbi någon affär å inhandla en bra positiv bok som ger mig glädje och styrka!! Någon som har ett bra tips kanske??
Blev inget Skövde möte för min del men det finns andra saker att göra. Just nu sitter Ebba vid mina fötter å gnäller att hon vill ut så då får jag väl ta å gå tidigare än tänkt på promenaden. Bara hon inte blir trött fort, hihi!!
Kan hända att jag skriver lite till senare.

Take care!!

Måndag igen!!!

Ibland får man verkligen torka när det gäller bloggen. Har haft en jätte bra helg å tyvärr så åkte sonens klass ut första dagen, det skiljde 2 sec...usch va tråkigt!!! Men så är det, ibland vinner man å ibland förlorar man.
Idag har jag inte gjort så mkt, är seg å har huvudvärk så tempot är slowmotion. Jag älskar solen men det går inte att vara i den för tillfället....VARMT!!! Ska ta en promenad om en stund å göra lite ärenden å hämta ut min kavaj som kommit så jag äntligen kan börja sälja!!! Å ikväll bär det av till Skövde för unit-möte med MK. Alltid lika uppiggande och man får en massa energi!!
Ska oxå snart börja med tjejernas klänningar så de blir klara i god tid. Min får jag vänta med eftersom jag måste ner i vikt först, hehe!! Det är ju måndag idag å då är det nya tag som gäller å ett nytt liv har börjat!!

Hur har eran helg varit??