RSS 2.0

Aldrig tid tydligen!

I 3 dagar har jag jobbat som en liten blå med att fixa ordning skyltföntstret. Det har målats och lagts golv å imorgon ska jag sätta upp hyllor på väggen. Har grymt ont i min arm efter allt slit men det får det vara värt!

Nu ska jag å syster iväg med våra ungar...tre tjejer så vi blir 5 tjejer utan killar i ett par timmar, LOVELY!!!!

Skriver mer när vi kommer hem men bjussar på lite pics från helgen så länge!LANGOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jag ser gravid ut, hahaha!!!!!!Darlingen älskade oxå Langos, kanske syns??????Vackra Grebbestad sett uppifrån.Min underbara man, älskar han mest!!!

Langos, sååå GOTT!!!!

Vi trotsar regnet å drar till Grebbestad idag för att få lite mat i oss å då menar jag LANGOS!! Jag bara fullkomligt älskar denna rätt å va de inte så mättande skulle jag gärna äta flera, men även jag som är gravid har ett stopp, hahaha! Samuel har fortfarande inte ätit Langos så det blir första gången för han å jag känner på mig att han kommer bli fast i det, hihi! Det jag är lite rädd för att det kan bli en sådan där sak som jag bara måste ha nu när jag är gravid...hmmm...

Annars mår vi bara bra allihopa här, bebeisen hälsar med en puff, hihi!

Prins eller Prinsessa?

Den här dagen har verkligen vart spännande, hihi! Man blir ju alltid orolig att något ska vara fel eller konstigt med barnet man bär på å nu var inget undantag.
Vi fick träffa en underbar barnmorska eller läkare (vet inte riktigt) å hon visade hela det fantastiska livet som vi gjort! En väldigt sprallig lite parvel är det som ligger i magen, men det har jag ju redan kännt, å den ville väldigt gärna visa ansiktet för oss hela tiden, en riktig linslus är han våran lille PRINS! Japp, barnmorskan trodde det är en liten kille å vi såg något litet som stack ut som kan vara en snopp, hehe. Men man kan inte vara riktigt säker för hon kan ju ha fel. Men visst känns det som det våran lille prins därinne. Kanske gör vi ett UL till om några veckor för att vara helt säkra, vi får se. Det viktiga är ju inte vilket kön barnet har utan att allt var som det skulle å det var det ju =)

Sen att det är mer praktiskt att veta vad det är går ju inte att komma ifrån, med tanke på att vi redan har tre barn ihop så vill jag kunna planera å inte behöva köpa allt i gult å beige. Har förresten sett DEN vagnen som jag bara SKA HA, hehe! Det är en iCandy å det va verkligen kärlek vid första ögonkastet..........

Ultraljud snart

Snart är det dags att åka de 12 milen för att göra vårat ultraljud, bra service i våran kommun, hahaha!
Lite nervös är klart man är, vill ju att allt ska vara ok. Men ska försöka lägga band på de känslorna nu å njuta av att vi faktiskt ska se vårat lilla liv som buffar i magen just nu :)

Direkt efter ul så ska jag jobba så ni får vänta tills ikväll å veta hur det gick å så!

Ha en underbar dag!

Söndag kväll

Å så går det några dagar igen å här har det vart tyst, hehe. Är ju barnledig nu i en vecka så då kanske man får lite mer tid över tilll att underhålla den här sidan!! Fast det är mycket jag skulle behöva göra nu när det inte finns några kids i huset (förutom att jobba)! Måste verkligen fixa barnens rum så det blir fint tills de kommer om en vecka å sen borde jag greja om i köksskpen igen för det har bara förfallit :(

Men nu ska det kollas på film å lite barnfri mys oxå =)

Låg puls av klassisk musik

Igår gjorde jag som sagt om skyltfönstret på KappAhl och som vanligt tar det sin lilla tid. Är ju inte bara att sätta ihop några dockor å slänga på kläderna utan det är noga planerat i minsta detalj hur man ska klä dem å det är otroligt viktigt att kläderna är slätstrukna, tur jag är bäst på att stryka :p
Det jag inte hann igår va att dammsuga golvet å sätta upp en skylt på fönstret (typ klistermärken som är spegelvända). Å den där skylten består av bokstäver som man ska lossa från ett annat ark. Krångligt att förstå? Jag fattar det men kan inte förklara, det är bara så svårt att få dit de där bokstäverna utan att de blir deformerade. Å idag va ytterligare en sån dag. Men som tur va spelades det klassisk musik så pilsen blev låg, hehe. Lite som lammen tystnar......

Jag hoppas jag kan visa er bilder senare vad det är jag gör, men jag måste kontakta huvudkontoret först så inget blir galet. Vill inte få sparken för att jag visat bilder precis, men efter semestern ska jag prata med regions chefen så jag vet vad som är tillåtet!

Å på tal om bilder så är våran batteriladdare borta till systemkameran så jag vågar knappt ta några bilder tills vi hittat den, suck!

Annars växer magen för fullt, tycker den blir större för varje dag....å bebis sparkar som bara den!!!

Japp det va nog allt för en stund!

kram

Snabb strejk

Idag har jag fått sitta i exakt 50 min sammanlagt (förutom alla toabesök då), haha! Så nu har jag strejk  i en timma så mina fötter kan bli normala igen. Det syns inte att det är fötter längre, suck......

På jobbet har jag förnyat alla ytor med fräscha kläder å klätt mina dolls, så jag är nöjd! Imorgon blir det ett stort skyltfönster att göra fint igen, puh, å klättra 4 m upp i luften å rikta ljuset....det ni!

Nu ska jag int villäge å kolla på prinsessan som spelar bratz.

Ha en skön kväll!


Min älskade prinsessa, posar i vanlig ordning, hahaha!

Slut på tystnaden

Hemma efter en underbar helg! 2 nätter på hotell utan ungar får en att ladda batterierna igen, så nästa vecka är jag redo för jobbets alla utmaningar. Idag var meningen att vi skulle strosat i Halmstad å myst men vädret ville annorlunda så det blev en snabb visit ute till Tylösand där vi drömde oss bort bland alla lyxvillor å bilar. Ärligt vilket snuskigt rikt folk det bor där å givetvis en å annan norrman som va tvungen att glänsa med sina pengar (bläääää). Här reser man flera timmar hemifrån å tror man ska få slippa det folkslaget ett tag men inte....å de är inte lite pinsmamma heller. Blir man sån bara för ens land har olja eller vad? Finns inte många norrmän jag tycker om numera när jag servar dem dagligen tyvärr. Jag ska göra allt för att våran lilla halvnorska familjemedlem INTE får de sidorna! Jaja, nog om det, har tydligen en del som måste ut å det kommer, jag lovar, hehe!

Hur som så hämtade vi upp min lilla prinsessa som va hos farmor å farfar i Falkenberg å det va ett kärt återseende, som jag längtat efter denna underbara docka! Å nyklippt å fin va hon, hihi. Hon pussade mig å magen å sen gick mun iett på henne, hehe, så nu är jag slut i hjärna å ben så soffan i ryggläge passar perfekt nu tills jag ska nana kudden! Japp man får slappa när man är gravid!


En natt på Gothia Towers så måste man äta deras lilla räkmacka, den godaste
som finns!!!


Sandstränder finnes på Tylösand.....


...fast väldigt folktomma idag!


Men inte grät vi för det, hahaha!!!

Nu får ni veta!

Känner väl att det är dags att kliva in i spacet igen efter nästan en månads uppehåll! Vet inte än om jag kommer skriva dagligen men jag hoppas jag orkar. Har ju inte berättat för er varför jag kanske varit så trött å likgiltig här på bloggen det sista. Men saken är att har man en bebbe i magen som tar en massa energi ifrån en så orkar man bara jobba å ta hand om sin familj, knappt det, hahaha!

Idag har vi tagit bilen till Götet för att få våran första barnlediga helg sen innan jul, å det har vi firat (ursäkta ordvalet) med att gå å se Bruno på bio å ätit mongolisk buffé å nu ska vi upp till Heaven 23 å kolla utsikt å jag kanske får i mig en king size räkmacka ( va faktiskt  4,5 timmar sen jag å bebben fick mat å nu suger tarmen igen)!!!!

Imorgon bär det av till hemlig ort som älsklingen ska överraska mig med så ni får allt vänta tills på söndag innan bloggen uppdateras. Men den som väntar på något gott......

Här har ni mig å pyret som nu är 17 veckor å 5 dagar. Längtar efter dig vårat älskade barn!