RSS 2.0

Drak-tendenser

Här har det vart kaos på morgonen med ungar som missade bussen. En sur sambo som var tvungen att skjutsa dom till skolan (en i Skee å en i Strömstad) fast han inte hade tid å jag som blev helt knäckt  pga detta å mina gravidhormoner å värk! Kände för att bara dra ifrån allt å säga upp mig som mamma. Men så lätt är det inte utan man får ta motgångarna å bli starkare av dem.
Ah men tjena va lätt det är!
Blääää ibland vill man bara inte vara mamma å jag tror vi är fler som känner samma sak men väldigt få som vågar säga det!

Men nu när alla har åkt å jag ligger här i min ensamhet igen (och sambon som ringt och sagt förlåt) så har man glömt den där jobbiga stunden på morgonen...konstigt.  Eller har jag det???


Tror jag ska byta namn från Lyxmamman till Draken....




Kommentar från: Petra

men måste väl ändå vara mysigt att vara gravid :) Jodå det är bara bra här, men just nu har man ont i halsen. Det är mycket planering och jag har så mycket i huvudet men försöker ta en dag i taget. Kram

2009-09-24 @ 11:52:59
URL: http://inredningstokig.blogg.se/
Kommentar från: ella

va fint d blev i bloggen=)

kram hoppas du får en bra dag nu endå;)

2009-09-24 @ 12:16:30
URL: http://ellisgirl.blogg.se/
Kommentar från: Sofie

Wow vad fint du har fått det här inne! Supersnygg design! :)

2009-09-24 @ 12:21:29
URL: http://jagmigminmitt.blogg.se/
Kommentar från: Mamma Russin

hej gumman..:)

oj oj .. vilken morgon.. en sån man inte önskar sig.. ;) skönt att det gick bra tillslut iaf, förstår din frustration då du inte själv bara kan slänga dig i en bil och skjusa iväg ungarna.. :( eller kan du köra bil med dina fogar? det kunde inte jag .. ;)



hoppas du har det en fin dag nu i ditt mysiga sovrum..:)

2009-09-24 @ 14:51:16
URL: http://enburkrussin.se
Kommentar från: tess

Ja fy jag brukar fråga hur lång uppsägningstid jag har.... å när man lever med någon som inte är pappan kan det bli jobbigt ibland. det blir inte som när man gjorde de och man får dåligt samvete för än de ena än det andra.... //tess

2009-09-24 @ 18:56:04
URL: http://tess701.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Namn:
Stamgäst?

Mail kanske? (bara jag som ser)

Vart hittar jag dig?

Lätta Hjärtat!

Trackback