RSS 2.0

Snart är det helg!!!

Idag har det varit lugna gatan här hemma. Älsklingen har jobbat hemma å jag å kidsen har grejat lite med allt möjligt. Dessutom har jag tränat som en liten blå idag, så skönt men vojne vilken träningsvärka jag har. Men vad gör det när kroppen blir tightare, vill man bli fin får man lida pin...så är det!!!!

Imorgon ska vi ta en tur ner till stan igen för att shoppa kläder till pessan å kansk enågot till mig, men då blir det något tält eller liknande..hehe! Vill så gärna ha den där snygga kroppen nu så jag oxå kan gå i snygga märkeskläder som min älskade gör. Men viktigast just nu är pessan som växt som bara den under sommaren, hon behöver typ en helt ny garderob. Å det är så sjukt kul att shoppa till henne å klä upp henne som en liten tuff tjej!

Jag är nog den enda som inte kollat på serien 24 förut, men alla säsonger finns här å vi började å kolla på den igår å gissa om jag blev fast vid den!!! Längtar tills pessan somnar ikväll så jag får fortsätta kolla...hehe!!


Mega trött ikväll!

Nu softar jag i soffan..är helt slut efter denna dag. Hela dagen har jag hört....MAMMA...PETRA...FÄRDIG..TÖRSTIG...KOLLA HÄR....å tusen andra saker..hahaha! Vi har haft en jätte mysig dag så jag klagar absolut inte, men det tar på krafterna att vara hemma mamma åt 3 barn!! Jag beundrar dom som är det på heltid å samtidigt åt kanske 3 småbarn...puh!

Längtar till kl 21 då Grey´s börjar!!! Det är mitt absolut favoritprogram just nu, tråkigt att det bara är en kväll i veckan bara! Men shit va trött jag är, orkar snart inte hålla ögonen öppna. Får inte somna innan Grey´s bara.....

Downtown

Nu har regnet lagt sig så nu drar jag å tjejerna till stan för att shoppa lite å handla mat! Får se hur det är med två stycken som ska få sin vilja igenom hela tiden, å min uppmärksamhet! Charmigt men det känns att man inte är så van vid detta. Vill inte att någon ska komma i kläm utan få lika mkt från mig!

Men nu åker vi så återkommer jag ikväll!!

Ha en fin eftermiddag!!

La familia...

God morgon!!! Idag är det till att vara hemma med tre kids!! Mina två å sen mitt lilla bonusbarn! Så mysigt att ha alla tre här! Mini har krypit upp här hos mig å gosar å snuttar på mitt finger (istället för tutte), lite speciellt är det.

Hoppas det torkar upp här så vi kan ut å leka om ett par timmar, känns att vi behöver det! Det var tänkt att darlingen skulle jobbat hemifrån idag så vi kunde haft bilen å åkt på äventyr, men han blev tvungen att dra in lite snabbt imorse å lösa några problem. Så nu har vi ingen bil å då får vi använda våra ben istället om vi inte tar bussen in till stan å shoppar lite!!

Jaja inga världsproblem precis utan trevliga saker som går att lösa!

Har ju tränat å ätit riktigt bra i två dagar nu å träningsvärk...japp den är här å det sträcker i varje muskel. Så idag får jag ta det lite lugnare, men träna lite måste jag!

Brrr......

Nu känns det att det börjar bli höst å vinter, här är det bara 6 grader ute. Solen värmer visserligen lite men inte mkt längre. Så snart är det longkallingar som gäller, så sexigt så..hihi! Fast det är klart man kan ju köpa snygga sådana oxå, vill ha ett par rosa givetvis!!! Någon som sett det???

Darling och hans dotter kommer inte fören sent ikväll så vi får äta middag utan dom idag. Är sugen på kyckling å bulgursallad till...det är mums det! Tyvärr har jag inte bulgur utan köpte något som mamma rekommenderade, matvete. Aldrig provat så det blir spännande alternativ till ris å mkt nyttigare! Jag hoppas verkligen jag klarar detta denna gången för jag är taggad nu, men det har jag vart förut å misslyckat...hmmm.  Man ska ju tänka positivt, så självklart kommer jag klara detta!!!

Finns det någon mer här som är som jag så hör gärna av dig så kan vi sporra varandra!!!

Jag drömmer

Sitter fortfarande med laptopen i knät å kommer inte iväg. Fastnar på alla möjliga olika roliga sidor. Å drömma sig bort...det är jag sååå bra på, hehe!  Blir så avis på alla gravida som finns här i bloggvärlden...jag längtar så mkt efter en liten bebbe jag med. Men det får vänta tills allt är på sin plats helt klart! Å sen är det ju det här med ens vikt just nu. Vore inte kul om jag blir på tjocken å går upp ytterligare 20 kg...så ner först å sen kan jag gå up igen...hihihi!!

Snygga kläder

Ingen träningsvärk än...skönt men peppar peppar....Ska strax sätta igång med första träningspasset för idag å sen blir det en skön promenad i solen,hoppas jag får med kidsen oxå...vore lite mys!! Jag längtar nått grymt efter att få köpa snygga kläder nu, mina är så tråkiga å jag bara vägrar att köpa i denna storlek jag har, en princip som jag står fast vid.

Har kollat runt lite på nätet å hittat så fina kläder...VILL HA!!!!!



Så snyggt när man är smal å jag älskar kläder som tar fram formerna! Detta hittar ni på Asos.com



Eller denna snygga outfit som funkar lika bra till vardags som till fest, finns oxå på Asos.com.

Snart middag

Snart dags att börja med kvällsmaten. Ikväll blir det köttfärsbiffar och potatis till barnen och vi vuxna får knapra sallad istället för potatis. MEn det kan vara gott det med om man har goda grönsaker. Det påminner mig om att vi måste iväg å handla med..suck, inte kul! Nu ska jag kolla in era bloggar!!!

Tankar...om min vikt

Nu spelar pessan Guitar hero..å det går inte bra..men hon lär sig lite iaf! Ska försöka få mina kids att klara sig utan sin mamma i 30 min så jag kan ta en powerwalk i 300...i REGN!!!  Vill ut å röra på mig, kan inte bara jogga framför ett spel..hehe! Kanke skulle anmäla mig å darling till något kom-iform program....hmm? Eller kanske inte är en bra sak...jobbigt om alla skulle se hur fet jag är live! Alltså helt ärligt...hur kul är det att ställa sig på vågen å den visar mer nu än den gjort när man fläskat på sig 20 kilo efter varje graviditet å ploppat ut en unge?? Tänk att ens kropp kan få en att må så dåligt. Önskar just nu att jag hade en riktig personlig coach som gav mig rätt att äta å tvingade ut mig å träna.

I området här så finns det ett Spa hotell men fy attan va dyrt det är att träna där...å jag är ju ingen miljonär precis. Så wii fit får duga än så länge!

No more fatfood....

Hur många gånger har jag sagt att jag ska ner i vikt? Typ över ett år....suck va trött jag blir på mig. Å sen jag träffade min darling så har jag ju inte gått ner utan upp...bläää va trött jag är på att svulla jämt!

Köpte ju wii fit för ett tag sen å har inte varit speciellt flitig där kan man säga, men nu är jag igång igen! Varför ska det vara så svårt att gå ner i vikt när man älskar mat??? Jaja...nu ska både jag å mannen försöka å vi ska lyckas!!! Har ju mkt att se fram emot å då vill man inte se ut som ett fläskberg!!!

Ny vecka....

Nu sitter vi här å myser, jag å kidsen! Eller myser å myser...de spelar tv-spel...å jag bloggar. Men jag har dem här iaf å det är så mysigt!
Idag ska allt plockas upp å göras iordning som jag fick med från andra hemmet. Inte så mkt saker men det är lite iaf!
Till helgen ska vi iväg till mina föräldrar för mamma fyller år å alla syskon är där å även min morbror med familj! Ska bli roligt att få träffa alla ihop, va ju ett tag sedan! Hoppas verkligen min darling kan följa med å hans lilla prinsessa, hihi!! Vill ju så gärna att han ska träffa alla nu!
Nu kom min lilla pessa å kröp intill mig å kramade mig..å det är så mysigt!!!! Så nu måste jag sluta blogga....

Önskar er en jätte bra dag!

Jag är bäst!!!!

Nu har vi iaf sovit ut ordentligt denna helg, vore konstigt annars!! Idag ska jag hämta mina barn!!! Jag längtar så mkt efter dom, att få krama dom å få umgås med dom en hel vecka, båda två!!!! Sonen har lov denna vecka å det ska bli så mysigt att äntligen få ha bägge två så många dagar!! Hoppas de inte råkar för mkt med varann bara...hehe.

Om ett par timmar drar vi för att hämta dom å packa bilen full med lite krafs från mitt hem, moahaha!!!!

Just det....vi spelade ju igår jag å kärleken..men det blev Tekken istället å gissa vem som vann??!! Han hade inte en chans mot lilla mig...hahahahaha!!!!!!! Det slutade 30-11 till...moi!!!!

NU ska jag fixa frulle å sen hoppa in i duschen. Ha en jätte skön söndag!!!

Saturday night fever....

Hel dagen har gått här å vi har inte fått mkt gjort men vad gör det? Det är ju helg!!! Vi ska strax öppna en flaska rosé vin å blanda med lite sprite å lime å sen ska det spelas tv-spel hela kvällen, hehe!! Bägge två har tydligen insett hur tråkigt det är att gå ut på krogen å då passar det ju bra med en hemma kväll med lite gott att dricka å äta och ha kul ihop istället!

Igår spelade vi Guitar Hero å jag måste ju säga att älsklingen är en riktigt dålig förlorare, önskar jag hade haft en videokamera..hahaha! Han är gitarrist å då måste det vara extra jobbigt att förlora mot sin flickvän, hehe!!!

Nu ska jag fixa räkmackor å gotti gotti att dricka så jag önskar er en underbar lördag!!

kramar

Mat rast

Min något sena lunch, men den är nyttig å väldigt god!!

1 liten burk keso med grillad paprika
alfalfagroddar
cocktailtomater
gurka
100 g rökt skinka

Serveras med ett stort glas mineralvatten!!

Galet!!!

Så där nu var det rensat bland gamla inlägg...nu är det dags att ta tag i badrummet! Fixade lite igår men blev icke nöjd, så nu har jag tagit fram stora trasan å handskarna är på...här ska städas!!
Pratade med älsklingen förut å ikväll gäller vin och Guitar Hero...liv å död när vi spelar det kan jag lova!! Jag visste att jag är en dålig förlorare men han...vojne vojne säger jag bara...haha. Hoppas jag kan få några smaskiga bilder på oss ikväll så ni får se hur galna vi är!!! Jo just..har ju ett....hahaha.....



Mmm..så snygga vi är!!!!

Rensning är högsta prio just nu!!

Sitter å rensar bland tidigare inlägg som jag inte vill ha här längre, så jag ska slippa byta blogg igen. Ska oxå få till en ny design under dag en har jag bestämt!!! Så ursäkta om det kommer bli lite rörigt här idag...men ni har väl överseende hoppas jag!!!

Min älskade...

Har ju glömt visa er min älskade!! Så här kommer ett foto på honom som jag bara älskar...fast å andra sidan älskar jag honom hela tiden å det är ju bra!!!  Detta är mannen som stulit mitt hjärta för alltid å som gör mig fullständig!

Äntligen fredag!!

God morgon!
Jag fattar inte vad som tagit åt mig...är helt sjukt trött på kvällarna numera, jag som är en nattuggla å alltid varit! Men igår hade jag kunnat somna kl 19 om jag hade kunnat, inte alls bra. Är det verkligen så här när man är 30+?
Idag ska jag kolla in garderoberna här hemma å se om jag kan få lite space där, lite jobbigt att ha kläderna i en resväska. Men det ska jag väl fixa!

Hoppas det blir lite vin ikväll med god mat och kanske en film eller så slutar det i att vi pratar om allt mellan himmel å jord som vanligt. Fattar inte hur mkt vi pratar, vi glömmer allt annat...hahaha! Vi är bäst på att äta god gourmet mat å mysa...

Nu ska jag ta ytterligare en kopp kaffe å vakna till liv!

Hungrig!!!

Snart kommer älsklingen hem..som jag längtar!! Blir långa dagar för han nu när de har så mkt på jobbet. En tur ut till köpcentret blir det snart å då ska vi kika in på hemtex, kanske hittar nått fint där...Sen ska det inhandlas mat för helgen. Ikväll är jag så grymt sugen på pitabröd fyllt med kyckling å en massa grönsaker...mumma!!!

Försöker faktiskt att äta gi-mat men det där med bröd saknar jag så någongång ibland får det allt bli, lite långtråkigt med bara grönsaker å protein i mängder. Tur man får äta fett iaf, annars hade jag dött. Vad jag längtar efter mina barn nu...hämtar dom på söndag...tjohoooo!!!

Häpp nu ska jag torka håret...so long!!

Vilodag

Är så sugen på att skaffa hus, varför ska de vara så dyra nu?? Vill oxå fixa å dona med allt, lite trött på lägeheter faktiskt. Men var sak har sin tid eller är det inte så man säger?!
Idag blir det inte många knop för min del, har träingsvärk i hela kroppen efter gårdagens bravder med att möblera om å flytta två gamla soffor från 2:a vån till 1:a alldeles själv. Å hoppat upp och ner på stolar å dammat å burit. Men jag fick en underbar belöning från min älskade...en super härlig helkropps massage...mmmmm.....
Så idag är jag värd att ta det lugnt å surfa bland lite roliga sidor..hihi!

Måste få till en ny design i veckan med...har bara idétorka. Någon som har ett bra förslag???

Morning talk

God morgon!
IGår tog jag en underbar promenad som var väldigt bra träning för hela kroppen, jag klättrade bland klipporna och givk upp och ner i en brant trappa, helt underbart! Tyvärr sträckte jag mig så ena knät hänger inte riktigt med idag men det var det värt! Så nu sitter jag här med ett knä som värker och ett öga som är svullet å bara rinner...ajaj..eller hahaha...

Ikväll kommer älsklingen hem från jobbet å har med sin dotter, mitt bonisbarn som jag tycker så mkt om! Hon är helt underbar det lilla busfröet, väldigt lik sin pappa!!! Måste se till så att jag fått ordentli ordning här hemma tills dess.
Haha...ja just det, jag är ju inte hemma men ändå är jag hemma!!!!

Nu ska jag börja fixa här så det blir fint tills de kommer!!!

SOLEN!!!

Nu har himlen öppnat sig och solen skiner för fullt!! Underbart för mig för nu tar jag å kameran en promenad mot havet!!!!!
Fast jag får nog dra på mig en luva så inte öronen blir kalla i blåsten. Hade inte vart fel å skyla ögat heller, nu ser jag ännu värre ut...suck å ögat rinner hela tiden. Huvudet värker oxå för att jag måste anstränga ögat så. En ipren är inte fel...eller två...å ett par glas vatten! kanske kan lindra värken i ögat med..hmm....

Synd om mig

Det är så tyst i denna delen av Strömstad...så skönt. Han bor så fint å jag hade tänkt att ta en promenad ner till havet men givetvis regnar det å blåser halv storm idag, hoppas det går över snart!!
I söndags kväll upptäckte jag att det gjorde ont i ögat och idet har bara blivit värre. För första gången i mitt liv har jag fått en vagel å den sitter på insidan av ögonlocket och hela ögat är uppsvullet så jag ser ut som jag fått värsta smockan..inte alls kul. Det gör så ont så jag blir galen av smärtan och jag kan knappt öppna ögat. Så idag är det lite synd om mig...snyft!

Men jag får försöka att göra lite saker ändå som att rensa köksskåpen å göra fint där...hihi.


Någon som haft en vagel å vet vad man ska göra???

Today it´s monday

Sitter på bussen nu så här tidigt på möra. Hade lånat min mammas sportbil till Strömstad å den va ju tvunget att va tillbax igår kväll så då fick det bli en övernattning hos dem med. Va många år sedan jag sov över hos dem utan kidsen....kändes lite knepigt men ganska trevligt faktiskt! Men nu är jag på väg hem för att packa ihop en massa saker. Ska vara hos min älskade i några veckor nu å endast åka hem för att hämta barn å lämna dem. Så nu ska jag sätta lite prägel på hans lägenhet...lite små saker ska med som gör att jag känner mig hemma där uppe. Längtar så mkt efter att få bo ihop med han å det kommer bli så bra! Sen får vi väl se vad framtiden utvisar...kankse blir jag kvar där..hehe!

Helgen gick jätte bra, fullt hus kan man säga å ungar överallt. Å jag som börjat bli så kvällstrött bara stöp i säng på kvällarna...inte likt mig men det måste vara åldern!!!

Har ni haft en bra helg????

Det bara regnar....

Så typiskt att det ska regna när vi tänkte ta med barnen till piratlandet så de kunde leka av sig ett par timmar...blir så trött på regn-Sverige!!!! Istället får darling underhålla de största barnen med Tekken 5 å jag bloggar å mini spelar gitarr så det tjuter i öronen på mig...haha!!
Jag har iaf världens underbaraste man som bara ger mig komplimanger och en massa kärlek hela tiden och uppskattar allt jag gör...hur är det möjligt? Bara en sån sak som att medans han åkte till affären så plockade jag in å gjorde fint efter frullen...en vardaglig sak för mig och jag har aldrig fått uppskattning för det. Men när han kom hem så kysste han mig och sa tack och hur underbar jag är som gör sådana saker....Jag älskar han för att han är den han är, blir så glad av alla vackra ord som kommer ur hans mun. Trodde aldrig jag skulle träffa en man som han.

Vad ska man hitta på nu då när regnet inte ger sig...får nog ta en funderare på det. Ska iaf snart å handla inför kvällen, blir färska räkor med en massa aioli till...smakens!!!

Vad ska ni hitta på ikväll??

Pack-åsna

God morgon till en super fredag!!!!
Här packas det för fullt för snart ska jag å barnen åka till Strömstad till min älskade!! Allt ska med tydligen..haha....Guitar Hero är högt prioriterat...här ska spelas för fullt och det blir en kamp mellan mig å stor-prinsen för nu har jag legat i hårdträning!!!!!
LÄngtar efter hans underbara famn och att få somna tätt intill han...det är så mysigt!!!

Storstädningen går väl sådär här på bloggen men jag jobbar på det.....ska snart bli till ska ni se!!!

Önskar er en fantastisk dag å helg ifall vi inte hörs av i helgen!!!!!

Jag kan inte..vill inte

Nä nu längtar jag tillbaka så mkt hit så jag kan inte lämna denna blogg!! Ska höststäda den istället och då menar jag verkligen en riktigt städning...rensning och ett nytt utseende!
Hade min syssling här på lite kaffe å prat i kvadrat förut och det va mysigt med lite tjöt!!

Så nu laddar jag ps och fixar lite...

Till slut...

Ibland sker de mest fantastiska saker i ens liv som man aldrig trodde skulle ske. De sista veckorna sen jag träffade min älskade har bara flytit på och gett mig de mest underbara upplevelser som finns och det här är bara början.
Både han och jag har varit med om saker som fått oss att ändra våran inställning till livet och se livet med nya ögon.
Stora saker är på gång och jag vill inte missa en sekund av något!!
Därför har jag beslutat att lägga ned den här bloggen för jag känner att mycket av det som står i den här tillhör mitt gamla liv och eftersom jag nu har fått ett nytt liv tillsammans med min älskade och även fått tillbaka min tro på Gud igen så vill jag att allt ska vara nytt och fräscht. Vet inte hur, när eller vart eller om jag kommer starata en ny blogg men om det finns någon av er som vill forsätta ha kontakt med mig så kommer jag ge er adressen. Självklart kommer jag följa er som har kommit att betyda en del för mig!

Jag önskar er en underbar dag och ett underbart liv!!!!

Kramar Petra

I got the power

Så trött man blir efter maten, hade varit underbart med en liten powernap nu men det hinns nog inte med tyvärr....bara tre timmar kvar innan alla kommer hit å jag måste torka golven och sanera hela mig först...hihi!!

Fast ärligt talat så behöver jag verkligen den där vilan, så snark på er!!

Kärlek

Denna bilden älskar jag på mina barn, de ser så kärleksfulla ut och jag älskar dem för att de är det mot varann! Det är något som jag jämnt visat dom iaf...kärlek, massor av det! Min son har ett stort hjärta och han uttrycker sig väldigt ofta hur mycket han uppskattar mig och kan säga så där fantastiska saker som..."Mamma, va vacker du är idag"!! Då blir jag alldeles varm i hela kroppen, då har jag lyckats lära honom en sida som uppskattas av alla!



ÄKTA KÄRLEK!!!! JAG ÄLSKAR ER!!!

Helt underbar fredag!!!

Visst är det härligt när man vaknar upp å allt känns bara så där underbart och man känner hur energin flödar genom kroppen!? Precis så där känner jag idag. Allt känns perfekt och jag längtar tills ikväll när jag för första gången ska få träffa min älskades lilla söta dotter på 3 år! Dom kommer hit å ska spendera helgen tillsammans med mig och mina barn. Jag längtar så mkt efter att få krypa in i min älsklings underbar famn och få känna den där totala tryggheten och kärleken som han är bäst på att visa och få mig att känna!

Det kommer bli en helg full av aktiviteter och en massa gos och mys och det är alldeles perfekt! En tur till badhuset kommer det oxå att bli, fast det kanske inte känns lika underbart att behöva visa upp sin valrosskropp i en bikini, men vad gör man inte för barnen?
Strax ska jag lämna pessan på dagis å efter det trycka in plopparna i öronen å vandra iväg på en skön promenix...utan hund!!! Vädret är lite rått men det ska bli skönt att få röra på dököttet lite å få inandas skogsdoft, bra start på dagen!

Sen påbörjade jag ett enormt stort projekt igår och det känns helt overkligt men det kommer att bli så bra! Att man kan ta tag i sina drömmar på riktigt för första gången å bara låta hjärtat styra över det arbete jag lägger ned på det! Ni kommer så småningom att få reda på vad det är men än så länge håller jag det för mig själv!

Ha en underbar fredag å jag återkommer senare när jag fått igång dagen!!!!

Kramar

Tröttis idag

Hoppsan hejsan!! Är så trött idag för pessan hade växtvärk hela natten från och till och det känns inte som jag sovit mer än ett par timmar....suck! Undrar hur lång hon ska bli egentligen med all den växtvärk hon haft hitills...visserligen har hon ju en lång mamma att brås på men ändå.

Har nu kollat runt på alla möjliga bloggar å insett att de flesta har höststädat sin design så nu är jag väldigt sugen på att göra om min, får se om jag får tillräcklig energi att göra detta idag!!! Annars är det inte så mkt som jag planerat för dagen utan tar den som den kommer. Har lite planer på att få bort lite i mitt tygskåp med så vi får la se vad som händer på den fronten...hehe!

Önskar er alla en fin å mysig höstdag!!!

Lite bilder jag glömt

Nu väntar jag på att min lilla pessa ska kolla färdigt på bollibomba så jag kan få läsa för henne å hon kan somna för kvällen i tid för en gång skull!! Det värsta är att jag fattar inte vad som tagit åt mig, är tok trött på kvällarna numera, jag som annars är en nattuggla av värsta sorten...hmmm....Kan man bli så här av att vara så kär som jag är?

Annars har dagen varit jätte trevlig! Va å tog en fika på stan med min "lilla" syssling och fortsatte hemma hos henne med tjöt i ultra rapid...konstigt det där att vi har så mkt att prata om...hehe!! Hennes sätt att berätta sina stories på är bara helt otroligt!! Undrar om hon någonsin tänkt på en karriär som ståuppare???

Visar några bilder för er som jag visst glömt i all stress å kärlek...hihi!!!!



Klänningen jag hade på bröllopet som jag sydde!!!



Brudparet... de små söta!! Klänningarna jag oxå sydde!!!



Även min lille prins va stilig!



Den godaste tårtan i hela världen...jag lovar!!!

Fika på stan

Vaknade med nackspärr imorse så det blir till att hålla nacke å hals varm idag med en gosig scarf! Måste ha drömt väldigt vilt inatt...moahaha!!!
Ska ner på stan om en stund å träffa min goa syssling å vi kommer ha mycke smaskigt att snacka om..hehehe! Har inte träffat henne på hur länge som helst, så de ska bli riktigt mys!

Senare idag ska jag även ta å träna det jag kan med min nacke, men det ska nog gå bra...beach 2009!!! Sen får jag inte missa Grey´s som brjar idag, vad jag längtat efter den serien å den timmen är helig för mig..inget får komma emellan...å då menar jag INGET!!!

Nu ska jag fixa iordning mig, men jag återkommer senare!!!
Ha en jätte fin dag i regnet  =)