RSS 2.0

Självutlösning

Hoppsan va kommentarer jag har att läsa igenom å svara på nu, ni har vart flitiga medasn jag va å badade..hehe!!
Fick lite foton oxå som jag tycker om å fick förklarat hur självutlösaren funkar...hahhaa!!  Men nu är man hemma till värmen igen å en fläkt som surrar rakt i örat, hujeda mig....
Måste smörja mig med fukt ikväll så inte brännan ramlar av för fort, råkade visst få lite mkt färg idag när jag satt på balkongen..oops!
Nu vankas kvällsmat här å kidsen ska i säng tidigare än igår. Men först lite läsande om vad ni hittat på i eftermiddag å ikväll!!!



Snygg avbild av mina bikinibyxor va?????



Mitt lilla kakmonster!



Uttråkad blev jag så mina flipp-flopp fick stå modell...hehe





GUESS KLOCKOR

Dessa två väljer jag på, vill ha båda...ska man slå till på bägge??

VILKEN TYCKER NI ÄR SNYGGAST??

 

BEN&JERRY`S

Jag fullkomligt ÄLSKAR den glassen!!! Finns det någon godare? Fast nu har jag bara en burk kvar så idag måste det inhandlas mera lyx till mig!!!! Passade på att ta lite foton med nu när flickorna betstämde sig för att bada badkar istället för i sjön..suck..jag smälter bort här..JAG TYAR INTE MER, HAHAHA!!!!

Tros vattensprutan å lappisen i knät så är jag så rastlös! Ikväll när barnen lagt sig ska jag ta en lång skön promenad så jag kommer i klänningen om en månad å inte ser ut som val som fastnat i ett tält...hehe!!!









VILKEN ÄR ERAN FAVORITSMAK PÅ GLASS???

Klänningar

Min bror gifter sig den 6 september å tills dess ska jag sy 2 st brudnäbbsklänningar å en klänning till mig å en till syrran. Som tur är är det inte så avancerade klänningar men ändå, det tar sin lilla tid så jag behöver ju inte vara sysslolös på fritiden, hehe!! Ungefär som dessa ser ut ska jag sy fast andra färger!!

Flickornas:



Fast dessa ska vara limegröna.

Min:



Å denna ska vara i rosa eller cerise, inte bestämt.

Vad tycker ni??

It´s getting hot in here...

Har inte sovit många timmar inatt, kunde inte somna igår å värmen va olidlig trots fläkten som surrade som attan i sovrummet! Brukar ta till ett bra kenp att läsa men det gick inte heller bra för boken är så bra så maninte kan släppa den hur trött man tydligen är, hahaha!! Men för en timma sen vaknade tjejerna och tyckte att nu skulle jag gå upp, så med fler bratz intog de min säng å pratade ungefär så tyst som om de satt i varsitt rum..så det va bara till att gå upp å göra frulle!!
Idag blev det en stor portion risgrynsgröt med kanel för att stå sig några timmar!!

Solen har redan börjat värma upp balkongen så nu är det lagom där ute men klockan är ju knappt halv tio så det hinner bli ordentligt varmt där om ett par timmar å då blir det nog stranden, om inte tjejerna vägrar åka!!!!

VAD ÄTER NI TILL FRUKOST??

Försöker igen då!!

Sådär då fastnade jag här igen då, alla sover utom jag å med datorn i knät blir man ju inte slöare precis, haha!!
Nu ska jag göra ett nytt försök att sova men först får det bli några sidor i boken, perfekt sömnmedel!!

Sussa gott alla ni!!!

Min bakkväll!

Nu har jag bakat hela kvällen, lika bra att få allt gjort på en gång! Fast om jag känner ungarna rätt så kommer fikat att ta slut innan fredagen är nådd, hehe. Det bidde bullar, äppelkaka och toscakaka, smakens!!!
Snart ska flickorna sova...extra sent ikväll men så skönt när det blir tyst!! 
Hoppas vädret tillåter till bad å sol imorgon för jag står inte ut i värmen, trots att 3 fläktar nu är installerade i lägenheten..shit va varmt, funderar helt ärligt på att tälta i Willys kylrum...det vore nått!!!









Kantarelldags snart!!

Är riktigt sugen på att ge mig ut i skogen å plocka dessa godingar å sen äta smörstekta kantareller på en smörgås..det är riktig lyx!!

GILLAR NI ATT PLOCKA SVAMP??

Romance

Jag tycker mitt sovrum utstrålar romantik...myspys!!!



Utmaning

Tre saker jag gör när jag vaknar:
* Sätter på kaffe...ett måste!
* Går på toa
* Tar en cigg med en kopp kaffe

Tre saker jag måste ha under dagen:
* KAFFE
* Cigg (ska snart sluta, hur ska det gå?)
* MAT
Tre personlighetsdrag på mig:
* Tidsoptimist
* Sjuk humor
* Omtänksam

Tre saker jag gärna ägnar mig åt:
* Tar hand om min familj
* Grejar å fixar i hemmet
* Träna när det finns tid

Tre saker jag är rädd för:
* Att något ska hända mina barn
* Döden
* Höga höjder

Något jag drömmer om:
*
Ett hus på landet
* Ekonomiskt oberoende
* En härlig framtid med någon trevlig man

3 Personer jag utmanar på detta är:

Missmother: Min syssling å en fantastisk vän
Jayne: Skånska som är lite hemlig
Catwalkqueen: Underbar tjej 

Pessans nya rum

Japp då kom det efterlängtade regnet till slut!!! Men nu får det bli fint igen å det ska det enligt vädervetarna. Pessan kom hem igår å vi myste massor så jag gav bloggen sin vila..hihi. Idag blir det till att sätta upp lite tavlor som bara ligger å dräller å även fota det sista jag gjort i sovrummet, om ni vill se så att säga! Idag eller imorgon kommer även sonen hem å så kommer deras kusin hit och ska stanna till på söndag så nu blir det fullt hus igen!!

Här är lite bilder från pessans nya rum!!

Före:


Efter:



Jag vill ha kyla!!!!!

Det skulle bli regn idag men INTE då...jag längtar just nu efter lite svalka för det är inte möe man orkar sådana här varma dagar!!! Men jag har ju en del att fixa innan min älskade dotter kommer hem...bara några timmar kvar tills jag får krama om den söta fröken envis, hehe! Hade tänkt baka bullar idag men orken försvann lika fort som den kom så kudden va skönare än att ställa sig framför en varm ugn. Fast jag har tvärdrag i lägenheten så är det väl ca 30 grader här inne å det är inte skönt alls, det hjälper ju inte ens att duscha kallt, suck!!

Nä nu åter till ordningen här hemma så jag kan få några underbara dagar med min fina familj utan att behöva tänka på storstädning å sånt!!!

Vad innehåller eran varma dag idag då??? 

Smälter snart bort...

Idag har nog hjärnan kokat över totalt för shit va varmt det är!!! Imorgon ska det köpas en hög med fläktar som ska få pryda det här hemmet...annars kommer jag lägga mig i badkaret fyllt med is nästa natt!!

Nu är pessans rum så gott som färdigt å det är så mysigt så...hoppas hon håller sig på sitt rum i fortsättningen med alla tusen bratz!!!

Annars har jag fart rumt som en överkokt kräfta idag i diverse affärer å shoppat loss lite plus att all mat inför denna vecka nu är inhandlad, bara alkoholen som fattas men det kanske får vänta.

HUR HAR ERAN DAG VARIT???

Tillbaka igen!!

Så där ja, nu har jag haft helg å bloggledigt! I lördags när vi va ute å badade blev jag så sugen på att gå ut å ta en drink så sagt å gjort, syrran hängde på. Så fixa å dona å välja kläder å sminka sig, bara det är ju halva nöjet! Et par rosédrinkar blev det till det å sen bar det av till Skövde för att få se lite folk å givetvis för att träffa systeryster som jag saknat massor! Mötte upp henne på en krog å sen pimplade vi drinkar och cider hela kvällen lång...men inte blev jag bakfull...man är ju proffs på det där, hahaha!!!
Sen igår så blev det sol å bad för hela slanten igen men det kändes inte att man svalkade av sig precis, shit va varmt det är nu!! Kan meddela er att min balkong är som ett växthus för tillfället, å nog för att jag gillar tropisk värme å är soldyrkare ut i fingerspetsarna så är detta nog för mig, vill ju kunna andas oxå!! Så idag passar det bra att fixa klart allt innan pessan anländer imorgon!!! Prinsen min kommer på onsdag å stannar en vecka innan det är dags att inställa sig hos sin pappa å förbereda skolstarten på den nya skolan...snyft.

Hoppas ni haft en underbar helg som jag...hihi!!!!

Berätta vad ni hittat på för kul!!!



Badning på G

Idag känns det som det är ännu varmare så nu drar jag till stranden! Äntligen är det min tur att få svalka kroppen å knoppen i sjön, som jag längtat efter detta!! Kan behövas om jag ska fixa resten av pessans rum i helgen. Hon kommer ju hem på tisdag min lilla prinsessa, längtar massor efter henne. Va tvungen att ringa igår å höra hur hon hade det i Falkenberg med farmor i husvagnen, å hon babblade på i 180 om allt å att hon längtade efter mig massor!! Usch jobbigt när hon är ifrån mig saknar denna lilla stumpa så otroligt mycket nu....snyft!

Mitt nya sovrum!!!

Här kommer ett par bilder på nya sovrummet en det är inte färdigt än, ska sättas dit lister å sänglamporna över s'ngen ska upp och även en smal hylla som ljusen ska stå...men ni får se hur det blir. Före bilden är tyvärr när jag redan rivit en del tapeter men ni ser ju ändå!!!

FÖRE



EFTER







Fredag betyder HELG!!!!

Idag är det  verkligen hett ute, går knappt att vara på min balkong så jag får la fortsätta inne. Dotterns rum ska ju bli en överaskning till henne så det gäller att vara färdig då hon kommer på måndag. å jag menar helgen vill man kanske ha lite fritt från städa å fixa. Så idag ska kroppen få bekänna färg det vill jag lova!! Vill ju att ni ska se det färdiga resultatet med idag så nu är det fixar tajm!!!!

Ha en fantastisk dag och glöm för sjutton inte att smörja er!!!!!!

Jorå så att é

Nu har jag slitti som ett djur i flera dagar å det börjar bli färdigt, förutom garderobsdörrarna som jag snart slänger ut genom fönstret...grrrr vad jag inte tycker om dom! 
Va å letade efter en matta förut men hitta allt utom en matta..haha. Har länge kollat på dessa söta kronfat länge å nu slog jag till på ett!!!

Vad gör ni för kul ikväll???

Skönt i höst

Snyggt från NELLY





Väska från Nelly å stövlar från Stevemadden.

Jag fortsätter...

God morgon!!
Fortfarande strålande solsken ute å jag ska tapetsera färdigt nu tänkte jag, bara en vägg kvar.

Hoppas jag kan få till någon bild lite senare på rummet, fast det inte är färdigt. Ska oxå ner i källaren å leta fram mitt virkade överkast som min gammelmormor gjorde till mig när hon fortfarnade levde, det är jätte fint å kommer passa utmärkt nu. Annars händer det väl inte så spännande saker just nu i mitt liv förutom renovering å återigen renovering.

Hoppas ni får en underbar dag mina vänner!!!

Lekt med musen nu

Ser mer ut som en snögubbe än pepparkaka just men en dusch å jag är fräsch som en blomma igen..hihi! Tur jag har den söta vibrerande musen till hjälp annars hade jag inte slipat klart fören om en vecka...hahaha!!
Ikväll måste det bli en tur till Blomberg för ett kvällsdopp, det är så härligt att bada i sjön på kvällen när sjön ligger spegelblank och solen som går ner....

TYCKER NI OM KVÄLLSBAD??


It´s over

Så då va den lååååånga rasten slut å dags för ett nytt arbetspass! Någon som är avundsjuk? Tänkte väl inte det.
Men lite färg har jag nog fått å en härlig snabblunch bestående av två smörgåsar med ost, läclökorv å gurka som sköljdes ner med ett stort glas juice...mums filibabba!! Hoppas ingen såg mig bara för jag såg nog ut som någon som inte fått mat på flera dagar...hahaha!!!

Ha en fortsatt trevlig dag på stranden...inte avis näääää!

Glassigt!

Nu är jag värd en STOR glass eller flera kanske...så därför drar jag till kiosken å skaffar mig en det å en tidning som ska läsas i brassestolen på balkongen när det är dags för rast!!!!  För det har man väl när man är byggarbetare å målare...hahahaha!!!!

Dum blondin

Ahhh va kul det är att vara inne idag...eller INTE! Men nu ska det tapetseras så jag kan få njuta av det vackra vädret till helgen! Har letat som en gnu efter min mobilladdare, men kom på att den packade jag ner i sonens rygga när vi åkte från Malmö...blondinen i mig...hihi! Så nu ligger mobilen på laddning med datakabeln som tillslut blev hittat och jag kan tillägga att jag varit utan mobil sen i måndags...inte alls bra!

Så här trevligt har jag det...

En vägg färdig å två påbörjade, är så tråkigt att riva tapeter å idioterna som bodde innan har slarvat något kolosalt med allt. Ta bara listerna, de har SKRUVAT in dom å målat över skruvarna med en annan vit färg..jätte snyggt..Å sen har de tapetserat över så det är nog en 7-8 lager skulle jag tro..så spackla ska bli jätte kul, för att inte tala om slipa sen...BLÄÄÄÄÄÄ
Jaja..här ser ni smakprov hur skitigt jag har det å hur sängen kommer bli..jätte fin!!


Ska det va så ska det va!!

HUngrig blir man när man grejar å igår gjorde jag chili con carne så det får bli idag, hinner ju inte laga mat just nu!!
Passade även på att beställa denna söta sänghimmel till min lilla prinsessa!!!!

HISS eller DISS?

Dessa klänningar/tunikor kommer från Ellos å jag tycker de är söta men jag har fortfarande inte vant mig vid att ellos har snygga kläder å det känns lite B att köpa där, fast jag har hittat en del fynd faktiskt....så vad tycker ni?

Handlar ni kläder från Ellos??

Inte ett moln

Idag när man vaknar så är himlen klarblå å inte ett moln isikte...jippii!!! Tur att jag ska riva tapeter så jag inte behöver bränna mig...hahaha! Men paus måste man ta å då ska jag ligga på första parkett å lapa sol som aldrig förr å smeta in mig med kokosolja så färgen biter ännu mer, hehe! Men först en tur i bloggdjungeln å kolla in vad ni hittar på idag å vad som gjordes igår, nyfiken i en strut!!!

Hehe kom på en rolig sak jag såg i Malmö...när jag tog bussen hem från min lilla träff så åkte jag förbi en affär som hette
TVÅAN, secondhand butik...gissa en som fnittra för sig själv....tvåan...trodde det va nått annat som kallades för tvåan....hahahaha

Ska provmåla pessans säng  med idag med den prinsessrosa färgen..mkt nöjd med den måste jag säga, men jag vet en till som kommer hoppa av glädje när hon ser att både säng å byrå är i hennes favoritfärg, hihi!!!!

Vad ska ni sötisar hitta på idag, sol å bad eller????

Vått blir kladdigt...

Japp då blev jag sittande här en liten stund igen..hehe! Har vart iväg å köpt tapeter till sovrummet så nu rivs det tapeter kan jag säga, fast bar på garderobsdörrarna...shit va lager det är å blött å kladdigt...Men ett glas rött å det blir riktigt roligt...

Vad har ni sötisar gjort idag å ikväll????

Underbara detaljer

Dessa söta saker är inköpta på Hemtex...love them å de kommer  passa perfekt i sovrummet!!



Rosa drömmar

God morgon sunshines!!! IDag är det en lång to do list så dags att ta tag i berget av tvätt, samla alla dammråttor i stridsvagnen, ta fram den STORA dammtrasan å feja runt i lägenheten! Har inte hunnit få ordning på allt sen vi kom hem i lördagskväll å eftersom jag inte hade lust att städa igår heller utan drog till Ikea så kan ni ju tänka er hur det ser ut i det här hemmet, hehe. Denna vecka ska jag ju dessutom tapetsera å lägga golv i mitt sovrum å göra pessans rum till ett prinsessrum...hihi...kommer bli så fint. 

Dessutom allt detta måste jag börja sy på flickornas klänningar till bröllopet, men det får bli när det finns ett färdigt hörne i detta hem...hur jag nu ska hinna allt...men skam den som ger sig!!!
Just det...sängen ska beställas å färg ska inköpas idag till pessans säng..den blir ...ROSA...gissa en som kommer hoppa av glädje (förutom jag då), hahaha!!!


VAD SKA NI GÖRA IDAG MINA VÄNNER???

Shoppingtarmen är mättad!

HEMMA!!! Å fortfarande svårt att kommentera, så störande så!! Men jag har jag iaf shoppat en del på IKEA...hehe!!
Så nu har vu ljus i alla färgerå dofter nästan..en härlig kompott av frukt och kanelbullar....å sen bidde det en massa smått och gott som det alltid blir. Fast två vita hyllor till pessans rum å rosa saker till det å till mitt sovrum blev det golv, kuddar å vägghyllor. Sängen fick inte plats så nu får vi beställa istället så någon stackars kille får bära in den istället..hehe!! Vill ha en vit säng å har stora krav så jag får se vad det blir.
Är helt färdig ikväll igen å magen är fortfarande mätt efter megaportionen köttbullar, så kvällsmat är bara att glömma, men en film med darlingen å sen nana nya kudden är prio ett ikväll!!

Någon mer som kollar film???

Sov så gott alla så höres vi imöra....!!!



Kommentera

VARFÖR KAN MAN INTE KOMMENTERA ALLAS BLOGGA!!!??????????????????????????????

Någon mer än jag som har det problemet??

Jag är i paradiset!!!

Det där med att GÅ ner i vikt funkade tills för en liten stund sen..hehe.....







SER DU MIN LILLA SKÅNSKA VÄN M.....?????

Nu är jag riktigt nöjd!!!

Sådär då har vi Malmö bakom oss å regnet slår mot bilrutan, hehe!!
Å inga mer sömnlösa nätter pga snarkningar...götti götti!

Imorgon hoppas jag vi drar till IKEA å inhandlar lite smått å gott till sovrummet som ska fixas i veckan å även pessn ska få lite nya saker!!Jag blir som ett barn på julafton när jag närmar mig skylten eller så fort jag kan sniffa mig till möbler å inredning, hehe!! Sen är det ju oxå tradition att äta köttbullar där, en så där 10-15 st..hehe!!
 Ikväll blir det myspys å äta gott ska göras, men vet inte vad än.....

NÅGON SOM HAR BRA FÖRSLAG PÅ LÖRDAGSMAT????

Shoppingfreaken hade träff

Efter ett par timmars tjöt till Latte, muffins å varm smörgås så va vi tvugna att säga hejdå. Helt underbar tjejja å jag hoppas verkligen vi träffas snart igen, bara 40 mil emellan, men va gör det?? Å eftersom jag är bra på att prata så va det väldigt skönt att hon va lika bra hon, herregud va mkt vi fick sagt, hahaha!!!

Fick lite shoppat iaf å imorgon är det hemdags...OM jag längtar!!!

Tillbaka till packandet å snart sovdags....men detta shoppa jag idag:



Urläckra stövletter å 50% på dom!!!


Äntligen en massa böcker!!! Tag 4 betala för 3...


Smycken för sammanlagt 85 :-

BLOGGTRÄFF

Nu är det nära...hehe!!! Jag ska in på äventyr till Malmö stad å träffa en bloggvän jag skaffat här!! Det behövs inga stora träffar för att träffas utan här är det bara att bjuda ut sig själv, hahahaha!!! Jag ska träffa...TADA.....blondis81....

Nu vill jag veta....SKULLE NI VÅGA TRÄFFA DE NI KNYTIT KONTAKT MED HÄR????

Gårdagen...

igår varken jag hann eller orkade blogga! Åkte iväg med barnen till Skattkammarön så de fick leka av sig, å de gjorde det! Mina barn sprang runt som de aldrig sett olika klätterställningar å bollhav förut. T om jag fick ett träningspass med att springa runt å försöka få med dem på bild å prova lite saker. Men insåg snabbt att man inte är 20 längre, eller så beror det på min utomordentliga kondition, hahaha!!!!

Efter det blev det ett stopp på Toy´r´us å ut snabbt som att an med en ny Bratz å lite presenter till pessans stundande födelsedag!! Märkte oxå hur stor min son blivit som inte hittade något i denna jätte affär, utan fick köpa sig ett par hörlurar på Elgiganten brevid av märket SKULLCANDY....

Sen kom vi på brighta idén att dra ner till Falsterbo/Skanör....å där va det så fint å mysigt....tills regnet fullständigt vräkte ner på oss, helt ovetande!!! Så in i totalt genomsura allihop å hem till stugan där pizzan gjorde mkt gott i magen!!











Dagens SKOtips!

Hittade dessa underbara shoes på HAVE2HAVE.SE.........

                                                         VAD TYCKER NI................HISS ELLER DISS?

GUESS VÄSKA

Min favvo väska jag köpte i Miami för typ 50 dollar, desto dyrare i Sverige....Märket är Guess!!!

Brunstkalendern

Solen sken när jag vaknade så gissa en som va uppe snabbt som attan iförd sin bikini?? Japp, ni gissade rätt...prinsessan, hihi!!! Så nu är hon ite brunare å snart ytterligare en bok fattigare...läser Emma Hambergs Brunstkalendern. Började igår kväll å eftersom bägge föräldrarna håller mig vaken tills långt in på natten med deras snarkande så läste jag halva boken, så nu är det mindre än 100 sidor kvar av 400 å jag kan inte lägga ifrån mig den, det går bara inte!!!!

Men nu drar vi å badar innan molnen blir FÖR stora här i Malmö...so long bloggers!!!!

Absolute Boknörd 1

Behöver jag förklara närmare hur trevligt jag har det när jag läst ut en bok sen igår på 400 sidor, hahhaha???
Shit va trevlig jag måste vara iaf, men jag har iaf förett dem med en god middag å nu ska jag på upptäcktsfärd själv inåt staden (om jag får låna mors snygga bil?) om inte annat så ska jag inhandla en stor göttepåse och en ny fräsch bok av Kajsa Ingemarsson...bara älskar hennes böcker!!! Men först...en uppfriskande om inte annat uppiggande dusch ute i naturen...haha!!

Vad ska ni hitta på för kul ikväll??



Vaknat på fel sida

Idag är jag som en drake...sömnen inatt va ju ingen skönhetssömn direkt. Men två föräldrar som ligger i rummet brevid (med ett draperi imellan) å snarkar det värsta jag någonsin hört, inte ens min Ipod kunde dölja detta ljud...hjälpte inte att jag kastade kuddar på dom...så idag är jag en DRAKE...MORR på den som säger fel sak.....

Väntar på solen som var utlovad ixå, tappar ju färg fortare än en orm ömsar skinn...inte bra alls!

Boktips...Lyckans Hjul

Började igår å läsa ca 5 sidor å sen somnade jag, men idag har jag plöjt ytterligare 102 sidor!! Ytterligare en bik jag inte kan lägga ifrån mig och nu när det finns en hängmatta på tomten så är det ännu härligare att lägga sig å läsa, bara stråhatten som, fattas, hihi!! Så vill ni ha underbara böcker, börja läs Kajsa Ingemarssons fantastiska verk!!!

Outfits

SNYGGT från ASOS

Bajamaja

Det är verkligen semester förutom att barnen kivas å retas med varann lite väl mycket men det är då man korkar in ipoden å kör på högsta volym, hehe!!  Det är ingen stor stuga vi har men väldigt mysig, bara jag hinner somna innan mina föräldrar som snarkar så taket lyfter sig på nätterna, har haft tur hitills...!!
Nu väntar jag på solen så huden får sig en omgång till, det är skönt det!
Igår va vi å tog en promenad runt området å barnen ville bada så det blev ett kvällsdopp för deras del, jag fotade..haha!!!
Ja just det...det finns ingen toa utan ett utedass å en utedusch....hahaha...vem har sagt att jag är primadonna??? Det går bra men jag längtar hem till bekvämligheterna....hehehe!!

Dagens fråga blir givet....Är du för fin för att kunna bo primitivt med utedass en hel vecka??





Sagan om hängmattan

Kan inte påstå att jag sovit som en prinsessa direkt men jag har sovit..haha! Min rygg är som en tillknöcklad tidning just nu, men den rätar väl ut sig! Barnen springer omkring å leker å slåss om en hängmatta, min pessa är värst...suck! Har inte så mkt att skriva just nu men bjussar på lite pics....


mIn lilla dramaqueen kom precis på att hon glömt en bratz hemma...hahaha


Den omtalade hängmattan


Min son leker modell, han är så fin!!




Läckra moln över Köpenhamn

It sucks....

Hej alla glada! Sitter i bilen på väg ner mot Skåne å gissa vilken taikon det va innan vi kom iväg, vi hade iaf tur med vädret kan slänga sig i väggen jämfört med min goa familj. Tror vi lastade i ur 10 gånger innan vi va klara å det va allt från kläder till sparkcyklar som skulle med, haha!! Bara min packning tar upp halva bilen, ooops!!! Sitter brevid mamma som kör å tjatar på alla andra hur de kör, medans hon kör som..ja...barnförbjudna ord, hehe!!! Men fram kommer vi alltid...bara jag får min dator som sällskap är jag glad.
Bjuder på en passande bild som förklarar min situation just nu...hahaha!!

Ha en underbar dag alla ni som läser...och dagens fråga till er....

Föredrar ni husvagn, stuga , tält eller hotell på eran semester????

Slutspurt

Slutspurten på packningen är inne nu...Tycker jag har tvättat å städat å strykit hela dagen med ett break på Hemtex där vi hittade så fina saker till nya sovrummet som ska fixas efter min semestervecka...hihi ska bli så kul!! Tema blir ljust och romantik, helt underbart!! Stannade på vägen hem vid pizzerian å käkade till vi nästan spydde, gott ibland men nu har jag ätit pizza två dagar i rad så nu får det vara bra ett tag!!!
Jag å pessan bakade brownies förut..gottit..fast pessan tyckte smeten va goast.haha!!!! Nu måste jag fortsätta packa om jag få lite mys innan jag somnar av utmattning...







Min underbara dotter

Nu är min goa pessa på väg till mig, äntligen!!! Mammigare tjej får man nog leta efter och jag har längtat så mkt efter henne den här veckan..men nu är väntan över!!!!!


Kvällens önskeoutfit



Samtliga kläder å saker är från ASOS....me like!!

Får får lamm men vad heter pappa får??

Vojne vojne....idag känns huvudet lite tungt, hahaha! Blir till att dricka mycket mineralvatten idag det kan jag lova!
Va å gjorde mina naglar igår å blev jätte nöjd så nu är det inoljning som gäller för att hålla dem vackra.
Sen bar det av till MAMSEN alias syssling å trodde vi skulle ha en filmkväll med mys...hehe, det blev en så rolig SPELKVÄLL istället med spel som : På 5 sekunder och ALIAS...har inte skrattat så möe på hur länge som helst!!! Ni kan ju tänka själv själva...4 tjejer å en bag in box å fnittriga som få....
Mamsen bjöd bra på sig själv och skrek så jag tror det hördes till Karlstad!!! Ingen går nog in så för spel som hon iaf...på liv å död ungefär...hahaha!!! Tror jag har lite träningsvärk i magen idag...Fick oxå tillfälle att träffa ännu en bloggare, en söt å go tjejja!!!
Nu ska jag fortsätta att tvätta och vika tvätt och packa för fulla muggar för imorgon drar jag å kidsen till Skåne på semester en vecka!! Ska bli gött att komma iväg och hoppas vi får bra väder!!!

Hur ser eran dag ut??



Babylent

Både fötter å händer behöver omvårdnad och visst finns det inget skönare än att ha lena händer å mjuka fötter? Jag har testat så många produkter genom åren å blir så missnöjd med alla handkrämer som finns, de lämnar alltid ett fett spår efter sig å det kladdar överallt. Nu har jag hittat det allrs bästa för mig iaf å det är dessa produkter. Först smörjer man händerna med en bivaxliknande kräm och sedan tar man skrubben och peelar överallt på händerna, det är så skönt!! Det sista avslutar man med handkrämen som huden snabbt absorerar in och resultatet blir de lenaste händer du kan tänka dig!! Prövade även detta på fötterna idag å med samma resultat...
Avslutatde med pedikyr å nymålade tånaglar i denna underbara sommarfärg!!!!

Satin hands från Mary Kay!




Fula fötter, jag vet...men färgen är fin!!!

Fruktigt å gott!!

Min goda lunch i värmen...MUMS!!!!


Dessa växer på min balkong å jag har sått dem själv!!!!


Det gick...

Nu sitter jag i solen å drar åt mig all färg jag kan få, inte klokt hur fort man tappar färg. Proverna gick bra att ta, jag svimmade inte, hahaha!! Va å handlade lite melon å jordgubbar till ikväll då min syssling kommer på besök å ska invadera mitt badrum igen med alla produkter som finns där!! En SPA-kväll blir det å det ska bli skönt att fixa alla skavanker som finns å bara må götti!!! Har redan tjuvstartat med fossingarna, de behöver oxå kärlek....

AJAJAJAJ....

Solen skiner å himlen är blå...haha!! Men det blåser verkligen storm här, tur jag har inglasad balkong så jag kan öppna en glipa å släppa in solen på huden...hehe!! Ska iväg snabbt nu för att ta några blodprover...usch jag tycker inte om varken sprutor eller nålar..hoppas jag inte svimmar, det har ju hänt förut...HAHAHA!!!!!

Tack för alla söta kommentarer jag fått, ni är UNDERBARA!!!!! Ska svara på alla som kommit in när jag är hemma igen men nu börjar det bli brått..

Vad gör ni en dag som denna???

Före och Efter...


                                                FÖRE...


                                      Mitt hår...snyft......


                                               ....EFTER OCH NU!!!!



                                                   Visst blev det fint????

Gynning bloggar!!

Det här har jag sett fram emot. Diggar verkligen henne fullt ut, hon vågar å hon har en egen stil!! Check it out!!


                                          Carolinas blogg finns här

En personlig tränare är bra att ha

God morgon!! Jag har skaffat mig en personlig tränare! Igår köpte jag ju ett Wii Fit å det kan jag rekomendera skarpt herregud va den där brädan känner av minsta lilla, inget fusk här inte! Balansen borde verkligen bli bra efter några veckors träning på den saken å bli fastare i kroppen kommer väl som ett brev på posten. Men det värsta va att man skulle göra ett body test där man väger sig å skriver in ålder å bla bla...Å BMI....suck...kan bara säga en sak...godis blir ett minne blott på några månader.....

Om några timmar ska jag klippa och slinga mig, wieeee!! Ska bli så skönt att få bort att slitet och äntligen bli snygg i håret. I vintras så gjorde jag en hårförlängning men den blev inte alls bra å det passar inte på mitt tunna hår så nu klipper jag mig lite kortare och sen kan jag sätta i förlängning med clips när jag känner för att vara långhårig istället!


Kärlek vid första ögonkastet..

Finns det något mer irriterande än när man inte kommer ut på nätet?? Va precis vansinnig förut så det va nära att lappisen hamnade i väggen!!
Åkte ner till måleriboden för att välja ut tapeter men jag kan inte bestämma mig..
Sen blev det en tur till Elgiganten där vi köpte ett Wii Fit, hihi...nu ska rosa mamman ha kul!! Å sen bidde det dessa två söta kannor!!!

Hur har eran dag varit? Någon mer som haft problem att komma in på bloggen???

Dagens önskeoutfit



Klänning: Forever21
Skor och väska: Asos
Jacka: Forever21

Café känsla på morgonen

God morgon!! Trots att jag bara sovit ca 4 timmar inatt så är jag vaken å snart redo för morgonpromenad! Efter att sysslingen aka Mamsen vart här å vänt uppochned på mitt badrum igår å gjorde diverse skönhetstrix så pratade jag en stund med godingen å sen la jag mig å läste färdigt min bok. Men jag kunde inte somna för alla möjliga tankar sätte sprätt på mina hjärnceller men tillslut måste jag somnat av ren överhettning i knoppen!!!

Va vore dagen utan en start med latte och idag smaksatt med vanilj??? Har proppat Ipoden full med bra musik så om en stund är det på med pjuxen å ta ett par varv i spåret!!!

Jag ska bara...

Dagen to do lista blev inte färdig, ovanligt...hehe typ INTE! Men jag har iaf städat massor, tvättat soffklädseln å lagat den och hunnit ett yoga pass! Skulle ut å gått lite nu men väntar tills imorgon bitti.
Imorgon ska jag flytta ur mitt rum å flytta över alla pessns saker dit. Sen ska jag iväg å kolla tapeter till mitt rum å även börja spackla...inte det roligaste som finns men ska det bli snyggt så måste det göras.

Nu ska jag bara ta det lugnt å läsa i min bok lite innan sysslingen kommer på ett kort besök.

Tack för alla uppmuntrande ord idag det värmer verkligen ska ni veta. Det är inte lätt att behöva skilja sig från sina barn men jag vet att han ´kommer få det jätte bra hos sin pappa.

Sov så gott!

Min lille prins

Usch jag är verkligen tvungen att ta tag i det jag fruktat å blundat för länge nu. Sonen har ju flyttat till sin pappa i Stockholm nu å hans saker behöver packas ner, vill inte....men jag måste. Han har bott hos mig i 12 år så det känns i hjärtat om man säger så, en han ska ju bo där uppe nu så han behöver sina saker. Usch å snyft...

Bekymmer

Har stora planer för mitt stundande sovrum/arbetsrum....vill tapetsera om å åka till IKEA å köpa saker dit...någon som vill sponsra mig?? Blir helt galen när man har allt i huvudet hur man vil ha det å så finns inte pengarna...suck. Jag vill ha vitt och rosa givetvis å jag vet ju hur allt ska se ut........

Lack hylla på Ikea för 895:-. Denna rosa färg vill jag ha!!

Dagens To do list

Typiska listmänniska jag ska idag:

- Tvätta soffklädseln å laga ett par hål i den (jättekul)

- Storstäda lägenheten

- Promenera

- Ett YOGA pass

- Göra möster till klänningarna

Japp this is my day.....

Skullcandy

Äntligen har jag fått sova ut ordentligt efter helgens bravader, en intensiv men underbar helg!! Igår bestämde vi oss efter att konstaterat att regnet INTE tänkte sluta falla över Lidköping att ta en tur till Överby, hehe, ETT BRA BESLUT!!!
Jag va inte så shoppingsugen men  pessan fick lite nya kläder men jag blev inte utan nått utan fick ett sportarmband till min Ipod å ett par nya lurar av märket Skullcandy...givetvis ROSA, hihi!!! Det ska ju vara bra saker till den rosa prinsessan....!!!!!! Mat å glass i mängder blev det så nu är det träning som gäller, EN GÅNG FÖR ALLA!!! Jag letade även efter Wii Fit till vårat Wii men de va antingen slut eller beställningsvara...jag som verkligen vill ha ett NU!!! Men det är väl som de säger, den som väntar på något gott väntar ALLTID för länge, hahaha!!!
Men kameran i näven oxå fick jag lite pics..det är ju så kul!!!

Nu väntar jag på att regnet ska försvinna så jag kan plugga in mina nya lurar å sätta Ipoden på armen å traska iväg på en underbar promenad med favorit musiken dundrande i öronen!!!

VAD LYSSNAR NI PÅ FÖR MUSIK??



Denna stenen hittade min son på stranden i Malaga, VISST ÄR DEN HÄFTIG!!?


Pessan fick dessa tre saker på Benetton!!


Mitt Ipod sportarmband å nya lurarna!!!!

Lika barn leka bäst

Hej igen!! Vilken dag vi hade igår, soligt å varmt å alldeles underbart!! Så många djur att kolla på å pessan sprang omkring som ett yrväder mellan varven och lat i skrindan ibland..hahaha! Det va så kul att träffa brorsan å hans bivande. Det togs många foton å alla kan jag ju inte visa här men några smakprov får ni, är dock inte nöjd med att de blev lite ljusa, men det är det jag får träna på!!!

Idag ska vi till ett köpcenter för här spöregnar det, svårt att tro att man hade så fint väder igår, men så är sommarsverige!!!  Medans vi åker iväg får ni njuta v bilderna.....

Latmasken pessan, ovanligt djur..hihi


Visst är de vackra!!!!


Zebror är oxå vackra djur!!


Denna elefantbaby va så söt å det märktes att han va bortskämd..hihi



Hahaha...miniapan plockar loppor på mammas rumpa...mysigt!!

Utflykt till djurriket!!

God morgon alla morgonpigga!!! Sent igår kväll blev det bestämt med bror å hans blivande att vi ska till Borås djurpark idag!! Gissa en som blev helt överlycklig...Pessan!!! Så nu har vi brett mackor å packat fikakorgen full med kaffe, smörgåsar, utflyktsgifflar, bullar, kakor, saft och frukt...MUMS!!! För vad är en utflykt utan picknickkorg???


Det va ett tag sen jag va i en djurpark..typ många år sedan så det ska även bli kul för lilla prinsessmamman!! Så nu önskar jag er en underbar dag i solen eller vilket väder ni har för nu....ÅKER VI!!!!!!

VAD SKA NI UNDERBARA BLOGGARE GÖRA IDAG????

Boknörden

Gissa en som fastnade i boken..hahaha...jah har läst över halva idag, kan inte lägga den ifrån mmig helt enkelt. Men nu är jag tvungen att t mig till affären å inhandla kvällens godis å sen hem å laga lasagne.

Är ni som jag när det är varmt, hungern kommer på kvällen???

Små citroner gula

Nu har jag läst ut boken SMUTS!!! Så bra den är å helt klart ett sommartips för er som vill ha en tjock bok..över 400 sidor!!! Nu är det dags för andra boken jag köpte häromdagen....Små citroner gula....någon sm läst den???
Solen tittar fram igen oxå så då blir det extra skönt att krypa ner i brassestolen å läsa å med en kopp kaffe brevid!!!!

Kräftsäsong och sololja

Igår fick jag nog lite väl mkt sol, kände hur huden på mage å bröst sved gött igår när det va dags att sova..ajajaj....Men idag är brunt å fint igen så det gäller att skydda sig i solen idag, jag som INTE tycker om solskyddsfaktor, men det är nödvändigt om jag ska kunna sola hela sommaren. För en massa år sedan somnade jag på klipporna på smögen mitt i den gassande solen å mina snälla vänner väckte mig inte...Den sommaren fick jag gå med keps eller hatt och även en scarf som skyddade ansiktet...brännskador kan man säga å det är det inte värt!!
Så jag får lägga undan min sololja Hawaiian tropic idag å ta tråkig vanlig solkräm...

HAR NI BRÄNT ER SÅ NI FÅTT BRÄNNSKADOR NÅGONGÅNG AV SOLEN???



Imorgon blir det bad igen!!

Oj va jag har haft fullt upp ikväll å idag...hihi!! Har precis haft en hudvårdsklass här hemma å jag fick lite hjälp av en underbar konsult, hon är så härlig!! Oxå ensamstående mamma som jag å vi har gått igenom en hel del lika saker i livet. Om två veckor släpper Mary Kay det nya sminket..mineral make up..jag längtar efter att beställa hem alltihop, hehe!!! Så snygga färger å nya produkter, kommer bli rena rama julafton för en tjej som mig!!

Har inte hunnit svara på alla kommentarer idag men ska ta tag i detta imorgon bitti för nu är jag så trött att jag lätt skulle kunna somna stående...

Sov gott å kram på er alla!!!

En tur på stranden




Pessan har bråttom i!!


Det är så sött med barnfötter, men sandiga fötter är inte lika mysigt, men somrigt!!


Linslusen har snott mammas brassestol...


Snart färdig med denna underbara bok!


Nära att doppa hela sig här, hahaha

Mjukglass, pizza och ett telefonnummer...

Precis hemkommen från en lång tur i stan och sedan i stadsträdgården. Det va inte igår jag va där om amn säger så. Men nu har jag ju gått låna en EOS 350D ..hihi det är SÅÅÅ KUL ATT FOTA, helt såld är jag å ska ta på allt som finns, hahaha!!! Bara på några timmar nu så har jag bränt 180 kort, tur det är digitalt. Vi drog ner på stan för att käka glass å köpa lite tyg till klänningar och även ett mönter till flickornas klänningar, hela notan slutade på 800:- men då hade han tagit 150:- för mkt så det va bara att traska tillbaka å va han skämdes, hehe..jag fick en massa extra saker för det...bla en cerise tygsax.. å en massa tyll så nu kan jag göra prinsessklänningar, wiiieeeeeee!!!!!!

Sen på vägen hem köpte vi med oss pizza å när jag packar upp allt ur påsen ligger det en lapp med ett telefonnummer på till han på pizzerian, hahahaha....första gången det händer mig...men jag menar...hahaha!!!!!



Jag vet att bilden 'är suddig men denna blommiga klänning har jag på mig idag, från Gina Tricot.



Mjukglass med chokladströssel är smaskens!!!



Pessan fullkomligt mosade glassen i ansiktet, haha!!



Stadsträdgården bjuder på en del myspys!



Inte lätt att fånga en andfamilj på språng, men visst är de söta!!!



En liten nyckelpiga fastnade på min håriga arm, hehe....



Att hoppa på stenar kan vara så kul!!!



Här är pessan fotograf å jag agerar modell, hihi!



Hittade den perfekta rosen, va nära på att klippa av den å ta med hem...

Så nu har ni sett de första bilderna jag tagit med en riktig kamera, det är så kul å ni kommer få se mer, I PROMISE!!!!

VAD HAR NI HITTAT PÅ IDAG/IKVÄLL?????

Dagens önskeoutfit



Allt detta kommer från Forever21...detta är sååå SOMMAR!!!

Bikiniväder

Hur har ni det i värmen?? Någon som klagar?, Nä trodde väl inte det!! Solen är så skön å dess strålar bränner på huden, UNDEBART! Har släpat med mig datorn ut på balkongen där jag avnjuter en kopp kaffe å bara latar mig, hihi!!

Idag måste jag fixa till de sista detaljerna i bloggen och senare när solen gjort sitt ska jag börja med flickornas klänningar. Min brors blivande fru har bestämt att det ska vara väldigt enkelt, vilket jag inte är så förtjust i, men det är deras bröllop å jag lyder....nästan..hehe!! Den dagen jag gifter mig så kommer iaf brudnäbbarna se ut som små prinsessor, SÅ DET SÅ!! Jag är inte rädd att dessa tjejer ska ta ögonen ifrån mig, hahaha!!!

Bjussar på en naken bild från mig....hehe

Lyckligt lottad

Tack för alla snälla kommentarer!!!Har fått låna en systemkamera så  jag kan lära mig fota, ska bli så kul å stackars allt som kommer i min väg, hahaha!!!!!

Som ni märker har jag inte haft något klädinslag idag, har vart en del fix å sen har jag solat en lång stund och även fixat mina naglar igen!!!

NÅGOT NI SAKNAR I MIN BLOGG?

Vad tycker ni?

Har nu grejat med designen å det är första gången jag gör nått i photoshop men jag är helnöjd!!! Det är jätte kul när allt är klart å man kan visa upp det man gjort!! Givetvis blev den i rosa eftersom JAG ÄR ROSA!!!! Det finns fortfarande lite smådetaljer att fixa till men det gör jag allt eftersom!!

SÅ HISS ELLER DISS???

And the WINNER IS.......

..........................................Desirée!!!!!! GRATTIS TILL DINA TVÅ NYA NAGELLACK FRÅN MAVALA!!!!





Jag har lottat ut en vinnare och lite kul är det eftersom hon hade denna förklaring till varför hon ville vinna!

Jag är gärna med..
Grymt snygga färger att matcha. De mörka på fingernaglarna och ljusa på tånaglarna. Påminner om en sommardrink, kommer bara inte ihåg vilken. Vinner jag så får jag ett mindre bekymmer att oroa sig för i sommar med min budget. Har "bara" råd med en bikini i år. =)

Ursäkta röran!

Håller på å trixar lite med sidan så den kommer förmodligen se weird ut idag!

???

Go´mörra på er!! Idag blir det till att lapa SOL SOL SOL!!! Äntligen tittar den fram redan från start med en himmel som är nästantill molnfri. Tyvärr blåser det en del så något bad är vi nog inte redo för idag, men jag har j en stor ballikong, hihi, som man kan lägga sig på!!! Har blivit lite inspirerad av de som gör egna smycken så jag tänker oxå sätta igång med detta, men för min egen del i första hand. Jag köpte lite pärlor å smyckesverktyg innan jul för att göra detta men har dock bara försökt mig på ett par stycken. Det finns ju en uppsjö av tillbehöver å ni som gör egna smycken, jag vore jätte tacksam om ni kunde tipsa om bra sidor på nätet man kan handla ifrån!!

BARA ETT PAR TIMMAR KVAR TILLS TÄVLINGSSTOPP!!!!! VEM VINNER????