RSS 2.0

Min gelekropp ska trimmas!!

Nu har jag inte skrivit på ett par dagar igen. Men det har inte hänt speciellt mkt som jag har velat dela med mig av.
Va å lämnade pessan igår hos hennes pappa å på vägen hem hade vi snökaos, gick knappt att köra. Tur jag hade min älskade med mig så jag slapp köra själv, tycker INTE om att köra bil när man knappt ser nått och när det är så halt att man måste vara 150% koncentrerad. Det var jobbigt att lämna pessan igår, saknar henne massor å det dröjer en vecka innan jag får se henne igen.
Passade på att packa bilen full igen med saker från mitt hem, så nu har jag ytterligare en massa saker att få in i våra skåp å placera på ställen som inte finns, haha!

Ska även montera ihop min cykel så jag kan ta en timmes igenomkörare av denna gelekropp! Skönt att sätta sig på cykeln å kolla på ett avsnitt av 24 till!! Då får man två flugor på smällen direkt!!!!

Ha en fortsatt trevlig dag!
Kommentar från: Mindy

God efter middag snäckan!

Allt bra med dig denna måndag? Så skoj att du ska på blogg middag på lördag..Har du kommit fram till vad du ska ha på dig?

Tanken är att jag också ska fixa en blogg kävll med några..men får se till sommaren & se hur jag kommer må om jag har turen med mig..Men det hade varit skoj om du kommer ner då..men jag meddelar i god tid om det blir något..men något ska ja allt fixa när det väl blir är ja ginite säker..:) kram kram

2009-01-19 @ 15:20:03
URL: http://blondis81.blogg.se/
Kommentar från: Linda

Åh gumman=( Glad för din skull o lika ledsen för min, då är jag 1 person kort igen! Gör det som du känner kan fungera för dig, du kan ju komma o träffa han med..hoppas det löser sig,denna gången fixar jag inte nggn ersättare på så kort varsel=(

Kramar!

2009-01-19 @ 15:41:52
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Kommentar från: Lady Angel

Hu vad läskigt att köra i snökaos! Hoppas jag slipper sådant väder på mina körlektioner. Hur går det med viktminskningen? Brukar vara svårt att banta när man har blivit sambo ju, hahaha.

2009-01-19 @ 17:11:44
URL: http://ladyangel.blogg.se/
Kommentar från: Mindy

Rösta gärna på mitt bidrag om du känner för det

http://miahmariah.blogg.se/2009/january/rosta-pa-ditt-favorit-foto-har.html#comment

2009-01-19 @ 21:20:42
URL: http://blondis81.blogg.se/
Kommentar från: Linda

Jamen så kan du ju göra gumman!KLart!Har du läst om hunden?Jag är med på blogg.se första sida!jag är så förbannad o idag skall ja få ett utlåtande från en vetrinär!

2009-01-20 @ 08:49:52
URL: http://hummingbird.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Namn:
Stamgäst?

Mail kanske? (bara jag som ser)

Vart hittar jag dig?

Lätta Hjärtat!

Trackback