RSS 2.0

En spännande söndag!

Nu är det spännande....hihi! Har skickat iväg pappsen på en liten husvisning! Egentligen hade vi kanske inte tänkt oss det området men priset är väldigt attraktivt och ytan på huset. 5:or växer inte på träd precis. Sen har jag kvar lite gamla vänner i det området å min älskade har sin moster och kusiner där, så vi blir ju inte ensamma.

Inatt drömde jag att jag hade tarmvred och vaknade av drömmen. Ont hade jag i magen men det berodde på att bebisen hade vaknat och tyckte det var dags för lite nattgymnastik, haha! Man får ju inte ligga hur man vill längre och just nu kan jag bara ligga på vänster sida eftersom höger arm fortfarande värker efter sprutan. Å rygg är ju inte riktigt så skönt då man nästan tappar andan. Så nu önskar jag att tiden går ännu fortare så jag äntligen kan få sova på mage!! Eller ja, man får väl vänta tills den värsta svullnaden lagt sig på brösten oxå annars är risken stor att man ligger i en pöl av bröstmjölk, hahahaha!
Kommentar från: emelie o elliott

TACK så mkt, nää..du har inte lika fin mage som min va- det håller jag med om! DIN ÄR FAKTISKT FINARE TYCKER JAG =) o gud vad gott det lät- måste helt klart ta o testa o laga till det nån gång snart ju! hoppas ni haft/har en trevlig söndag! kramis

2009-11-08 @ 17:41:52
URL: http://emlisch.blogg.se/
Kommentar från: Bokmalen

Å, så spännande!! Hoppas verkligen att det är nåt som passar er!! ;)

Kramen, Maria

2009-11-08 @ 18:20:42
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Kommentar från: Petra

spännande, hoppas det blir något då som faller i smaken :) givetvis ska du inte missa den stora dagen heller. kraam

2009-11-08 @ 18:47:04
URL: http://inredningstokig.blogg.se/
Kommentar från: Hannah

Hoppas ni hittar något hus som passar er snart:) Puss och Kram

2009-11-09 @ 15:27:10
URL: http://mamaliciouz.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Namn:
Stamgäst?

Mail kanske? (bara jag som ser)

Vart hittar jag dig?

Lätta Hjärtat!

Trackback