RSS 2.0

Magbilder

På fredagar har vi ju veckobyte, så nu är vi i vecka 35!!! Det närmar sig med stormstetg å liten i magen firar med att försöka sig på ett ärovarv därinne. Men det är ju inte så lätt när huvudet är fixerat. Fast h*n har vänt sig så rumpan ligger åt höger nu istället å sparkar å krafs är på vänster sida, jätte skönt verkligen!

Nu är iaf sprutan avklarad och jag hoppas jag gjorde rätt val. Armen värker lite så jag hoppas jag slipper feber nu bara. En sak är iaf positiv när man bor i en liten håla...man slipper vaccinationsköer!!! Bara att spatsera rakt in å få det gjort! Vi firar med burritos ikväll å ett stort glas Fanta (jag som inte dricker fanta annars)! Sen en massa nachochips som är gratinerade i ugnen och två dippa (guacamole och salsa)!!!! Dags att sätta fart!

Ha en skön fredagkväll!

Magen i vecka 35, 34+1

Kommentar från: Bokmalen

Å, det låter ju inte helt fel!! Fast jag är mätt å belåten så "rinner snålvattnet". ;)

Vilken myspysmage!! ;)

Hoppas ni får en trevlig helg!!

Kramen, Maria

2009-11-06 @ 19:15:47
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Kommentar från: Mamma Russin

hej vännen...trevlig att du är back in blogglandia tycker jag..:) vilken fin mage du har, undra vad det är därinne..:) hade ni namn klart? minns inte, kanske har frågat redan, hihi...skönt att vaccineringen är klar, tror med du gjorde rätt.. Vet många gravida som tar vaccinet nu.. :)fira på ni ikväll , vi ska käka sushi vi..visst är det rart med rosa, hihi..;) man kommer alltid tillbaka till det...KRAM gumman

2009-11-06 @ 19:25:09
URL: http://enburkrussin.se
Kommentar från: Mina

God kväll söta.Söt mage du har fått..Så din ligger med också en hög puls vad jag läste i några inlägg längre ner...:) en livlig en :) Tippar på att du har en pojk denna gång :) men det visar sig.Ha en skön kväll.kram

2009-11-06 @ 19:37:36
URL: http://blondis81.blogg.se/
Kommentar från: Linda

Jisses snart vill den ut,hihi=)

Saknar dig vännen,trist att ni skall flytta=(

2009-11-06 @ 19:50:12
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Kommentar från: Sofie

Va fin du är! :) Kul att få se en magbild.Jag velar fram och tillbaka om jag ska ta det där vaccinet.. Ska till barnmorskan på fredag så jag hoppas hon gör mig lite klokare :)Ha en skön kväll!

Kramar

2009-11-06 @ 19:59:17
URL: http://jagmigminmitt.blogg.se/
Kommentar från: Anna

Jag ger vår lille högst 3 veckor till:) Tycker att det börjar bli ganska tungt nu.. Jag hade syrrans lille (5mån) igår på fm och jag var helt slut efteråt=)) Hoppas att du inte får ont i armen inatt som jag fick. Faen vad ont det gjorde också ska man igenom detta en gång till!! Lilla tjejen har 40 graders feber och mellan har enorm huvudvärk. Hoppas att det är ngt annat än influensan iaf. Ser att jag inte är ensam om att ha bristningar;) Önskar dig detsamma..

2009-11-06 @ 21:23:10
URL: http://propellern.blogg.se/
Kommentar från: Anna

Vet inte.. Det känns som han gör ordentliga förflyttningar imellanåt, men BM säger att han iaf har huvudet åt rätt håll. Får se vad hon säger på torsdag. Jag fick ju också alla mina bristningar av min första.. Hur går det m armen??

2009-11-06 @ 22:17:14
URL: http://propellern.blogg.se/
Kommentar från: Lady Angel

Det var en snygg jumper du hade där. Ser lite guldaktig ut, vart har du köpt den? Nu har du inte långt kvar med bebben. Jag kommer ihåg att mina syrror var skitgriniga mot slutet och gick och gnällde om att de ville sova på mage. Hehe, men det var ju första graviditeten det. En "veteran" som du har nog mer tålamod.

2009-11-07 @ 07:49:12
URL: http://ladyangel.blogg.se/
Kommentar från: tess

Kikar in gumman å du e så fiiiin! Snart är det ju dax. Har du gått över med dina andra?Hur har det gått efter sprutan? Jag fick feber dag nummer två... min stora grabb och Daniel med.... men det var ändå bra att man tagit tycker jag.Ha en fin lördag nu //Tess

2009-11-07 @ 10:46:57
URL: http://tess701.blogg.se/
Kommentar från: Hannah

Ja men visst blir han:):) Fina mysiga stoora mage.. 5 veckor kvar (men jag tror det är max 3 veckor så hurry up sis och come back till skövde!!) Pussa

2009-11-07 @ 11:53:21
URL: http://mamaliciouz.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Namn:
Stamgäst?

Mail kanske? (bara jag som ser)

Vart hittar jag dig?

Lätta Hjärtat!

Trackback