RSS 2.0

Solens strålar ska få bränna mot min hud!

Jag har inte glömt er utan har bara inte haft tid eller ork att blogga, har vart mkt jobb för min del. Idag skiner solen så nu passar jag på att sola, eftersom jag inte kommer kunna njuta av solen fören på midsommar (å då blir det väl inget som vanligt). Om några timmar ska jag hämta min lilla pessa som tillbringat helgen hos sin pappa, längtar massor efter henne så det ska bli så skönt att få hem henne! Veckan som kommer på jobbet ska det förberedas inför en ny kampanj med allt vad det innebär så lugnt blir det inte i veckan, men det är så bra för dagarna går fort då!

Jag vet att jag vart dålig på foton det sista men min dator vill inte funka å sen är jag knappt längre på nätet så där har ni förklaringen. Ska försöka få till nått i veckan iaf!

Önskar er en underbar solig söndag!

Gör spikmatta ont???

Idag är jag inte lika slut som igår då jag somnade i badet, hahaha! Har precis anlänt till hotellrummet å får nog ut å leta efter ett par sköna skor att ha på jobbet för det blir långa pass på stengolv å stående å mina fötter har verkligen sagt ifrån nu :)
Köpte faktiskt en spikmatta på lunchen som jag ska testa ikväll för att se om den håller vad den lovar eller om jag bara skriker av smärta, intressant, hehe! Kanske fastnar den på rygen så jag får gå naken imorgon, vem vet ???

Ni som undrar om jag är utbildad dekoratör får svaret nu: Nej är inte utbildad utan har fått jobbet ändå! Närmast utbildningen är butikschef så något plus kanske fanns där. Det är pga att jag inte har någon utbildning som jag nu är nere i Göteborg hos min fadder för att få tips å en massa hjälp så jag kan stå på egna ben snart, men det är mycket att lära sig så huvudet är mer grötigt än vanligt för tillfället, fast kul har jag! Tyvärr är utbildningen slut imorgon så då får jag åka hem till "min" butik igen å jobba på!

Men nu ska jag kolla in skorna här nere å sedan köpa mig en smaskig kvällsmacka!! Ha det så gott!!