RSS 2.0

När man inte vet

Det känns lite lättare idag, jag har börjat andas igen.
Men fortfarande gnager tomheten och ensamheten som trasiga kugghjul i hjärtat. Jag försöker tänka framåt men det är inte lätt när man inte vet vad man ska fokusera på. Jag blir så orolig att barnet ska ta skada av att känna sin mor vara ledsen och uppgiven hela tiden. Det räcker med att det finns 3 andra barn som redan känner av hur jag mår. 

Jag försöker att hitta något som jag vet har fått mig på andra tankar föut men utan resultat. Det känns som jag letar efter nål i en höstack.
Kommentar från: Angelica

Fy det är så jobbigt när man känner så.

Hoppas det lättar ytterligare och att du hittar något som kan få dig på andra tankar.. Kram

2009-09-29 @ 16:34:57
URL: http://guldkragens.blogg.se/
Kommentar från: Yes I do

Kan du inte ta upp fotograferingen lite igen? Det tyckte du ju var kul!? Eller sy något? Vad som helst som får dig att tänka på annat...

2009-09-29 @ 16:51:52
URL: http://yesido.blogg.se/
Kommentar från: Lady Angel

Tror inte bebisen förstår vad det är den känner från dig, om den nu gör det. Säger samma som "Yes I Do", gör något du mår bra av. Fota eller sy eller annat du gillar att göra. Fast jag vet att det är svårt att orka ibland. Vissa dagar orkar man ju bara ligga och stirra i taket. Fast det måste ju också göras. :) Taket ska ju också användas... Lägg dig du och stirra i taket en stund. Brukar faktiskt hjälpa om man får vara ifred med sina tankar en stund. Kalla in dina föräldrar att passa barnen, jag tror du skulle må bra igen om du fick vara helt "ifred" så att säga. Då kan du ju ta ett skumbad, eller köra hela spa-grejen. Kanske gå och få massage och få spänningarna att släppa?

2009-09-29 @ 17:04:56
URL: http://ladyangel.blogg.se/
Kommentar från: Mysan

Jag förstår precis hur du menar och jag antar att jag vet hur du mår. Har varit sjukskriven i mer än ett år. Vissa dagar så vill han bara att smärtan ska ta en paus och inte synas så mycket på utsidan. Men ett stark tips är att göra en kopp örttea och försöka slappna av i solen om man har den turen att den är framme.



Föresten jag älskar dig header och stil på bloggen, gjort den själv? Tips till mig kanske.. Jag är inte såteknisk när det gäller sånt.

2009-09-29 @ 17:29:49
URL: http://mamamy.blogg.se/
Kommentar från: Dorothea - Tvillingmamma & Gravid

Hallå.

Vad kul att höra att du vill det. Nu finns dem på bloggen så bara att kika ;) Över 50 bilder smackade jag upp så se och njut, hihi.

2009-09-29 @ 19:48:26
URL: http://theans.blogg.se/
Kommentar från: Emelie

Kikar in till dig då och då, hoppas verkligen att du mår bättre, eller på väg.

Lycka till med allt.

2009-09-29 @ 20:40:43
URL: http://famohlson.blogg.se/
Kommentar från: Helen

Hoppas du hittar någonting som skingrar dina tankar snart.

Bebisen märker nog inte av hur du mår psykiskt.

Kramar i massor

2009-09-29 @ 22:35:40
URL: http://famstenstroms.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Namn:
Stamgäst?

Mail kanske? (bara jag som ser)

Vart hittar jag dig?

Lätta Hjärtat!

Trackback