RSS 2.0

Här är jag...

Vet inte om det vart fel på min dator eller vad som är problemet, men jag har försökt att komma in här hela dagen! Nu är jag iaf här, bara en kort stund för att skriva av mig! Hade besök idag av dejten A som jag tror börjar bli mer än en dejt..det pirrar i kroppen å det bara är skönt att vara nära han!
Imorgon är det dags för klassfotboll så jag ska baka en kaka nu å fixa riktigt goa smörgåsar till imorgon!! Det blir tunnbrödsrullar med köttbullar och potatissallad, thekaka med skinka, ost och skagenröra och ytterligare en röra jag ska fixa själv!! Fast det stör mig att jag glömde köpa melon..får nog ta det på vägen imorgon!! Kommer bli en varm dag å solen kommer gassa så det blir flera liter vatten, hattar och solskyddsfaktor och givetvis ETT GLATT HUMÖR!!!!

Vad ska ni göra imorgon i det underbara vädret????

Säg nått!!!

Rosa klänning                 En annan klänning!

Vilken stil, herregud!! Varför finns det inte bara två att välja på istället för miljoner??? Dock inte färgen på den högra...

Jag tycker INTE om sprutor...

Har nu haft en bra dag hitills förutom alla stick hos läkaren, usch jag är verkligen spruträdd så det är blää. Hoppas nu bara proverna är ok, men det är bara att vänta å se. Vakna tidigt imorse å begav mig till sysslingen Mamsen å hon bjöd på gott kaffe och en massa prat. Hon är verkligen någon som betyder massor för mig och vi behöver inte prata varje dag för att veta vart vi har varann. Det är en riktig vän! Efter det blev det en snabbis till affären och direkt till fru doktor.  Å nu har jag städat å fixat hemma å ska sätta mig å sy igen. Blev sittandes igår kväll å kolla in klänningar både till mig å pessan som vi ska ha på brors bröllop i september. Har iaf insett att om man ska vara snygg i den klänningen jag vill ha så blir det till att förlora några kilon. Det pratade även jag å mamsen om, varför man aldrig är nöjd och varför man alltid jämför sig själv med hur man sett ut. Jag vägde ca 10 kg mindre för ett år sedan å då trivdes jag som bäst, så det får bli så nu med och jag har faktiskt hela sommaren på mig...hehe...inkl alla grillkvällar..usch...eller jag menar GOTT!! Men hur går man till väga när man älskar mat??? Ska fundera ut ett bra sätt. Just nu ser det ut som jag är i 4:e mån ungefär, jätte kul!

Ha en skön dag!!!

Bara ett litet hej

Herregud va jag somnade skönt i solen!! Tog en liten paus från syingen å det resulterade i att pessan kom å skulle fixa mitt hår å gissa vem som älskar det?? Så jag fick en powernap i solen å nu är fejjan lite röd, hihi!! Får nog ändra tiden när tjejen ska komma å prova till imorgon istället, går snabbare än jag trodde nu...hoppas hon kan bara!! Åter till sybordet!!

Drömmar och framtid!

Inte min design!Nu har jag oxå flyttat min blogg, kul att det ser lite annorlunda ut!! Hinner inte kolla igenom allt bara nu så det får bli ikväll!! Det går framåt med klänningen iaf, bara att sy ihop den nu!! Jag är utbildad sömmerska/designer å har sytt från och till, ibland är det skit kul å ibland har man ingen lust alls. Men det beror oftast på att jag inte haft någon egen hörna där jag är ostörd utan alltid suttit vid köksbord..å det är så jobbigt att plocka fram varje gång man ska sy. Men nu har jag ju ett litet minisyrum så jag kommer sy för fulla muggar!! Nästa projekt blir den lilla svarta som kan vara väldigt bra att ha och sen en svart kjol som jag måste ha i arbetet!! Om jag får fnurr på detta såblir jag tvungen att starta företag å då även skaffa lokal eller flytta till större! Drömmen är ju att ha ett eget företag och kunna jobba hemifrån den mesta av tiden och även att kunna leva på det! Som sagt, man måste ha drömmar....annars dör man!!!

Onsdag 28/5

image33

Har inte sovit jätte många timmar inatt men ändå rätt pigg, får ju dricka en så där tre kannor kaffe visserligen, hihi!!
Har slängt in en tvätt och startat diskmaskinen å plockat undan så nu är det bara att sätta sig med klänningen om jag ska få någon sol idag!! Det värsta senariot är att ta över någon annans jobb när det gäller att sy, å det har jag gjort nu, hade varit lättare om jag fått börja från början själv, men nu är det inte så, så några timmars extra arbete har jag fått!! Hoppas jag kan fota den sen så ni får se hur den blev, men det får bli när den är färdig!!!

Hoppas natten varit bra för er och att ni är redo för ännu en solig och varm dag!!!!

Tjo tjo

Mätt mätt mätt...

Fasen va jag är mätt, inte bra att äta så här mkt...Va å kolla på min son när de tränade till klassfotbollen å direkt efter det va det möte med föräldrarna inför den kommande klassresan! Känner att jag vill verkligen inte att han ska flytta så långt bort.,usch va ledsen jag blir när jag vet att det snart är nära. Fattar inte vart tiden tar vägen å varför just jag ska ha det så struligt ibland..eller med jämna mellanrum, rättare sagt. Jag kämpar för att hålla ihop allt och för att samtidigt hålla mitt huvud över ytan, men hur mycket orkar man?? Alla kraven växer å blir för stora för att jag ska fixa ihop allt. Men jag försöker att tänka positivt att det blir bra å att det finns de som har det värre. Att vara ensamstående mamma idag är ingen dans på rosor.
Den här veckan har jag verkligen fullt upp å det känns inte som jag hinner med mig själv. Men som sagt kommer det bli bättre, ska bara göra den här veckan å sen blir det lite lugnare igen!

Va bara tvungen att få ur mig lite...

Pust å stånk!!

Håller på å fixar min syhörna å flyttar å bär fast min rygg är helt slut...ENVIS!!! Men det kommer bli fint sen..ska visa när det är färdigt. Det värsta är att jag skulle behöva borra upp ett par hyllor...så på med blåstället!!! Har verkligen bojkottat det fina vädret idag för jag vet det kommer vara fint hela vckan å nu måste jag få ordentlig ordning inne. Är en sån tjej som måste ha ordning överallt...annars känns det rörigt. Så en sak i taget, ska ju ut sen å kolla på min älskade son som ska träna inför klassfotbollen i helgen! Å då får jag väl sitta där å mysa på en filt...!!!

Tisdag....

Idag har både jag å pessan sovit alldeles för länge, med tanke på hur mkt jag har att fixa denna vecka, undrar om jag blir tvungen att vara nattöppen, haha!!!
Va ju på MK möte igår, å det är helt underbart vilken jäkla kick man får av dessa positiva tjejer å framför allt att det bara är tjejer å vi pratar om vårat favorit ämne....HUDVÅRD OCH SMINK!!! Man känner sig verkligen kvinnlig när man sitter där uppklädd och bara myser å fnittrar, för det gör vi i mängder. Vi kom oxå in på det här med pyramidspel, för det får man ofta höra att allt sånt här är pyramidspel, och när folk säger det så handlar det om okunskap. Vi säljer resultat till kunden och är man inte nöjd med produkterna så får man pengarna tillbaka. Vilket företag utlovar det?????

Nu ska jag ner i källaren och plocka fram mina symaskiner å göra iordning min syhörna, det kommer ta tid för jag vill ju att det ska bli mysigt!!! Förmodligen har jag en massa beställningar i sommar oxå...jätte kul!!! Har faktiskt länge funderat på att starta ett företag där jag erbjuder måttbeställda klänningar och även tar med området hudvård! Jag vill så mkt å känner att glädjen är på väg tillbaka!!!

Men nu ska jag sätta lite fart här.....

HA EN UNDERBAR DAG ALLIHOP OCH LEV UT ERA DRÖMMAR!!!!!!

 

För detta vidare!!!

Hittade detta inlägg på Marielles blogg
Kände hur förbannad jag blev när jag läste detta, vilka sjuka folk det finns, å hur kan man totalförstöra ett liv så??


Hej alla föräldrar och alla andra som bryr sig om alla barn och ungdomar.

Enligt polis och sjukhus blev en kvinna kidnappad från en nattklubb och våldtagen flera gånger sedan övergiven. Hon kom inte ihåg vad som hände men försöker fortfarande avslöja våldtäktsmännen. Tillsammans med våldtäktsdrogen Rohypnol fanns spår av Progesterex, som är ett litet steriliserings-piller. Preparatet används nu av våldtäktsmän i samband med fester, för att våldta och sterilisera sina offer. Progesterex fås hos veterinär för att sterilisera större djur. Ryktet säger att progesterex som används med Rohypnol kallas för 'date rape drug'. Det som gäller för progesterex är samma som för Rohypnol, den ska ner i tjejens drink. Hon kommer därefter att vara i ett sådant tillstånd att hon inte kommer att minnas någonting av det som hänt kvällen innan.

Progesterex löses snabbt upp i drinken och försäkrar att offret inte kommer att bli gravid efter våldtäkten. Därför behöver inte förbrytaren bekymra sig om eventuellt faderskap flera månader senare. Preparatets verkan är inte tillfällig utan permanent! Progesterex är utvecklat för sterilisering av hästar Den kvinna eller hona som tar preparatet kommer aldrig att kunna få barn!

Förövaren kan få preparatet från alla veterinärer. Det är ofattbart lätt att få tag i och progesterex kan vara nästa preparat som slår igenom i 'nattlivet'. Hur otroligt det än låter så finns det internetsidor som beskriver hur du använder preparatet. Sänd det här till alla du känner - speciellt tjejer. Akta dig när du är ute - låt inte din drink stå utan att du håller ett öga på den.

Gör en ansträngning och vidarebefordra detta meddelande till alla du känner. Och killar, berätta historien för de tjejer som du känner.


Birgitta Olofsson
Sjuksköterska, doktorand
Umeå Universitet.

Inte banta men förlora i vikt!!

Just nu önskar jag att jag hade vägt 10 kg mindre, är inte det lättaste att hitta bikini som passar, å inte när man är kräsen gör ju inte valet lättare precis. Så idag har jag hållt mig till sallad å druckit en massa vatten, ska sätta mig på motionscykeln snart innan jag ska iväg på MAry Kay möte!! Vad är det med oss tjejer, varför strävar vi hela tiden efter den perfekta kroppen? Trodde det skulle gå över när man blev vuxen, men inte då! Men jaja, det kommer väl!! Hoppas ni har det underbart i solen idag iaf å att ni är rädda om huden!!!

Spånar på en tävling fortfarande, kan inte bestämma vilket pris jag ska ha än och motivering....men det kommer nog i slutet av veckan...så håll utkik!!!

Soldyrkare är jag!!

Nu ska jag ta med mig datorn ut på balkongen å läsa lite bloggar, va ett tag sen känns det som. Jag älskar att läsa om andras liv å vissa känns det som man känner fast man aldrig träffat dem i verkligheten!
Hade ett tag som jag läste ungefär 50 bloggar men fick inse att det var tok för många, så nu har jag dragit ned på det men ibland hittar man nya å så håller det på. Fast nu väntar bikinin å solen på mig...

Måndag igen!!

Så då va det måndag igen...suck! Varför är jag alltid så blähä på måndagar? Fast jag har massor att se fram emot å saker som är på G. Jaja allt löser sig, en sak i taget, kan vara att den underbara röda veckan snart infinner sig i mitt liv, å då är jag inte alltid så rolig att tas med..hehe. Idag blir det en ledig dag från dagis så jag å lillan ska lägga oss på balkongen å sola å ha det skönt. Fast först måste jag ta en runda å städa undan allt som mina barn lyckas riva till på nolltid! Måste ju erkänna att jag blir lite gladare när jag känner solens strålar på min nakna hud...bränner skönt!!!!

Vad ska ni göra en dag som denna??

Se hit!!

Jag har alltid fnyst åt alla tävlingar hit å dit, men insett att det är faktiskt en rolig grej. Å eftersom jag tycker om att ge och har gett bort massor i mitt liv kan det faktiskt vara kul att vinna något någon gång. Sen vinner man ju inte jämt eller hur? Men hoppas jag lyckas göra det någongång!!

En tävling finns här på Johannas blogg!!! Så prova lyckan nu!!! Jag har gjort det!!!

En tävling vore något...

Har faktiskt funderat på det här med tävling i bloggen, alla verkar ha det å olika priser får man. Men va fan ska man ha för pris?? Det ska ju passa alla....ska spåna på detta!!!
Shit va mina hjärtslag är höga nu....är jag 14 eller 32???

Måste göra något idag, vill fix min syhörna....å källaren...å handla mat...å träna....men får inget gjort!!!

HJÄLP SÖKES!!!

Sitter å kikar på näet efter passande klänningar till mig å min syster som vi ska ha på brorsans bröllop i september. Vi tänkte ha likadana färger men olika modeller. Jag ska sy dessa och även våra döttrars brudnäbbsklänningar. Dresskode på bröllopet är kavaj så lite snyggare klänningar gäller men vi vill ju vara super snygga så jag letar å letar. Någon som vet en bra sida som har cocktailklänningar å balklänningar fast inte för mkt???? Gärna tema som prinsess gör inget...får man inte gifta sig själv får man väl klä sig i liknande klänning...hihih!!!!

Torsdag 22/5

Kalaset blev jätte bra igår. Men nu får det vara slut på allt socker och fett! Funkar inte det här. Sonen åker till sin pappa idag så nu har jag nästan 4 hela dagar utan barn. Kommer få massor gjort hoppas jag om jag inte blir avbruten hela tiden, hehe!!

Ska faktiskt fixa iordning i alla garderober å städa i källaren. Exet va ju å hämta alla saker förra veckan så nu är det mkt tommare där men allt står huller om buller, å det fixar inte jag, ska vara ordning å reda!!! Sen ska jag ta å detoxa kroppen nu, fast det är helg. MEn jag har ingen lust att gå ut i den här staden längre så då sitter jag hellre hemma själv å grejjar med mitt!!! Va ett tag sen jag va helt ensam, hänt mkt de sista helgerna å då är det skönt att ha ensam tid.  Sen har jag ju SATC boxen...hihihi!!!

Vad gör ni idag? Är ni lyckliga????

Vill inte städa...

Usch varför tar det alltid emot när man ska städa för??? Har ingen lust. Inte mkt att städa men ändå...Jag får helt enkelt öppna skrubben å dra fram min lilla sugande stridsvagn och mejja ner hela lägenheten...hmm...musik brukar göra susen å särkligt lite gung i den!! Får nog bli min lilla andra älskling som får stå för den biten på högsta volym...Timbaland!!!!!

Ännu mer av mina tankar...

Att vara ensam har sina fördelar, man slipper ta hänsyn till någon annan och man kan göra vad som faller en in. Det jag bävar för mest just nu är när min son flyttar till sin pappa (i sommar) å jag som är van att ha mina barn dygnet runt blir nu helt ensam varannan vecka. Vad ska man hitta på då? Jobba ihjäl sig? Förmodligen är det vad jag kommer göra.
Drömmer fortfarande om det där man gjorde som liten tjej. En man att dela sitt liv med, få vakna lycklig och lägga sig lycklig. Å lycklig för mig är när man mår bra å vet att man har någon som älskar en. Sen är det inte en dans på rosor jämt, det vet jag , men det är ju det som gör vardagen. Många tjejer går in i ett förhållande med tanken om att de kan ändra på killen. Jag va sån själv när jag va yngre, men har insett att det är ju det som är hela tjusningen i ett förhållande, att man är olika och att man måste få vara det! Allt går ju ut på att man ska ge och ta och kompromissa, annars är det väl ingen mening?
Jag vill ha hela kittet, annars kan det kvitta. Bröllop, familj, hus, sommarstuga, båt, bil och ett härligt liv där man lever i harmoni. Ska det vara så jäkla svårt att få detta?? Ja, jag är en drömmare, men jag ska fan imig få detta någon gång!!

Nätdejta eller inte?

Kan man hitta sin kärlek på nätet? Jag vet att det finns massor av trevliga killar därute men hur fan ska man veta vem man kan lita på och spelar de en roll på nätet, och isf varför? Vad är det för mening att utge sig vara någon som letar efter kvinnan i deras liv och hålla en intensiv kontakt och sen när man träffas så är det en helt annan människa. Vilka tror dom att dom är? Jag nätdejtade för ett par år sedan och träffade några irl men aldrig att det klickade och jag märkte att de inte va som de hade beskrivit sig. Eller jo jag träffade en som jag började tycka om, men efter några gånger vi hade träffats så hittade han en annan säng att sova i och där va han borta. Jag förlät honom aldrig, å han ångrade sig och försökte få mig att träffa han igen. Inget hände mellan dem, men ändå, kan man sova hos någon annan innan det blivit allvar så är man enligt mig en stor skit. Jag vill ha ärlighet ifrån början för jag anser att det är det man kommer längst på! 
Jaja..nog om det, det ger sig...kanske träffar jag någon som får mitt hjärta att slå volter eller så får jag leva mitt liv ensam. Det krävs en del för att fånga mitt hjärta. 

Vart tog tiden vägen??

Känner mig som en murbultad fläskfilé idag, haha!!! Kunde inte somna, som vanligt, å kolla på SATC tills ögonen till slut lydde mig. Då hade det ljusnat ute...inte bra!
Idag ska jag ner på stan igen å fixa med en sak och sen träffa syrran å ta en fika å prata om livet! Hem å städa för ikväll ska vi ha kalas för sonen med de närmaste bara, som tur är!!

Emellan detta tänkte jag hinna träna med, försent för beach 2008, men va fan man kan ju göra sitt bästa ändå!! Bara att tighta till sig lite och le, det brukar jag komma långt med :)

Vad har ni för er en grå dag som denna??

Dags att sova!!

Nu är jag så kramsjuk....får väl ta å lägga mig i min stora säng igen å drömma sött!! Ska ta 7 träningspass imorgon för att få bort allt blääää jag fått i mig idag, så sov sött ni som läser!!!

Kramar

Kaffesugen!

Kom precis på att jag bara druckit 3 koppar idag, måste sätta på lite nu, dör annars!!
Har haft en helt underbar dag med min son på stan, å det hör inte till vanligheten, alltså att vi gö stan ihop. Brukar alltid få höra att det är tråkigt, men inte nu när han visste att vi skulle shoppa till han, då ni!!

Köpte med oss baguetter med smaskig röra i som vi ska smaska i oss till ett par barnvänliga filmer å en massa godis å chips...suck.....idag blev det heller ingen nyttig mat. Började ju med thai-buffé å sen har det bara fortsatt så. Men imorgon är en annan dag, haha!!

Det där när man är lite bakom flötet, hissen inte går ända upp, alla hästarna i hagen etc......

Vad säger ni????

Jag har fyndat!!!!

image25

Va inne i en tv-spels butik med sonen å av en händelse har de the shoe-box där men inget pris...så jag frågade å han ringde sin chef som ville bli av med den!!! Så för hela boxen har jag pröjsat 499:-!!!!!! Fattar ni vilket fynd!! Jag är så lycklig, nu har jag min älskade shoe-box å en massa härliga timmar framför mig!!! Någon som är avundsjuk, hihi??

Lite söta saker!!

image23  Rolig pincett för 99:- på Bluebox.seimage24

En annorlunda espressomugg, så söt!! 85:- oxå på www.bluebox.se

Ingen vanlig dag idag!!!!!!

image22


MIN ÄLSKADE SON FYLLER 12 ÅR IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

When I am a rich girl....

image21

Hemkommer från vårat lilla "sektmöte" haha!! Har fått värsta sporren att lyckas med detta, I´m gonna make big money!!! Hur?? Avslöjar jag inte, men det är bra, det lovar jag!! Om tre månader har jag sålt bland de bästa, ska sätta fart, så jag inte står å stampar på samma ställe längre!

Va på mitt första unit möte med Mary Kay å väldigt amerikanskt men så jäkla härligt att träffa 25 andra tjejr som brinner för samma sak å inte konkurrerar med varann utan puchar varann att lyckas!! Du kan ju faktiskt välja vad du vill tjäna och det beroende på hur mkt du lägger ner i tid givetvis. Man klättrar uppåt och man tjänar inte på någon annan utan den bonus man får varje månad är baserad på hur många konsluter man har under sig och de i sin tur. Men pengarna man får kommer ifrån huvudkontoret å det är som vilket bonussystem som helst, där man får något för att man är duktig!!!!

Nog om det....Hur har eran kväll varit?????

Färdig

Hehe, nu är det städat å fint! Tur man inte bor i ett slott än och att man har ordning, för städa är inte kul!

Nu är det dags att fixa käk å sen hoppa in i duschen å göra mig iordning inför kvällen. Ska ju åka vid 17 tiden å ska man iväg bland uppsminkade babes så är det ju en fördel om man smälter in...fast det gör jag snart!! Det värsta är att jag hade behövt en svart kavaj, har bara svart kjol, men det får duga...kanske kan lägga upp dagens outfit....haha!!!

Dags att sätta fart nu!

Nu har jag fastnat här igen!! Varför??? Men börjar man kolla på en blogg så slutar det med att man gått igenom väldigt många, å de konstigaste oxå..hehe!!

Men nu ska jag plocka fram städtanten och köra lite med henne, hon är lat men jag vet precis hur jag ska få henne att börja gno som tusan...MUSIK!!!!!

Sjukgymnast

Har stora funderingar på att utbilda mig till sjukgymnast faktiskt! Ett yrke som kommer behövas i framtiden pga av all utbrändhet och skador pga av pressen på de anställda. Tror jag skulle tycka det va intressant, dels att man träffar många och sen att kunna hjälpa dem, passar mig. Jag måste ha ett arbete där jag känner att jag kan utvecklas som människa och där jag gör nytta! Det finns så många möjligheter inom det yrket oxå plus att det är dagtid. Har jobbat inom samma yrke nu i 13 år fram och tillbaka, å där utvecklas man inte för fem öre, plus att man ständigt blir nedtryckt i skorna. Å sen att det är så olika arbetstider är inte bra för mig. Jag blev utbränd för 6 mån sedan och det är inte kul. Heller inte för att jag vill ju jobba. Läkaren säger att jag inte är redo, å det stämmer nog. Kan inte hantera stress än men det börjar att bli bättre!

Måndag

Tydligen inte redo för att gå upp tidigt än, haha! ahr så jäkla svårt att somna på kvällarna, skit jobbigt! Men skam den som ger sig. Idag ska jag bara käka nyttigt, känner att min kropp verkligen behöver det efter den här helgen hos föräldrarna med en massa gräddsåser och flottig mat...och godis..suck.

Ikväll ska jag iväg på konsulent möte och bli välkomnad som säljare, ska bli jätte kul att träffa alla tjejer och prata smink...hahaha!! Jag är en äkta girly, det kan ingen ta ifrån mig. Smink, hudvård, snygga naglar och en jyst garderob är jag. Har bara inte fått min garderob än och mina naglar ska jag fixa i veckan. Någon som vet vart man kan köpa bra akryl???

Glömde ju...SKOR är väldigt viktigt!! Om jag hade obegränsat med pengar skulle jag behöva ett stort rum till alla skor jag skulle köpa...

Annars idag ska jag börja sy på en balklänning och sen ska jag greja lite med bloggen, lite design.

Vad har ni på schemat idag???

Snart dags för skönhetssömnen!!

Nu jäklar har jag satt min sista potatis!!! Så här kan jag inte hålla på. Imorgon går jag upp tidigt å tar lillan till dagis och sen blir det en lång promenad runt staden med vovven släpandes efter mig, hahaha!! Båda två behöver minska runt magen lite :P

Annars har kvällen vart lugn å skön åkan säga att det var väldigt skönt att komma hem, så nu snart ska jag nana i MIN säng igen!!!!

image19

Sov så gott alla ni som läser, ni blir bara fler å fler!!!!!!

Dieter, träning...är det värt allt???

Nu längtar jag hem!!! Ska bara käka söndagsmiddag å sen blir det färd hemåt!
Ibland kan jag få sån där löjlig bloggtorka fast man egentligen har tusen saker man hela tiden brottas med. Tycker att alla utan jag har intressanta bloggar, men det kanske är så med ens egna saker.

Ska iaf ta tag i min vikt imorgon, som jag oxå sagt tusen gånger, men va fan....MÅSTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag är ju skapt med breda höfter, stora boobs å en smal midja och snygga spiror, men nu är allt mer jämtjockt, haha! Kommer aldrig få den kroppen man hade innan ungarna kom, men nästan..hihi!

Faan va så godissugen så jag letade i alla skåp mina föräldrar har å jag hittade det godiset jag hatar mest av allt...Engelsk konfekt....bläääää, men är man sugen så går vad som helst ner...usch nu mår jag illa!

image18
Så imorgon står grönsaker, frukt och protein som nummer ett...eller en lång promenad först å något mer pass å sen mat!

Är ni bra på att hålla vikten?

Sockerberoende

image17
Fy faan vilket sockersug jag har idag, inte alls bra...VARFÖR!!!
Ska inte gå in i en endaste affär idag, kommer komma ut med två fulla kassar godis och bara moffa som attan!
Så idag blir det till att hålla fingrarna i styr om man ska kunna visa sig på stranden i sommar!

Någon som har ett bra tips hur man blir kvitt denna drog???

Måste ha dessa!

image16

Dessa finns här och märket är Lola Ramona och kostar 995:-. Klacken är iofs lite höga ( 10 cm)  till mina 174 cm men skit samma...jag bara älskar dessa!!

Eller vad tycker ni??

Söndag

Är fortfarande kvar hos föräldrarna, måste säga att den här gången har allt funkat! Brukar få smått panik av att vara för länge hos dem, är jäkligt hemma kär! Men har fått lite ny energi så nu ser jag fram emot att komma hem å fixa å dona med allt!
På tisdag fyller min son 12 år så då ska vi ha en heldag tillsammans med lunch på stan och shoppa loss å avsluta allt på kvällen med en bio! Ska bli så mysigt att bara vara han å jag, händer ju inte så ofta längre.

Ska även ta tag i min karriär som fristående hudvårdskonsulent för Mary Kay, en del pix innan allt flyter där! Så om någon vill ha en konsultation är det bara att säga till :)

Vad heter det?

Är det bara jag som har så galna idiotiska tankar å funderingar. Helt onödigt vetande egentligen.
Jaja..hur som...
Jag säger: Sätt dig i soffan, kontra Lägg dig soffan
Varför säger man olika?


Hur säger ni??

Kvällen snart slut...

Sådär då va man proppmätt igen...Ätit god bananasplit..men nu har jag nog fått tillräckligt med sött för hela veckan (tur det bara är en dag kvar)!!
Ska jaga dottern nu å få henne att inse att hon är TRÖTT, läsa saga å sen slå mig ner i en urskön fåtölj å glo på tv så ögonen blör, haha!! Fick fina kommentaren från pappa förut att jag kunde ta med mig datorn in på toa med, hehe!! Men kan jag hjälpa att de bor i världens ände och typ inte så mkt man kan göra när det blåser storm ute och kallt som fan!  Känner mig nästan som 10 igen när ens föräldrar skulle säga smarta skaer å en annan bara sa tack och amen!

Men nu ska jag inte sitta här på ett par timmar för lillan måste sova å kanske somnar jag med :P

Bye 4 now

Älskar detta gloss!!

image15

Köpte detta på sephora i höstas. En liten väldigt gayig kille sålde detta till mig, because this is absloute lovely!!! Han hade rätt. Läpparna svullnar, fast det sticker något förjävligt innan man vant sig. Så vill ni ha större läppar utan att pröjsa flera tusen, prova detta!!!

Jag är en äkta godisgris!!!

image14




Hehe, har precis beställt banansplit till kvällens gotti!! Det är sjukt gott å helst med en massa hemmagjord chokladsås på!!! Mums!!! Fast egentligen har jag en störrefavorit men den finns inte här och det är chokladmoussetårta, den är sååååå god!!!!

Vilken är eran favoritefterrätt??

This is me!!

image13

Vilken av dessa??

                                      

Dessa hittade jag på Nelly Märket är Ichi - Tigi Dress och priset är endast 249:-! Tycker verkligen att de är ursöta men kan inte bestämma vilken färg...HJÄLP!!!

Kan för mkt tankar förvirra?

Usch va länge jag sov idag! Kunde verkligen inte somna, fastna med lappisen i knät och surfa runt på olika sajter och kollade på utbildningar. Varför ska man vara en sån virrpanna med vad man vill bli och vaad man ska göra? Drömmen är att ha en saftig månadslön så man kan köpa alla saker man vill utan att behöva leva på vatten och bröd resten av månaden, haha! Det är så mkt jag vill ha och kunna göra och ibland känns det som livet bara passerar, känns det igen?
Jag va bara 20 när jag fick mitt första barn å då trodde man verkligen att man va så stor å vuxen och att man inte skulle göra något annat. Men det kom ikapp en ju äldre man blev och insåg att fan, det är ju tusen saker jag skulle gjort innan jag skaffe kids. Men som sagt det är bara att gilla läget och göra det bästa av allt, pengar i massor skulle ju inte precis göra ont!! Mina barn älskar jag över allt annat å jag vill kunna ge dem allt de är värda! Så jag fortsätter att drömma å göra mina drömmar verkliga!

Gratis är gott!!

Ibland är det skönt när man inte planerar!! Sitter hemma hos föräldrarna å bloggar, hahahaha!! Kände bara att hemma ensam med barnen i helgen ville jag inte plus att snika smaskig mat gjorde mig väldigt sugen på att åka hem till föräldrarna, hihi!! Så vi har ätit tacos så magen står fortfarande i 4 hörn, men ack så gott det är!!
Enda nackdelen just nu är att de inte hade något vin hemma så jag får nöja mig med lite b-whiskey, men wtf gör man inte när alkostrupen är småsugen!!! Har blivit så kräsen på whiskey bara, vill helst ha en Black Label eller allra helst Gold Label...den är helt underbar!! Å gäna med en isbit i.

Fast Famous duger bra ikväll! Hockeyn är på å nu är jag lite besviken på att de släpper in så många mål. Pappa är helt galen, hahaha!!

Imorgon ska jag å syster ta en lång skön promenad medans våra små prinsessor leker med Bratz! Men det återkommer jag med imorgon.

Sov så gott ni nattugglor som är kvar!!

Tips till bröllopsfesten!




Hittade dessa ursöta små doftljus att dekorera borden med på festen!!! De levereras i små söta cellofanpåsar med :) Ni hittar dom här

Konversation med dotter!!

Hahaha....måste dela med mig!! Samtal mellan mig å min 5-åriga dotter

Hon: - Mamma nu måste vi gå ut i det här usla vädret! Det som skulle vara så fint hela helgen!

Jag: - Mmmm

Hon: - Hör du mig eller, vad är problemet?

Jag:- Jag hör, hahahaha!!

Hon: - Visst är det tråkigt att det inte är sol så vi kan sola så du blir brun?

Jag: - Mmmm visst!

Fattar ni vilken lillgammal tjej jag har, undrar vart hon får allt ifrån.....hmmm.....

Jag vill ha ett glas vin nu!!!!

När det är vardag så kan man äta vad som helst å enkelt ska det vara men på helgerna så vill man lyxa till det med godare saker å helst ett glas vin till!! Jag är en rödvinsälskande tjej fast har upptäckt rosé vin...hihi...blandas det med sprite en massa is och ett par limeskivor så är det absolut LOVELY!!! fan nu blev jag jobbigt sugen på det, får nog kila ner till bolaget å inhandla en flaska!

image7




Vilken är eran favoritdryck...alkoholhaltig, inte coca-cola, hihi!!!?????????

Tack!

Hihi, har fått mina första kommentarer, me love! Det finns de som bara läser och går vidare eller som raggar nya läsare genom att kommentera, kolla in min sida! Jag är inte sådan och jag måste säga att jag är duktig själv på att kommentera de saker jag har något att säga om. Alla har vi olika intressen, och tur är väl det. Tänk om alla skulle skriva samma saker hela tiden.....guuuuud va tråkigt!
Har som sagt haft en annan blogg(har fortfarande) men där va det mer familj och man skulle kommentera varje inlägg...samtidigt som man hade "kompisar" där och vissa kunde skriva 10-15 inlägg om dagen, mer eller mindre vettiga, och räkna ut hur sysselsatt man blir om man har runt 150 flitiga läsare varje dag :P

Har redan fått ett par favvisar här.....

Mamma vs Pappa

Vad är en perfekt tjej? Är det på det sättet hon är eller hur hon ser ut? Vilka krav ställs på oss?
Jo vi ska kunna laga underbar mat, helst gourmet, vi ska sköta om allt i hemmet och pyssla med ditten och datten. Planera mat och handla hem den, är vi snälla så följer ev partner med. Sen om vi har barn ska vi vara den där bullmamman som bjuder in halva kvarteret på nybakta bullar och småkakor med mjölk och accepterar att alla ungar löper amok i hela huset. Vi ska helst vara delaktiga i flera föreningar och skjutsa barn fram och tillbaka mellan olika aktiviteter coh vara mamma på stan. Utöver alla dessa krav ska vi vara perfekt älskarinna och en flickvän eller fru som aldrig gnäller och samtidigt ska vi göra karriär och jobba heltid. Hur i helvete fixar man allt det där om man är normalt funtad? Jag är ingen feminist på något sätt men jag är jäkligt trött på alla krav samhället ställer på oss. Är det någon som höjer på ögonbrynen om pappan jobbar hemifrån på veckorna medans frun sliter som ett djur för att få allt att funka? Nä det är ju helt normalt, men är det omvända roller där mamman jobbar borta på veckorna så är det alltid dem som ifrågasätter om det verkligen är genomtänkt, stackars barn som inte har sin mamma hemma. Visst är det så?

Underbar sommarklänning från MQ!!

image6


Märket är Zoul och kostar 499:-

En dröm på rosa fluffmoln

Vad vill man som tjej få ut av livet?

Alla har vi väl en dröm i rosa å spets och helst se ut som en gräddbakelse när man går nedför gången i kyrkan och ska säga, I do! Eller är det verkligen så? Jo jag tror att när man är liten så vill man ha ett riktigt prinsess liv fyllt av all lyx som kan serveras på ett silverfat! Men när man vaknar upp ur den dvalan så inser man att allt är inte rosa fluffmoln utan det är ett evigt kämpande för att överleva. Jakten på den tappra riddaren på en vit springare har runnit ut i sanden efter några tappra försök i sänghalmenoch man inser att allt bara var en dröm. Är det inte så det är för de flesta? Endast några få är lyckligt lottade att hittat sin drömprins, medans vi andra irrar omkring och blir mer och mer kräsna. Till slut är vi så kräsna att vi inte ser våra egna brister utan hakar upp oss på alla andras brister.

Skofetisch??

Oh my god va tiden går fort när man har kul! Sitter å kollar design å pillar å fixar så gott jag kan, puh...det är ju inte en grej man ska ändra för man vill ändå ha en tilltalande sida! Jag är inte haj på egen design så det får bli enkelt tills jag lärt mig, vill ju inte sno någon annans som suttit i timmar.
Snart iväg å hämta kids på dagis å hem å städa i mitt glamorösa lilla hem. Finns tusen saker jag vill göra men tiden finns inte i oändlighet. Har märkt att jag fått några nyfikna själar här, jätte kul! Har haft en blogg på annan sida men har valt att vara mer anonym just nu.
Satt å drömde mig bort en stund i skovärlden, å vilken lust jag fick att trycka på köpknappen.....älskar skor i alla dess former, kan man ha för mycket skor?

Bloggdjungeln!

En rask promenad fick mig att inse många viktiga saker i livet och givetvis kom det upp många både galna och äkta funderingar om vad som betyder något här i livet. Vem är jag? Vad vill jag med mitt liv? Vill jag leva ett fejk liv eller ska jag förverkliga alla mina drömmar?? Hur gör man för att slå sig fram i denna djungel av svek och falks förhoppningar? Ska man bli en som lever ett fejk liv och lägger alla sanningar på hyllan för att senare drunkna i dem?
Medans min mp3 dånade i mina öron och dess dunkande musik fick mig att gå i alldeles för raskt takt så skapade jag denna idé. Vi som är runt 30 saknar någon bra blogg att kunna identifiera sig i. Det är ju trots allt alla 16-17 åringar som tagit över bloggvärlden, men det är dags att ändra på det.

Flockliv-nej tack!!