Söndags middag
Dagens middag bestod av rotfrukter, potatis och lax! Gissa om det va gott??

Skala och skiva potatis. Lägg i ungsfastform och krydda med havssalt och rosmarin. Strimla rapsolja över för att det inte ska bränna fast. In i 200 g tills potatisen blivit mjuk.
Skala morot och palsternacka, skär i bitar. Dela en hel hel brocoolibukett, skär röd lök och schalottenlök i grova bitar. Lägg allt i en långpanna och strö salt över. In i ugnen på 200 g tillsammans med potatisen tills allt blivit mjukt.
Stek laxbitar i salt, peppar och honung.
Servera

Skala och skiva potatis. Lägg i ungsfastform och krydda med havssalt och rosmarin. Strimla rapsolja över för att det inte ska bränna fast. In i 200 g tills potatisen blivit mjuk.
Skala morot och palsternacka, skär i bitar. Dela en hel hel brocoolibukett, skär röd lök och schalottenlök i grova bitar. Lägg allt i en långpanna och strö salt över. In i ugnen på 200 g tillsammans med potatisen tills allt blivit mjukt.
Stek laxbitar i salt, peppar och honung.
Servera
Kommentar från: Camilla
Hallå där!
Ett litet tips när Du skriver recept med grader...
Om Du håller ner alt och trycker 0186 så blir det º...
Ha det gott!
Kommentar från: Maria
Ååååå guuuu så göttigt det där såg ut. Lööööv lax !!
Trackback