RSS 2.0

Lång ledigt!!!

Det har verkligen varit en lång å skön helg med allt vad det innebär!! Har precis sagt hejdå till min älskade pojkvän å det är så tufft att veta att man inte ses fören om 1,5 vecka...det är långt dit! Men det är så det är att ha ett distansförhållande, bara att gilla läget och utnyttja dagarna man ses på allra bästa sätt. Inte för att vi får så jätte mkt gjort men vem kan klandra oss? Kvalitetstid måste man ha...hihi!
I söndags var vi hemma hos mina föräldrar för första gången ihop på 20 år, hehe...kändes så underbart att presentera honom som min pojkvän!!! Det syntes att både pappa och mamma var så nöjda med att se oss ihop och de sa det någrar gånger hur roligt allt var, hehe!! Mamma visade ett foto på oss som togs för 20 år sedan när hans morbror och min faster gifte sig, fast det var bara vi två på det kortet...så löjliga vi såg ut, rädda å nervösa..hahahaha...ni ska få se det någon gång!!!

Idag ska jag å pessan ta en ledig dag från dagiset och jag ska städa å tvätta en massa och även hinna med ett par träningspass...måste ligga i nu!!!

VAD HITTAR NI PÅ EN DAG SOM DENNA????

Äntligen fredag!!

Hejsan alla glada, men ingen är gladare än jag, hihi!!!! Vet ni hur underbart det var att äntligen få träffa HAN igår???!!! Som jag längtat efter den underbaraaste famnen att krypa in i och all gos! Blev helt perfekt med mat som sushi som vi satt å åt i ett par timmar med noga utvalt vin, och till efterrätt Sveriges godaste chokladmoussetårta med ett smarrigt dessertvin!
Just nu har min älskade pojkvän å min busiga dotter spelat memory och det var verkligen på liv å död...kampen var jämn men pessan tog givet hem segern!!!!! Lik sin mamma...hehehe!
Nu ska vi strax iväg på stan å kolla läget och ta en mysig fika någonstans! Kankse blir det en tur till sysslingen i helgen med så hon får träffa min drömprins...fniss!

Vi ska oxå inhandla diverse ostar till ikväll å vin å sen blir det mys i badkaret med en massa badskum och tända ljus....Mmmmmm....

Önskar er alla en underbar fredag!!!!!


Suger riktigt dåligt!!!

Blir galen av längtan här!!!! Å galen på min jäkla (ursäkta ordvalet) dammsugare. Jag blev ju av med min för 2 veckor sedan å jag tröttnade på att låna dammsugare så därför köpte jag en på Ica förra veckan...jätte fin men ack va den suger dåligt....hmmm...kanske skulle ge den ett par lektioner...hahahaha!!!

Men nu är det "bara" torka gaolven kvar, så är det när man har hund...suckis.......

Sushi-time

Äntligen hemma!!! Vaknade tidigt idag å skulle fixa naglarna 08.30, så där blev jag sittandes i över en timme å bara njöt av att någon fixade snygga naglar igen!!! Sen bar det av ut på stan för att hitta stövlar å inhandla en massa mysiga saker till ikväll!!! Vi kommer ha värsta helglyxen ikväll med god mat och efterrätt och till det nga utvalda viner! Vad det blir får ni se imorgon för ifall han kollar min blogg så blir det ingen överaskning, hihi!!!

Just nu sitter jag å äter bland det godaste som finns till lunch....SUSHI!!! Jag bara älskar det, tur att de öppnat en sushi-bar i den här staden!!!  Ska fota stövlarna jag köpte förut, jag är helt klart nöjd, billiga snygga vardagsstövlar!!!

TYCKER NI OM SUSHI????

Då har man gått milen då!!!!

hej hej!! Nu har jag iaf städat klart å sen tog jg en promenad som bara skulle bli en liten bit men som slutade att jag gick en mil!!! Så jag kan med gott samvete slappa i soffan resten av kvällen (visserlgen har jag gjort det en timme redan), hehe!!!
Känns så konstigt att inte pratat med älsklingen på hela dagen mer än 10 minuter men som tur är har vi från imorgonkväll till måndag kväll på oss att prata och UMGÅS...Tjohoooooo!!! Så i helgen kanske det inte blir så mkt bloggande men något varje dag ska jag allt hinna med!!!

Vad har ni gjort ikväll???

Uppdatering

Varför tar allt sån tid jämnt?? Håller på å rensar inne på toaletten å slänger allt som jag inte använder eller som ör för gammalt å gamla smycken man inte kommer använda mer åker in på pessans rum så hon blir glad..hahaha! Jag har redan fått ihop en hel kasse med saker som ska ner i soptunnan, duktigt va?
Men åter till varför allt tar sån tid...det är ju bara för att jag måste springa å kolla datorn hela tiden å kommentera andras å svara mina...hihi!! Tokigt det kan bli men har man en blogg så har man...

Storröj!

God morgon! Inte sovit många timmar eftersom jag pratade med min kära igår och sen kunde jag inte somna...saknar han så mkt! Men jag måste upp idag för det är full fart som gäller med diverse saker! Har kommit på att jag har för mycket saker i lägenheten, skulle behöva slänga ut några saker som bara tar plats, å det gillar jag inte. Får se hur det blir med den saken, måste ta det lugnt nu när ryggen äntligen börjar bli lite bättre.
Ska iaf ta en morgonpromenad om ett tag för att vakna till liv på riktigt...hehe!

Så vi höres senare. Ha en fantastisk dag!!!!!

Mitt på dagen

Nu är det dags för ett yoga pass i väntan på att få telefonsamtal från min älskade!! Han ringde en sanbbis förut men det räcker inte, är ju vana att prata i timmar varje dag förutom när vi träffas då vi är som iglar på varann istället...fniss!!!

Jag vill göra om i mitt vardagsrum...undrar om jag ska det...vad tycker ni?? Orkar man det?? Å kissenödig är jag med...får ta det först...hahaha!!! So long bloggers!!!

Jag tycker synd om dig!

Jag har vid flera tillfällen fått elaka kommentarer från samma ip-adress fast denne person har utgett sig med olika namn hela tiden och det enda jag kunde spåra adressen till var en stad. Man undrar ju varför någon som skriver skit helt enkelt fortsätter att läsa min blogg om denne nu tycker att jag är så hemsk. Men idag ganska nyss fick jag reda på vem denne är och jag blev jätte ledsen men samtidigt glad att hon gjorde ett sånt misstag att skriva två kommentarer på rad, en snäll och en elak....jag tackar blogg.se för att vi kan se ip-adresserna så slipper man undra längre! Det som gör mig ledsen är att jag haft kontakt med henne sen i januari genom bloggvärlden då hon oxå har en blogg fast på annan sajt, och hon har skrivit så mkt fina saker till mig hela tiden och puschat mig när jag vart ledsen eller nere och jag även har skrivit samma saker till henne för jag tyckte hon var en mysig tjej. Så det är så svårt att förstå varför hon gör så här. Om nu hon är avis eller bara måste vara elak? Jag kommer inte läsa hennes blogg mer och hoppas det inte kommer mer från henne som är elakt. Jag önskar henne ett gott och lyckligt liv och hoppas hon inte gör så mer. Lite sorg är det eftersom jag trodde hon var min "vän".......men nu undrar man ju om det verkligen är hon som är bloggen eller om det är någon annan.

SPA-DAG

Pust å stön!!! Har nu vart ute å gått i ultra rapid i en timme å efter det gjorde jag 100 sittups...så nu har jag gjort mitt för idag...hahaha!!! Helt underbart väder ute men jag klädde mig för varmt så svetten rann utmed ryggraden efter 10 min.

Har lite pixs att göra idag eller rättare sagt lite skönhetsvård inför helgen, man vill ju vara fin å fräsch, hihi!!! Ska peela hela kroppen och smörja in mig med brun utan sol, ansiktsmask, färga bryn å fransar och ett härligt fotbad!!! Visst är det lyxigt att göra allt det för sin kropp?? Tyvärr så har man inte den tiden som man önskar till det eftersom barnen tar upp hela ens fritid, men denna veckan är jag ju ensam så då är det min tur att få lite vardagslyx!!!

HUR OFTA SKÄMMER NI BORT ER MED SKÖNHETSVÅRD???

Tävlingsdags!

Nu är jag med i en tävling och hoppas jag kan vinna någon gång!!!! Var med ni oxå!!! Söta Linda har en tävling där man kan vinna detta och det är Söderfin som sponsrar!!! Tävlingen avslutas den 1/10...så skynda!!!



LYCKA TILL!!!

Jag vill oxå!!!!

Vaknade för en liten stund sen med lite panik i kroppen, jag som skulle upp tidigt! Jaja..imorgon...
Min goa underbara pojkvän ringde igår kväll till slut och vi pratade i mun på varann hela tiden..haha. Jag skulle berätta om allt jag gjort under dagen och han skulle berätta hur det var i Bombay, hahaha...vi är knäppa vi! Iaf så fick han fram att det hade blivit fel vid hotell bokningen så på det lyxhotellet som de är på så fick han som sår på plåstret den största sviten...grrrr...jag är INTE avundsjuk....å med all den lyx han beskrev så önskar jag verkligen att jag såg det med egna ögon, men vem vet...vi kanske kommer dit vi med!! Halv två på natten hade de 30 graders värme...suck....
Var svårt som vanligt att lägga på å försöka sova, jag längtar efter han så jag klättrar på väggarna här hemma! Men om 2,5 dagar är han bara min igen!!!!

Ska kolla era bloggar nu å sen blir det en lagom lång promenad i rask takt som får ett gäng soldater att framstå som sniglar...hahaha!!!! Den rosa Ipoden är givet med och dundrar i öronen!!

Ha en underbar dag mina vänner!!!

Snart...

Idag är jag helnöjd med min comeback...hahaha! Va kul att man fortfarande har lite läsare kvar trots min tystnad! Hsr även hittat en ny rolig blogg!! Men nu måste jag ta en liten paus igen å kolla på tv...eller rättare sagt öva upp mina kunskaper på Guitar Hero innan torsdag då mitt gitarrproffs till pojkvän kommer hit å ska läxa upp mig...moahahaha!!
Snart hoppas jag att han ringer, borde vara framme om ett par timmar...saknar saknar SAKNAR!!!!!!

Kramelikram

En ny doft!

Denna underbara parfym och bodylotion har jag fått av min darling, andra och tredje dejten! Den luktar så underbart! Vid något tillfälle pratade vi om parfymer och då sa jag att Jean Paul Gaultiers doft kvinnokroppen är min favorit, vilket han la på minnet. Men denna nya doft , MADAME, valde han istället å det är min nya favorit helt klart!!!

På det fjärde ska det ske!!!

Nu äntligen har jag tagit mig i kragen för 1000:e gången! Måsgte få ordning på mitt liv igen med träning och mat och regelbundna tider. Den sista månaden har jag gått omkring i ett lyckorus å levt på kärlek och jag går fortfarande i ett lyckorus men jag måste göra något åt min kropp. Var hos läkaren i förra veckan och blev sjukskriven fram till 7:e december så då tänker jag bara vara färdig att börja jobba igen för jag längtar efter att jobba och få normala tider igen. Men som sagt det är fortfarande en bit kvar och nu måste jag ta tag i det en gång för alla!!

Har idag gjort ett styrke pass på en timme och det va så skönt, hoppas bara jag gå kan imorgon..hahaha!! Snart åker pessan till sin pappa och jag å vovven är ensamma fram till på torsdag kväll då min älskade kommer hit å stannar några dagar..ååå va jag längtar ihjäl mig efter han! Nu sitter han på flyget till Indien och jag räknar ner varje minut tills han ringer och säger att allt gått bra.

Hur har eran dag varit???



Jag å sysslingen för 1,5 år sedan.....min goa vän som jag måste träffa väldigt snart!!

Söndag

Då va snart den här helgen över och sonen ska snart åka hem till Stockholm....Det har vart en bra helg även fast vi vart lite sjuka här. Igår bakade jag bullar och jag å sonen färgade håret..hihi...mörk brunt!! Han har tjatat om detta i ett par år å nu tyckte jag tt an kune få pröva...ska ta ett kort innan han åker på oss ihop så ni får se hur fin han blev!

Pessan städar å det går inte fort kan jag säga...hon slår sig och har ont i ryggen...hmmm....undrar vem hon lyssnar på hela dagarna..haha! Men jag har hotat med sopsäcken om inte städningen blir av..japp så elak kan jag vara, men jag blir så trött på att inte kunna gå in i hennes rum utan att trampa på något hårt!

Imorgon åker min älskade till Indien i jobbet å kommer hem på fredag...så dessa dagar kommer bli jobbiga med tanke på att vi inte kan prata så mkt...suck. Jag får förvandlas till en träningsfreak så jag har något att fokusera tankarna på..hehe!
Jut nu spelar sonen Guitar Hero...undrar om jag ska lära mig lite kanske??  Jo det måste jag..hahaha...NUUUUU

Hard to say goodbye

Igår fick jag oväntat besök av min älskade!! Vi bor 18 mil ifrån varann plus att han jobbar åt andra hållet i förhållande till mig så vi träffas inte så ofta vilket är otroligt jobbigt. Våran kärlek prövas verkligen men på något sätt så går det förvånans värt bra, vi vet vart vi har varann och vi vet hur djupa våra känslor är. Inte har vi sovit mycket inatt för vi vill ta vara på varje sekund vi träffas så jag är rätt trött idag men det är värt allt. När han skulle åka imorse så forsa tårarna nedför mina kinder, det är så jobbigt att säga hejdå.

Idag ska jag å pessan pärla med hennes nya pärlor hon fick i present av han igår och jag ska även hinna med ett träningspass för att stärka musklerna i min slappa kropp, hehe! Ikväll kommer sonen å myser med oss i helgen, ska bli så underbart att ha bägge barnen hos sig och jag ska göra riktigt mysigt varje dag!!
Men nu är det dags att ta hunden på en tur igen...hörs säkert senare!!

Önskar er en fantastisk fredag!!!!

Ännu en dag

Är det något jag får riktigt dåligt samvete av så är det att jag inte uppdaterar eller läser era bloggar för tillfället. Har precis kommit in från en underbar skogstur med den lilla galna hunden Ebba...det va så skönt att bara strosa omkring där å inandas den goda lukten!!

Har precis tagit tag i ett stort bekymmer för min del å det är att jag måste verkligen ner i vikt, får inte på mig mkt kläder för tillfället å det är inte alls bra med tanke på alla kläder som bara hänger i garderoben å min långtan att få på mig de igen. Det är mkt som ska bort och jag ska ner från storlek 42/44 till 38 innan sommaren, helst innan jul men det kan jag inte för då kan jag hamna i en ätstörning igen och dit vill jag inte eftersom jag lidit av det i för många år. Så nu är det träning som gäller och tänka mig för vad jag äter.
Just nu längtar jag sjukt mkt efter min älskade pojkvän som är många mil ifrån mig, han är så underbar....om ni bara visste....Igår fick jag blombud av han...så underbart vackra rosor!!!!  Tack min underbara älskade för all din kärlek till mig!

MIN SAGA

Nu kan jag inte vara tyst längre, det bara bubblar inom mig och jag vill dela med mig till hela världen det som hänt mig de sista veckorna!!!

Kommer ni ihåg den där första förälskelsen som man hade? När blickar möttes och blev besvarade på samma nyfikna, pirriga och nervösa sätt? När man kunde ägna timmar åt att analysera en blick, ett leende eller ett simpelt HEJ...?

När jag var 12 år träffade jag min första kärlek genom min fasters bröllop. Jag var tärna och denne kille min förälskelse gick till var marsalk. Hans morbror och min faster gifte sig för 20 år sedan och det resulterade i en förälskelse mellan två oskyldiga tonåringar, jag 12 å han 13....
Det som hände var bara blickar, beundran och några brev som for fram å tillbaka i Sverige...hihi. Givetvis försvann den förälskelsen efter ett par år med att man kom ifrån varann.

20 år senare den 20 augusti 2008 fick jag ett telefonsamtal av denne kille som blivit en man som bara ringde för att höra hur jag hade det och inte hade några mer avsikter. Det samtalet resulterade till att vi idag inte kan vara eller vill vara ifrån varandra en sekund. En kärlek som har växt fram till det mest underbara vi båda aldrig upplevt tidigare. Vi kan sitta i timmar och prata om ingenting, bara för att få ha närheten. Den här kärleken är något som bara finns på film eller i sagans värld, inget jag trodde jag skulle få uppleva någon gång, men som jag nu fått när jag som minst anade något. Jag vet att detta kan låta otroligt konstigt för er so inte sett oss tillsammans eller som vet hur vi känner, men han är mitt allt och jag vill leva resten av mitt liv med honom!! Det bäst av allt är att han känner precis som jag, det finns inga tvivel!!! Han är min drömprins utan tvekan....!!!!!

Det va det

God morgon alla trogna goa läsare! Det har varit hur mycket som helst att göra för min del å de två sista dagarna har jag legat utslagen eftersom alkoholen serverades friskt...inte bra! Men jag måste bara säga att det här bröllopet i lördags va verkligen årets stora fest å de va så fina!!! Ska kolla igenom alla korten under dagen så ni får se något iaf...hehe!

Idag blir det till att sy lite mer till mig, ett par byxor å en klänning/tunika ska det bli av en del av tygerna som finns hemma för tillfället. Känner att jag måste fördriva tiden så gott det går nu så jag inte går sönder av pirr å längtan.....

Ska verkligen skärpa till mig att skriva här nu några dagar innan jag drar iväg på mitt livs största resa!!! Inte som ni tror men för mig är det en saga som jag inte trodde skulle hända lilla mig!

Önskar er en underbar dag!!!

Keep on going

Då va det ny dag igen med nya möjligheter!!! Dagen har börjat precis perfekt...hihi!
Ska strax iväg med lillan till dagis så jag får jobba ifred, för det är va det r...jobb...å ett riktigt roligt sådant även om det blir lite felsyingar just nu...hehe...men det är det värt! Min klänning är nästan klar så resultatet får ni se senare, men det känns som nått fattas på den bara. Systers klänning ska jag börja på idag så det får inte strula för mkt för jag tänkte jag skulle få lite tid till något som tar upp mina tankar hela tiden....

HA EN FANTASTISK DAG!!!!

Arbete

Vill bara att ni ska se hur kul jag har...hahaha!! Å jag har sytt fel idag med....

Supermåndag!!!

God morgon alla söta!!! Va uppe med tuppen å har redan dammsugit, cyklat och solat! Har åkt på en mega förkylning men det är bara att vräka i sig vitaminer, alvedon, örter och alla hjälpmedel som finns....inte hänga läpp för det!
Låter som Barry White när jag pratar och näsan rinner som Niagarafallet....hahaha!!!

Idag blir det till att samla tankarna å sätta på en massa bra musik å sy som en galning...har ju 1,5 klänning kvar att få ihop innan lördag plus alla andra saker man ska hinna å fixa med, så på torsdag måste alla kläder vara färdiga för fredag bär det av till Alingsås för att hjälpa till att dekorera å duka inför den stora festen!! Å innan det ska håret klippas på mig å pessan å jag ska fixa naglarna, föräldrarmöte på dagis och provsminka å en massa annat smått å gott! Så nu är det dags att jag sätter fart!                                                                          
  


Sköt om er å en underbar dag!!!

Kram