RSS 2.0

Imorgon är dagen D

Jag är vaken men har fullt upp så jag känner att det inte blir några roliga inlägg nu. Tur att det inte var längesen man flyttade så man har rensat bland skiten en gång redan! Å här har vi ju knappt flytta in då vi inte trivts, så det går ganska fort faktiskt!

Pratade med min bror förut om bebisar, vagnar, julafton och flytthjälp! Han ska hjälpa oss, å vi är så tacksamma då vi inte trodde någon kunde efter ett par nej. Men det blir 2 små lastbilar å 4 starka män som fixar kalaset, hehe. Vid sådana tillfällen är det bra att vara gravid å inte kunna lyfta nått *fniss*!
Tror ni jag längtar tills imorgon?? Först ska jag till min gulliga barnmorska i Skövde å sen bär det av till huset, jippiiiii!! Då börajar planeringen av tapeter, tvättmaskiner, spis å golv =)) Sen om vi orkar å har tid så blir det en sväng till Ikea på lördag (hoppas)!!!

Nu ska jag packa lite till innan nästa vila!

Ha en skön förmiddag å dag om jag inte hinner skriva fören ikväll!

Kommentar från: Anna

Lycka till imorgon både med bebisen och flytten:)

2009-11-18 @ 11:11:38
URL: http://propellern.blogg.se/
Kommentar från: Hannah

Härligt härligt! När hämtar ni soffa och de övriga möblerna härifrån? Kan vara bra att veta så jag kan planera lite.. Blir det i början av dec eller slutet av november? Antar att du saknat din soffa massor nu. Pussisar

2009-11-18 @ 11:15:40
URL: http://mamaliciouz.blogg.se/
Kommentar från: Anna

Fick inte reda på vad det var... Ta det nu lite lungt så bebisen stannar ett par veckor till:) Vet att det är såå svårt när man har ngt roligt att se fram emot. Jag gör tyvärr likadant! Låter jättekul att välja tapeter och göra om precis som man vill för det är väl en bostadsrätt ni köpt om jag inte fattat det hela fel?? kram

2009-11-18 @ 12:00:52
URL: http://propellern.blogg.se/
Kommentar från: Frida

Åh vad mysigt att få komma in i ett nytt hus, förstår att du längtar även om det är ett tag kvar.

Hoppas att du får en bra dag!

Kramisar<3

2009-11-18 @ 13:21:56
URL: http://fantastiskamamman.blogg.se/
Kommentar från: Bokmalen

Ååå, så spännande med att ni får flytta!! Så kul att inreda ett nytt hem! ;) Visst är det ganska skönt att slippa bära!?! Ja, för min del så blir det inte mycket till bära pga diskbråcket. Som i och för sig är läkt men alla i min omgivning är mycket rädda om min rygg så jag "får inte" bära å så... ;) Lycka till med allt!! Håller tummarna att det ska gå bra! Å, se till att vila emellanåt!!!!

Kramen, Maria

2009-11-18 @ 13:28:57
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Kommentar från: Helen

Vad roligt med både flytt och bebis på g.

Du har verkligen mycket omkring dig just nu.

Men se till att tad det lugn och va rädd om dig.

Jag ska ev också till SÖvde i helgen så jag kanse ser dig vanka omkring där :).

Kram

2009-11-18 @ 15:58:47
URL: http://famstenstroms.blogg.se/
Kommentar från: Anna

Nej,nej! Jag orkar INTE sy ngt mer nu förutom julgardinerna:) Du gör nog helt rätt i och tar ljust i hela huset. Jag ångrade att jag tog en massa färger när vi flyttade in, så jag har redan hunnit att tapetsera om hela huset igen på 1,5år...

Det är såå mycket lättare att byta textilier om man vill ändra på inredningen.

2009-11-18 @ 16:46:31
URL: http://propellern.blogg.se/
Kommentar från: Hannah

Vilken dag är det nästa helg? För vi är ju iväg och är hund och hus vakt hela helgen... Men då får ni annars ta nyckeln och hämta sakerna... Eller så kommer vi in och hjälper till just då.. Kan ju va ifrån hundarna en stund såklart!! :)

2009-11-18 @ 17:01:21
URL: http://mamaliciouz.blogg.se/
Kommentar från: Lady Angel

Ha, bekvämt att vara med bebbe så du slipper tunga lyft och slit. Jag kan föreställa mig dig redan nu: du kommer sitta på ett berg av mjuka kuddar med en god kaffe latte i handen och peka på allt som karlarna ska lyfta.

2009-11-18 @ 17:48:45
URL: http://ladyangel.blogg.se/
Kommentar från: Hannah

Som det ser ut just nu så jobbar Peter 9-23 på lördagen och jag och denise ska vara ensamma ute i huset. Men han har sagt att han ska försöka lösa det och vara helt ledig, så jag hoppas på det! Biobiljetterna finns inte kvar var tvungen att hämta ut dem förra helgen och jag hade inga pengar att lägga ut då. tyvärr syster. Nej vi ska inte flytta ihop. Jag frågade honom för bara någon vecka sen senast men han vill inte. Ahh du vet ju hur jag känner för det utan att vi behöver skriva mer om det. Så trots att vi eller han aldrig är i hans lägenhet så envisas han med att ha kvar den. Så om han vill träffa mig på dagarna nu framöver så får han stå ut utan soffa... Är orolig för om han fortfarande kommer vilja va hos mig då... Skiiit samma!! Jag är glad för alla andras skull och deras lycka! Pussisar och Kärlek

2009-11-18 @ 19:10:07
URL: http://mamaliciouz.blogg.se/
Kommentar från: Mamma Russin

hej gumman..

hoppas allt går bra för er.. ta det lugn bara vännen.. :) du får köra med karlarna..;)kramkram

2009-11-19 @ 21:02:07
URL: http://enburkrussin.se

Vad har du på hjärtat?:

Namn:
Stamgäst?

Mail kanske? (bara jag som ser)

Vart hittar jag dig?

Lätta Hjärtat!

Trackback