RSS 2.0

GOTT NYTT ÅR!!!

Den här dagen har bara sprungit iväg. Har inte ens hunnit kolla in här fören nu, å då är alla andra borta, haha! Ska nu ner å äta den underbara tre-rätters middagen jag å min mor kämpat med i några timmar medans vi intagit mer flytande energi, hehe! Är som det ska....kvinnorna i köket å männen i soffan med varsitt glas whiskey och musik på högsta volym.
Det som är tråkigt är min lilla pessa som har skyhög feber å bara ligger å nanar i soffan. Men jag har lurat i henne lite alvedon så jag hoppas det släpper snart så hon oxå kan vara med å fira!

ÖNSKAR ER ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!!! Det här året kommer bli helt fantastiskt!!!!

Många kramar

PETRA

Bolaget nästa....

Snart bär det av till affären för att inhandla lite godsaker tills imorgon. Hoppas bara att inte alla norrmän varit å rensat rent på alla hyllor på bolaget nu bara....finns stor risk för det! Kan ju säga att det är en upplevelse att se när de är i mataffärer eller på bolaget...de handlar som bara den!!!!

I år valde vi att ha ett lugnt nyår tillsammans med mina föräldrar istället för att åka på supafest i Norge. Har tappt lusten helt för allt vad sådana fester heter å likadant när det gäller att springa ute på krogen. Det där livet har jag redan levt i många år å nu vill jag bara vara med min familj och vänner. Men min älskade har det bra tillsammans med min far då de båda är gitarrister å älskar samma musik...hårdrock!!! Så de brukar sitta och lyssna på musik å prata om allt som rör det...haha...å med en whiskey i handen.....

Jag kommer ha mysigt jag med imorgon då min lillasyster med barn ska vara med å fira in det nya året, trodde jag aldrig med tanke på att hon är singel å 23.....men desto roligare för mig!!! Och sen det viktigaste av allt...båda mina barn ska vara med!!! Så iår blir det en riktigt bra nyårsafton!!

Dagens kloka

Om några dagar är det ett nytt år igen och miljoner människor lovar en massa hit och dit. Varför är det just den dagen som är den största löftesdagen? Det är väl lika viktigt att lova alla de andra dagarna oxå eller?
Jag har slutat med nyårslöften för det håller ett tag och sen är man tillbaka i samma spår iallafall, så det känns bara töntigt och sitta och lova saker som...Att man ska gå ner i vikt, Sluta äta godis eller Sluta röka.
Jag har redan slutat röka utan att lov någon det, inte ens mig själv! Å sluta äta godis vill jag inte...det är ju så GOTT! Men sen kommer vi till det där med att gå ner i vikt...hmmm?
Jag har nog provat alla bantningar som finns och det slutar på samma sätt. Man gå ner sina kilon genom att trappa ner på allt gott eller svälta sig själv genom att bara äta bananer en hel vecka, eller det värsta...soppor tills man spyr!
Så lycklig man blir när man ställer sig på vågen efter några dagars idiotbantning för att efter ett par veckor bli helt förstörd för att man gått upp allt igen och några extra kilon. Jag tillhör den kategorin som inte ens kan gå in i en mataffär utan att ökat 2 kilon, det ni! Så vad gör man då??

Jag och min sambo har ökat några underbara kärlekskilon och nu har vi väl kommit till insikt att dessa måste bort för våran hälsas skull. Men vi gör inget nyårslöfte utan allt har börjat idag. Motion och äta regelbundet och nyttigare är våran bot på kilona. Å sen för en gång skull i mitt liv ska jag minska på lång sikt och inte göra det klassiska tjejfelet....rasa 10 kg på två veckor! Jag ska heller INTE sätta upp si å så många kilon utan när det känns bra helt enkelt. Det är så lätt stirra sig blind på den där fettmätaren att vem som helst kan bli galen. Å eftersom jag har haft ätstörningar i halva mitt liv så är det extra viktigt att jag inte har ett ouppnåeligt mål utan realistiskt till min längd och min personlighet! 
Vi har ett datum långt fram i tiden då kärlekshandtagen ska vara borta och på vägen har vi satt upp lite morötter så vi sporrar varann...och jag kan ju säga att dessa morötter är riktigt lyxiga......SÅ NU KÖR VI!!!!!!

En ny vecka!

Vad säger man om denna dagen då?
Jag å älsklingen satt uppe hela natten och spelade ett gammalt playstationspel vi gjorde för 10 år sedan, hehe. Odd World heter det å är så roligt! Givetvis hade vi snacks till i form av pepparkakor, salta kex, ostar, chips, nötter och GLÖGG!! En lyckad kväll/natt med många roliga skratt och en massa myspys! Det är sådana kvällar vi värdesätter när vi inte har barnen, vi kan vara uppe hur länge vi vill och sova hur länge vi vill...UNDERBART!!! Sen gör det ju inget att älsklingen har semester en vecka till med..hihi! Så nu fortsätter vi med att njuta av våran ledighet och barnledighet!

Önskar er en mysig måndag!

Söndags middag

Dagens middag bestod av rotfrukter, potatis och lax! Gissa om det va gott??



Skala och skiva potatis. Lägg i ungsfastform och krydda med havssalt och rosmarin. Strimla rapsolja över för att det inte ska bränna fast. In i 200 g tills potatisen blivit mjuk.

Skala morot och palsternacka, skär i bitar. Dela en hel hel brocoolibukett, skär röd lök och schalottenlök i grova bitar. Lägg allt i en långpanna och strö salt över. In i ugnen på 200 g tillsammans med potatisen tills allt blivit mjukt.
Stek laxbitar i salt, peppar och honung.
Servera

Lite bilder från julen

Tre söta tjejer!!
Pessan, mini och kusin D


Ett väldigt konstigt hus utanför Mullsjö, många lampor!!




Julgranen hos svägerskan!!







Fettmätare

Idag fick jag lite sovmorgon utav min älskade, så snällt! Blir inte många knop idag för jag känner mig som ett ursketet  äpple! Men en sak är planerat å det är att vi ska ut å gå ikväll för nu vågar jag inte ställa mig på fettmätaren. Sen ska jag kolla in instruktionsboken för kameran, måste lära mig mer om denna lilla bebis, hihi!
Sak lägga upp lite bilder under dagen oxå på hur våran jul varit, är en del kort om man säger så!

Jaja, det va bara lite tjöt från min sida!

Ha en underbar å lugn söndag!!

Kommunikationen är igång igen

Börjar med att önska er god fortsättning!
Har inte haft varken tid eller ork att sitta vid datorn på flera dagar utan prioriterat min familj och det känns helt underbart!
Just nu är vi kvar hos mina föräldrar men ska äntligen åka hemåt om ett par timmar, ni kan ju tänka er hur underbart det ska bli med tanke på att jag inte varit hemma sen i tisdags och åkt ca 120 mil sedan dess! Man blir mör av att sitta i en bil och sedan när mankommer fram till ett nytt ställe går allt i hundraåttio tills man stupar i säng!
Min jul har vart annorlunda men enormt mysig på de tre ställen jag vart på så jag är nöjd! har fått fina å bra julklappar och maten vart perfekt, så jag har inte något att klaga på förutom att maten varit FÖR GOD, så nu vägrar jag att ställa mig på vågen! Vet vad jag ska göra när jag kommer hem....ta en promenad för mig själv med ipoden i öronen och svettas som en gris,det ska jag göra!!!

Hur har eran jul varit??

Lite morgonstress är inte skönt

Här stressas det för fullt just nu så jag hinner inte lägga in nått avancerat inlägg. Både jag å pessan va tydligen hörselskadade när det var dags att stiga upp för ingen av oss har hört klockan!! Eller oxå har den inte ringt...men det har jag svårt att tro iofs. Så nu har vi bråttom! Ska lämna av pessan hos sin pappa å sedan dra norrut till älsklingen å hans familj och det är lååååångt dit! Härifrån tar det ca 6-7 timmar att köra så då kan ni ju räkna ut när jag är framme om vi åker snart.
Hoppas verkligen jag hinner lägga in nått ikväll när alla sover, men inget löfte.

Om vi inte hörs på ett par dagar så vill jag önska er en riktigt MYSIG OCH GOD JUL!!!!!!!!

Julklapparna är äntligen klara!

Varför blir det alltid så sent när jag ska shoppa?? Har precis kommit hem å nu är ALLA julklappar klara, ska bara slås in och skrivas söta lappar. Imorgon ska jag ju köra ca 50 mil så hoppas jag kan somna innan 03 inatt iaf, hehe. Ser fram emot julen fast jag inte har mina barn. Klart att det kommer kännas tungt men jag vet ju att det är min tur nästa år!!!

Har bakat Saffransbiscotti idag och de blev helt underbara! Tyvärr lite smuliga men det gör inget när smaken är gudomlig! 
Måste fortsätta här nu tyvärr, men tittar in senare å svarar så gott jag kan!

 

Kärlek

Fy va jag saknar min älskade nu...är så van att alltid vara i närheten av han och han ger mig så mkt som jag aldrig ens kunnat drömma om! All den trygghet, värme och kärlek som han bara öser över mig den kan är värd ALLT!!

Den underbara person han är, som får mig att skratta och känna mig älskad till max, det finns inte många av den sortens män och jag har fått äran att leva ihop med HAN!

Saknar dig min älskade underbare!! Imorgon ses vi igen och det ska bli en super mysig jul!

JAG ÄLSKAR DIG MEST!!!!

Skållad mandel

Jag har 5 julklappar kvar att köpa, 2 av dem vet jag precis vad jag ska köpa å resten är som ett svart hål....helt ärligt! Måste rensa hjärnan å fokusera men just nu värker den å då är det kört!
Undrar om mina biscotti kan bota hjärnan på något vis??
ojdå...mandeln kokar.....

Mina klänningar!

I detta hem är det full rulle idag med. Mkt som står på listan to do å jag har sovit för länge igen! Kunde inte somna igår eftersom älsklingen å hans dotter drog till hans föräldrar och jag blir så orolig när jag inte hört av honom. Men till slut somnade jag å nu är jag inte så pigg men huvuvdet fullt av allt som ska fixas å donas i sista sekund. Imorgon åker jag å lämnar pessan och sedan vidare till älskade och hans familj. Ska bli roligt att träffa dem och få vara med på deras julfirande!

Har faktiskt tagit kort på mina tre nya klänningar oxå! Den i mitten är den som det stod Petra på, hihi!!


                                       Denna kommer från Gina Tricot.


                                                          Favoriten från Bondelid!!!!!


                               Snabbt inköp på Lindex.

Kort?

Tror ni jag haft lust å orka att fota nu efter den här dagen i ultra rapid fart? Nä!

Så jag gör det imöra å då svarar jag på kommentarer oxå..är så trött så nu blir det natta!!

Snabbis

Idag har vi massor att göra å jag sitter å bloggar å älskade sover fortfarande, så detta är en super bra start på dagen, hahahaha!!
Senare när jag fått gjort allt så ska jag visa vad jag köpte igår, hihi. Såg för flera veckor sen den optimala jul-outfiten å blev så kär i denna klänning. Tyckte att det va lite mkt för en klänning men igår så tyckte min älskade att den va såå fin!. Så med de orden blev jag ju annu mer övertygad om att jag bara skulle ha den. Å det stod faktiskt PETRA på den klänning! Men ni får se den senare för jag måste ta tag i denna dag nu!

Pussipöss

Shoppingdagen över

Så här sent kommer vi hem efter en shoppingdag plus hämtat pessan!
När jag skulle ner i mitt förråd i lidköping höll jag på att få totalpanik då jag insåg att alla mina julsaker till granen va helt väck! Efter att rotat överallt i mitt överdrivet stora förråd (20kvm) med hjälp av en överallt-pessan och klättrand-pojkvän, så kom jag på att mitt ex måste fått med sig det när han flyttade för snart ett år sedan. Typiskt att jag va tvungen att ringa honom oxå. Som tur va var han hemma så jag fick mina saker. Så efter en lång dag har vi ÄNTLIGEN KOMMIT HEM IGEN!!
Nu sitter pessan å spelar lite på sitt Bratz spel innan hon ska sussa för natten. Imorgon väntar ytterligare saker å en lång dag. Ska träffa svärfar för första gången...nervös...

Hoppas ni alla har haft en jätte bra lördag lixom vi haft!!!

Over and Out...å kramizar!

Lite mer foton



1 månad utan cigg!

Snart ska jag å älsklingen dra iväg på julklappsletande bland alla andra virriga å galna människor som liksom vi är ute i det sista! Förra året började jag köpa julklappar i september men iår har jag precis börjat. Hoppas visserligen att jag klarar hitta några stycken idag!

VET NI??? Glömde ju fira igår...hehe. Nu har jag vart rökfri i precis 1 MÅNAD!!!! Jag är verkligen duktig å mår så mkt bättre. Har dock gått upp ett par kilo men det är det värt. Ska ta tag i viktminskningen efter julen. Just nu är jag mullig men jag mår så bra å har aldrig varit så här lycklig i hela mitt liv! Så om jag bär på X antal extrakilon så får jag göra det, bara jag fortsätter att må bra.

Nytaget







Samtliga bilder är fotade av mig och med kamera Nikon D60.

Leta saffran i byn

Inte lika många inlägg som igår, haha! Men idag har jag haft andra saker att göra som att sova, köra mini till dagis i Norge och ränna in och ut i alla mataffärer i Strömstad för att få tag på SAFFRAN! Till slut hittade jag det och jag fick kämpa med näbbar och klor innan det äntligen fanns i min ägo, hehe. Så nu kan jag ägna mig åt att gå på promenad med bebisen (fortfarande min KAMERA) och att BAKA!! Tänkte ta med lite godsaker till blivande svärföräldrar för att smöra lite...hihi. Nä skämt åsido, jag älskar att ta med saker jag gjort, så lite ego är jag nog trots allt!

Ska svara på era kommentarer om ett tag och under tiden får ni gärna KOMMENTERA MERA!!!

plöössssss i ljumsken


Sen julhandel

Hemma igen å äntligen har vi köpt julklappar!! Båda tjejerna är helt klara nu och även mina barns kusin. Nu är det bara 511 kvar att köpa. Varför kan man inte bara skippa alla julklappar till varann istället. Bara köpa till barnen å skita i alla andra? Det vore mkt enklare för mig iaf som ALLTID har problem att köpa julklappar!

Nu ska jag glo ögonen trötta på tv:n och sen natta min älskling...moahaha!!

Nu drar jag !



Kylie fotograferad av David La Chapelle!!!!

Hästen har en navel i rumpan!

Läste på alltombarn.se om roliga saker barn har sagt. Blev så full i grin åt alla underbara ord som kommer ur deras munnar när de har tänkt på nått ett tag.

Ett par exempel:

"Jag står precis i köket hemma hos farmor och farfar, farfar lagade mat när jag får höra att mitt 3-åring säger: Farfar mitt pappa har större snopp än dig! Jag ville bara DÖ."

"Vi är på Torekällberget och väntar på att få rida häst. Det är varmt och hästen svänger och fläktar med svansen. Vi står i kö bakom hästen och Liv, då 3 år, tittar länge på hästens bak och utbrister sedan: "Mamma, hästen har naveln i rumpan!"

"Men mamma då! Vilka slängiga tuttar du har! Dom är såååå söta!"

Ja vad säger man? Barn är ärliga iaf, hahaha!!

Läs fler HÄR och HÄR

Bortgjord

Det blev två hela kort innan batteriet tog slut. Så typisk å gissa en gång hur de korten blev? Suddiga. Å nu blir det mörkt snart. Blir så ledsen för detta. Men jag får göra ett nytt försök imorgon.

Jaha va gör vi nu då? Väntar på att åka å hämta älsklingen i Norge om tre timmar och köpa lite julklappar på Toys r us till tjejerna. Hittade en massa saker där sist som faktiskt är dyrare i Sverige, konstigt nog. Vet ju vad jag ska köpa till pessan nu iaf eftersom hon gav mig klara besked igår vad som stod högst på listan!

Minis ord till mig!

Nu har det ätits pannkakor, städats och då va vi klara inne! Så då är det dags för utflykt på klipporna med en liten treåring på släp å bebisen (kameran) i högsta hugg så kanske vi kan plåta nått iaf! Måste ju testa va den går för nu när det äntligen är lite uppehåll och slutat blåsa ute!

Håll tummar å fossingar så kanske ni får se bilder på omgivningen här!

Just det...hihi...lilla mini kröp just upp i famnen på mig och sa : -Petra, jag älskar dig!!! Jag blev helt överlycklig!! Vet ni hur mkt det värmer att få höra det från ett litet barn och som dessutom jag inte kännt så länge!! Det lever jag på länge!!!

..............................

Hela förmiddagen har gått och jag har inte gjort nått vettigt än! Mer än ägnat mig åt mini som söker uppmärksamhet hela tiden å sprungit till datorn, hahaha! Sorglig jag är. Men nu är det dags att ta fram stridsvagnen så det blir rent hus! Jo jag håller på å tvättar oxå å städat i köket.
Nu kände jag mig genast mkt duktigare!

Full rulle

Nu blev det nog lite missförstånd här..hehe. Min kille är SVENSK!! Det är hans ex som är norska.

Mini är iaf vaken nu å pratar i ett....inte en lugn stund här inte! Letar efter ett bra recept på saffransbiscotti som vi ska baka idag, det är ju SÅ GOTT! Ska försöka hinna med alla kort idag med, men det är inte lätt med en treåring som ska smaka på stämplarna, haha!

SKICKAR NI NÅGRA JULKORT??



Inte mina julkort, hittade bilden på aftonbladet.se.

Språksvårigheter

Mini sover fortfarande så det är bäst att passa på att blogga så länge, hehe! Men hon vaknar väl snart å är sulten, hihi! Så kul med alla norska ord här i hemmet å så är hon så bedårande söt när hon pratar, annars med!! Inte alla ord jag förstår än men det kommer mer å mer. Min pessa däremot har väldigt svårt för norskan så kommunikationen mellan de två blir lite besvärlig, men för det mesta funkar det. Pessan sa häromdagen att när hon blir stor ska hon gifta sig med en norsk man så hon får norska barn...hmm???? Den saken tror jag vi väntar lite med va...hahahaha!

Good morni´n Sunshines!


Inatt har jag sovit gott med tanke på hur sent jag somnade trots att jag va så trött. Men efter en bra bit i min bok så slocknade de små blå tillslut och öppnades några timmar senare utvilade och pigga!! Så nu sitter jag här igen och planerar dagen.
Magen har blivit mkt bätte men det kanske beror på att medicinskåpet blivit fullt än en gång...hehe. Så farligt är det inte men jag har ätit ofta och små portioner och tagit två sorters magmedicin, druckit Aloe Vera juice, inte lapat kaffe utan istället druckit camomillte. Det sistnämna kan man ju diskutera smaken på men gott gör det iaf för magen.
Detta är första dagen jag provar KAFFE MED MASSOR AV MJÖLK så jag håller tummarna att det går bra!

Vad händer idag då?
Jag å mini är hemma å ska ta det lugnt. Kanske baka lite, BORDE BAKA, steka pannkakor, pussla och ta en promenad om det INTE REGNAR!!

VAD SKA NI HITTA PÅ IDAG??

Beslutsångest igen

Ännu en lång dag är slut och jag med tydligen...helt färdig! Ska nog ta å spela lite Sims innan jag lägger mig eller kanske läsa en bok? Eller dra ner till byn å hyra film?  Åh...varför ska jag alltid ha beslutsångest?

Bok är avslappnande.
Sims är beroendeframkallande och kul.
Film kan vara det bästa....men jag orkar inte åka ner till byn!

Jaja, världsproblem va?!!!

Dagens middag

Middagen är avklarad och jag gjorde ihopakok med alla möjliga saker i min köttfärssås...hehe.

Köttfärsås

400 g blandfärs
1 gul lök
1 burk hela champinjoner
1 dl creme fraiche
1 dl italiensk salladsdressing
1/2 burk cantadou vitlök och örter
grönsaksfond
peppar
heinz chilisås
3 vitlöksklyftor
pastakrydda
soja

Serveras med ris eller pasta.

Tunga ord

I år kanske vi ska dela upp julen med barnen. Med tanke på att min son bor i Stockholm å dottern i Lidköping/Strömstad och jag i Strömstad så är det inte lätt att få till julen som vi alltid gjort förut. Har i flera år velat detta men det har inte gått pga av olika viljor. Varannan jul vore det optimala tycker jag för då blir det ingen stress å man kan planera en HEL jul för en gång skull. Förut har vi alltid delat på julafton och då är det jag som fått åka å hämta å lämna barnen i olika städer. Fast då har det bara varit Skövde och Lidköping som funnits.
Det är detta jag alltid hatat med julen, halva julafton och man ska passa en massa tider hit och dit och samtidigt hinna få en lugn å mysig jul. Det har det aldrig varit! Man har åkt halva Sverige runt känns det som och det hela har slutat i att jag får panikångestattacker och allt är förstört! Så jag hoppas verkligen pessans pappa går med på varannan jul i fortsättningen så att jag oxå kan fira mysiga jular framöver med mina barn. Visst är det fruktansvärt att inte få fira varje jul med sina barn men julen har ju tre dagar faktiskt! Å kan man få ihop det så, så får vi en lång jul både jag å mina barn! Saknar dom nått otroligt just nu men det är bara att bita ihop när man har valt att ha det så här.

Hå och hej

Morning! Va uppe nästan samtidigt som tuppen i morse å har redan hunnit med att tvätta å hänga upp den tvätten, plocka ordning och städat köket!!! Så nu sitter jag här med er en stund innan det är dags att ta med bebisen på nya äventyr!!!! Måste ju se vad den går för idag!
Har även julkortsfix och bakning med på listan för dagens to do! Och senare i eftermiddag är det dags att hämta mini i Norge igen.



Frulle idag: Culturas Dofilus Vanilj, skivad banan och krossade linfrö.
Inte så gott kanske men nyttigt som bara den!

Väntans tider är över!

Åh jag är SÅ LYCKLIG!!! Nästan som man glömmer bort den brännande känslan i magen. Va nere på stan förut å inhandlade våran JULKLAPP!!! Dyr som attan men den kommer bli väl använd, va så säkra! Så detta är vad vi köpte till oss!!! Nu kommer varken ingen eller inget att slippa förbi mig å älsklingen! Måste bara läsa lite om den innan jag kan börja ta lite foton! Bilderna är hämtade på nätet men våran är precis likadan...om inte finare, hihi!!!! Den ligger så fint brevid mig här nu och jag kan inte se mig mätt på den. Precis som att få en liten bebis....hahaha!





Buzy day

Än så länge har jag inte så ont. Vågar inte dricka kaffe å inte äta något starkt. Eller rättare sagt, vagar knappt äta något alls för jag är rädd att magen ska vränga sig ut-och-in. Det blir ingen gourmetmat för mig den här veckan om jag ska klara av julmaten som är om en vecka. Måste ner till hälsokostaffären och inhandla svindyra produkter som ska hjälpa min stackars mage. Fy va jag gnäller......!!

Vi pratar om nått annat. Idag ska jag iaf orka köpa våran julklapp...hihi va jag längtar och har gjort ett bra tag!

Förutom detta måste jag fixa till lite till här hemma, köpa mera hyacinter, älskar doften av dem och sen är de så vackra!!

En mysig helg!

Återigen är det flera dagar jag skrev, skäms på mig! Helgen som varit har vi varit hos mina föräldrar igen å ätit gott å bara haft det mysigt! Pappa å min älskade smuttade på whiskeyn å lyssnade på musik mest hela lördagkvällen och jag å mor försökte samtala medans barnen va på oss hela tiden. Vi besökte även en julmarknad som inte va så mkt att ha men vad kan man begära på landsbygden? Barnen va nöjda iaf å det va huvudsaken! Igår bakades det pepparkakor å gjordes en sort julgodis som är det bästa som finns!

Som om inte alla mina feberattacker räckte för det här året har jag nu åkt på en magkatarr som inte är att leka med. Attan va ont jag har i magen. Kan knappt titta på maten fören den börjar göra ont. Så nu ligger jag nedbäddad med duntäcke å fryser som en gris. Hoppas den ger med sig så jag kan åka å shoppa våran tidiga julklapp snart...längtar efter den!

Men innan jag gör nått mer måste jag vila lite.

Julklappsbekymmer

Jag har allvarliga julklappsproblem! Har inte köpt en enda än och vet inte vad jag ska köpa. Har kollat runt men den där julklappskänslan har inte infunnit sig än. Men kanske nu i helgen när snön äntligen kommit!

Måste iaf ut på stan idag för att handla kvällens mat, vad vi nu ska äta? Får nog kolla på nätet lite och leta bland smaskiga recept för att få lite ideér! Ska iväg ikväll till Norge för att hämta man och hans lilla dotter där och då ska allt vara färdigt här hemma. Har även börjat julpynta lite...hihi. Är inte så mkt för alla tomtar som ska stå i alla hörn utan mer någon söt tomte i ett speciellt hörn!

ÄR NI FÄRDIGA MED JULKLAPPARNA???

Utan nät i 4 dagar

Snacka om att jag missat mycket de sista dagarna när jag vart utan dator, eller rättare sagt nät....suck!
Åkte å hämtade pessan i måndags å stannade kvar i Lidköping för att fixa i min lägenhet. Så jag har vart duktigt å målat å snickrat å återigen målat! Men det känns verkligen att jag är färdig med den stan. Längtar ju hem efter 5 min. MEn som sagt ska man sälja så får det vara ordning på allt. Har fortfarande lite kvar men jag va tvungen att åka hem för jag hade grym hemlängtan, hehe!

Tyvärr är inte älskade underbara hemma än. Han är i Stockholm på jobb men kommer imorgon!! Gissa om jag kommer slänga mig runt halsen å aldrig släppa...hahaha! Så här länge har vi inte varit utan varann på länge. Den som väntar på något gott....mmmmm!!

Men nog om mig, nu ska jag läsa era bloggar lite!

Kram

Ingen pessa idag :(

Jag som trodde jag blivit frisk nu, men icke då! På kvällen igår kände jag mig rikitgt pigg å den där dåsigheten var borta, men idag är den tillbaka. Så nu ligger jag i våran säng å bloggar å orkar knappt hålla upp händerna...inte bra alls. Å jag som skulle hämta pessan idag, som jag längtar efter henne! Hoppas verkligen jag är bättre imorgon så jag kan åka då. HAr vart utan henne i6 dagar nu å det är väldigt länge känner jag!

Någon av er som har samma symton som jag??

Om mig

Få se nu...

Jag har sovit i nästan ett dygn.
Jag mår inte bra.
Jag är trött på att vara sjuk.
Jag är gos sugen.
Jag är rastlös men samtidigt orkeslös.
Jag vill spela Sims.
Jag ska äta godis nu.

Trött på att vara sjuk nu

Om någon undrar varför jag inte vart här på hela dagen så är det för jag blivit sjuk igen. Alla krafter är borta å jag har sovit hela dagen. Börjar piggna till lite nu, men är fortfarande helt slut...

Å älsklingen min säger att det är synd om mig å då blir jag skogstokig, är INTE synd om mig....bara lite sjuk. Han är för söt när han bryr sig så där mkt å ser till att allt är fixat omkring mig när jag inte orkar hälpa till. Det värsta är att jag ALLTID får så dåligt samvete när jag är dålig å inte orkar göra nått i hemmet. MÅSTE  lära mig att släppa saker.

Hur har ni det idag??

Sims 2

Nu har vi vart å shoppat (fönstershoppat) å handlat mat...alldeles för mycket mat som vanligt. Varför lär man sig aldrig att inte handla mat när man är HUNGRIG??? Kanske nästa år?
Det värsta av allt när jag handlade var att de invig´de det nya Coop å hade tårta å kaffe å så min största svaghet...SMÅGODIS!!! Till priset av 29:- per KG.....fattar ni hur billigt detta va. Men tyvärr så fick man "bara" köpa 2 kg per kund...mitt vägde 2,3....oooops! Mitt godisbegär är mättat för denna dagen nu kan jag säga, hehe.

Kul att ni tycker om designen..TACK!

Nu ska jag fortsätta spela sims 2 nattliv....har precis fått inledning av detta spel å jag är rädd för att det är som jag befarat länge ( och därför jag inte provat det tidigare) att jag kommer bli fast! Får se hur detta blir...stackars darlingen.....Å jag vet vad ni kommer säga....men du är ju 32 år....so what? Man kan få vara leksam då med eller??

Önskar er alla en riktigt mysig kväll!!!

Så söta ting!!!

Hittade lite söta saker till köket!! Skålen och koppen kommer från Indiska och ketchup pumpen hittade jag hos Mia ! Såg den i en butik i Strömstad å blev överförtjust i den...den hamnar på min önskelista!



Barn outfit

Sitter å kollar efter julkläder till barnen. Hittade dessa saker...både söta å lite tufft. För hur klär man en 5-åring på jul? Modemedveten som hon är så åker inga "tönt" kläder på utan det ska vara snyggt, haha!
Lindex Shop Online - Kjol
Kjol i manchester 129:- på Lindexonlineshop
Lindex Shop Online - Blus
Blus i crepe med smock upptill 129:- på Lindexonlineshop

Morgonmys!

God morgon!!!

Kunde somna inatt, fast visst blev det sent ändå men jag kunde iaf somna!! Så när mini kom å väckte oss så gick jag upp med henne å lät älsklingen sova en liten stund till. Trött är jag men det är så skönt att komma upp på morgonen för då känns inget förstört!
Så nu sitter jag här å har en massa energi för dagen! Ska ner en sväng på stan sedan för att inhandla lite småsaker till en adventskalender jag ska göra. Fick ett mysigt tips om det så nu får barnen ha två kalendrar, en med choklad å en med paket!

Så här mysigt hade jag på morgonen tills mini tände taklampan...typ efter en kvart....hahaha!!


Zuma

Undrar om det bara är jag uppe nu?? Hoppas verkligen att jag inte får en sömnlös natt till.
Som ni ser har jag ändrat designen igen då!!! Men jag kan inte hjälpa att jag är ROSA å ÄLSKAR ROSA!!! Å så har jag bytt namn men inte adress...hehe!
Älsklingen la in spelet Zuma på min dator..dumheter....blir totalt lost i det! Så nu ska jag spela tills ögonen smalnar av.

SOV GOTT!!!

TACK!!!

Kollade mina kodmallar på den här bloggen å upptäckte flera fel som jag inte såg förut. Ni ser...jag lär mig lite iaf! Tack söta Sofie för kommentaren att man känner sig hemma på min sida, blir så glad!! Synd bara att jag håller på å fixar nytt igen då :(
På min förra blogg kallade jag mig för Lyxmamman och tänker ta upp det igen. Trivs med det. Sen vad en lyxmamma är, är upp till er att avgöra. För mig betyder det iaf att jag har så underbara barn å att jag tycker att det är LYX att vara mamma!!! Hoppas verkligen jag kan sätta in allt snart här....

Inte bra alls

Är inte alls på bra humör idag. Kunde inte somna inatt igen så hela dagen är förstörd känns det som. Sov alldeles för länge men inte tanke på när jag somnade....men men det blir väl bra antar jag!

FOrtsätter med bloggen får vi se om det får mig på bra humör eller vad som händer.

Önskar er en bra dag!

Upptagen

Tiden bara rinner iväg när jag sitter med designen...hihi! Men nu måste jag fixa något att käka till mig å darlingen. Har tagit fram en bit fläskfilé å ska göra något med den...hmm? Ska iaf göra någon pastasås av något slag å servera PASTA till den givetvis..hehe. Saknar fortfarande en riktig kamera...blir så tråkiga bilder av den jag har. Får nog helt enkelt inhandla en i veckan. Mycket pengar är det men de är värt varenda öre!!

Nu ska jag fixa krubb

Minibar

I vårat sovrum har vi ett mini kylskåp som älskade kom på att vi kunde använda som drickakyl! Problemet är att han råkade visst minska temperaturen något (till MAX) så när jag hade krånglat färdigt i köket, fått en kniv på foton å var allmänt sur å grinig, PMS på G.....    Iaf blev jag så sugen på mineralvatten å gick upp för att hämta det....gissa vad???
Den var FRUSEN!!! Så nu väntar jag på att den ska tina, för jag SKA HA mineralvatten!!! Litet problem men stort när man har PMS!!!

Tills den tinat får jag het enkelt sätta fart med bloggen istället å dricka kaffe.

1:a December redan???

Det här med att sluta röka är inte lätt när det kommer till att somna vissa kvällar. natt låg jag vaken alldeles för länge å va nära på att ge upp soveriet. Men skam den som ger sig, bara att slappna av å vips somnade jag!!!!! Men är såtrött idag att jag knappt vet vilken dag det är.
Ska åka å lämna pessan ikväll hos hennes pappa å då måste jag stanna kvar i Lidköping någon dag å fixa i lägenheten så den kan säljas snart. Finns lite allt möjligt att fixa med där men det är inte utan att jag känner sådan ångest. Bara tanken av att vistas där helt ensam i ett par dagar blir jag ledsen av. Önskar lägenheten redan var såld å att jag bodde här i Strömstad för evigt nu!! Men den som väntar på något gott!