RSS 2.0

Så här hade jag det igår!

Dagen igår var helt underbar! Den bästa födelsedagen på väldigt länge!
Jag blev väckt på morgonen med nybakad rosa prinsesstårta som var såååå god! Kan inte minnas när jag sist fick tårta på sängen, men det måste varit närr jag var liten. Min älskade vet precis hur han ska fånga mitt hjärta, hihi!

Sen fick jag paket som var ett helt underbart halsband med ett stort hjärta och tillhörande örhängen till =)
Vi drog iväg och kollade på ett hus som va jätte mysigt men lite små badrum tyvärr....men vi får se! Min lägenhet gick upp ytterligare i budgivningen och sen på kvällen åt vi en mysig middag och ina barn gav sina presenter till mig...de är så söta!! Så min födelsedag va helt perfekt, lugn och med massor av kärlek.....precis som jag ville ha det!!!







Torsdag

Hihi...jo min födelsedag är imorgon å tack för era tankar!! Jag å andra sidan firar väl inte så mkt eftersom det är min 33:e födelsedag....hmmm. Min dotter har redan gett mig instruktioner vart jag INTE får titta....gissa om jag blir nyfiken, hehe. Jag tycker att ju äldre man blir desto svårare är det att hitta något man önskar sig. Så jag har önskat mig ingenting, så med tanke på det så är allt jag får en bonus å överaskning! Håller på å kollar nu efter nått smaskigt att äta imorgon, det är däremot lite knepigare för det ska passa barnen med....men det lutar åt någon köttbit å ungsbakade grönsaker för det älskar jag!
Om några timmar ska jag hämta min älskade son som jag inte sett på några veckor nu pga sjukdomar. Ska bli så kul å mysigt att trffa han å få gosa lite även fast han blir 13 i år. Han har ett stort hjärta och tycker fortfarande att det är mysigt att krypa intill mig i soffan å hålla handen, hihi!! Men det dröjer väl inte länge fören de mysiga stunder försvinner....

Nu ska jag dricka min 2:a kaffekopp för idag å hänga tvätt!

Idag ska jag:

Idag ska förljande saker uträttas!

Storstäda lägeheten....IGEN!
Dra på en cykeltur genom landet (läs i vardagsrummet)
Handla mat eftersom konsumtionen är hög här
Leta efter något smaskigt att äta på fredag (min födelsedag)
Mysa med min familj

Duktig 5 åring

MIn dotter kom precis in i rummet å följande sades mellan oss:

Hon: - Nu har jag gjort rent i handfatet mamma!
Jag: - Jasså?
Hon: - Vilken duktig dotter du har som gör det va?
Jag: - Jaa min älskling, va duktig du är!
Hon: - Nu kan jag kanske få spela massor för att jag gjort det!
Jag:- Hahaha....kanske det!
Hon: - Jag tog bort alla tvålrester och det är jätte fint nu mamma!
Jag: - Du är så duktig!

Inte alla som har en 5-åring som tar sånt intiativ, eller hur??!!!!


En trött Izabelle som äter donekn pannkakor till frulle i bilen!!!

Goodiebagen



Denna stora påsen sponsrades av följande företag:

Eleven                        Liten påse med olika prover
Ingelita                       Strumbyxor
Pandia                        Specialtillverkade örhängen för oss
Finehair                      2 söta hårspännen + 25% på sortimentet
Fluffbabes                   Duschgelé med doft av marshmallows
Topphälsa                   Tidning
Passion of Sweden    Massageolja + kondomer
Styrka direkt                  Twinfast proteinpulver + bar + Viktomin tabletter
Ease White                    Tandblekning
Eccentric                         Lipbalm från Angels spa
Jolla                                Chokladkit
Intimbutiken                  Bodyglide + kondomer + tävlingspriser
Aromboden                   Hälsote
Beautystick                   Pormask klämmare
Godisboxen                  Presentkort
House of Paggilo        Smycken, tröja, läppstift + tävlingspris
Charlotte                      Allas tidning + purse
Sallyhansen                Lip Inflation extreme

Bloggmiddagen i bilder

Nu är jag nog människa igen tror jag...hehe. Sov aldrig något natten mellan söndag och måndag utan fixade klart i lägenheten så jag har sovit ikapp allt nu hoppas jag. Usch...så jobbigt att hoppa över ett dygns sömn men det va tvunget tyvärr.
Har ju lovat er bilder från middagen, inte så många och dålig kvalitet på kameran...men lite får ni se och sen den stora goodiebagen och dess innehåll!!!


              

          

Sammanfattning av denna bloggmiddag är: HELT FANTASTISKT ROLIGT!!!!!!




En riktig myskväll!!

Denna dagen har inte gått i hundratio precis, hehe. Middagen igår va så rolig och tack söta och underbara Linda för att du ordnade hela kvällen, den va så BÄST!!! Det va verkligen kul att träffa alla tjejer och få se hur de är i verkligheten! Hann inte prata så mycket med alla men hoppas det blir fler tillfällen! Det kommer helt klart bli uppföljning iaf!
Bilder från kvällen igår kommer upp imorgon för nu har jag lite bråttom, ska hämta hem min dotter å göra det sista i lägenheten....så det blir en lång kväll!

Ha det så gott!!!

Vad är väl en bal på slottet???

Vad ska man säga?? Är helt uppe i att fixa mig tills ikväll!! Å det ska bli så kul att få komma iväg å träffa nya tjejer! Just nu sitter jag med färg i håret å ögonbrynen är oxå på färgning, hihi. Klänningen klar, sminket framlagt å humöret är på topp!! Så ikväll ska det partas å tjatas...kan det bli annat med 10 brudar vid samma bord???
Min älskade ska skjutsa mig till bussen som avgår om 2,5 timme....

Har dock ett litet problem...hade vart gott med en cider på bussen, men det får vara tills jag kommer fram å då ska det intas både flytande å fast form!

Varför kan inget bli som jag vill???

Nu är det sjukdom i familjen igen, blir tokig på detta! Mini har feber å har kräkts några gånger så min son fick vara kvar i Stockholm så han inte blir smittad. Är så ledsamt att jag inte får träffa han nu men jag vill inte att han ska bli liggandes med sjukdom igen. Hoppas nu bara jag inte blir smittad...ska ju iväg imorgon på rolig kväll med andra bloggtjejer. men med min vanliga tur så är jag skeptisk. Har vid två andra stora tillfällen blivit sjuk precis lagom till eventen.
Så snälla...håll era tummar för mig så jag kan gå imorgon!!!

Försöker inte att tänka på det, så jag har gjort chokladmousse å håller nu på med en västerbotten paj som vi ska äta ikväll tillsammans med sallad och grillade kycklingvingar.

Extreme makeover

Fick precis samtal från mäklaren! Visningen är på måndag å det är 6 st som ska dit, så nu hoppas jag på snabb försäljning!! Underbart det kommer bli när jag får den såld så jag kan bo här på heltid!

Har en del att fixa inför morgondagen. Ska peela kroppen å ansiktsbehandling och fixas i håret! Alltså en makeover a la Petra!! Va å provade ett par klänningar igår men jag hade en sådan där dag där allt jag fick på kroppen kändes fel. Så det blir till att gräva djupt i garderoben istället!

Vad ska ni göra i helgen??

Äntligen!!!!

Nu har det ordnat sig!! Så på lördag ska jag iväg på bloggmiddagen som Linda ordnat...det ska bli såååå KUL!!! Klädbesvären ska lösas idag och mitt favvo tema är det ju så det borde inte bli så svårt. Men med tanke på min kroppstorlek så är det inte så lätt, men jag ska fixa detta!! Det blir till att åka ner på stan å flänga runt i alla butiker som en liten blå å prova allt som kommer i min väg, hahaha! Så skönt att min son accepterade att jag blir borta några timmar. Men jag tror jag vet vad det vad som lockade han mest..hehe.....DATATID!

Har en del att fixa med mig själv innan lördag dock...hmm.....

Jag hatar krångel

Idag är en väldigt seg dag, har tråningsvärk i armarna å kroppen känns ännu tyngre! Sen är jag lite ledsen över att jag kanske inte kan åka på bloggmiddagen. Min son kommer å han betyder mest av allt, så jag vet inte. Håller på å bearbeta både han å mig så jag kan åka några timmar iaf. Men hur kul är det att inte kunna ta ett glas vin?? Men som sagt kan jag åka iväg en stund å träffa alla å ha några mysiga timmar så är det värt det missade glaset, eller tre, haha! Jaja, vi får se helt enkelt. Men sen vet jag inte vad som ska pryda min kropp. Hittade visserligen svarta sopsäckar...så kanske får jag igång kreativiteten ikväll......hehe!

Nu ska jag ta ett yogapass så mina väldigt otränade muskler får tänjas lite grann!!!

Nu tar jag tjuren i hornen!

Här går det undan idag. Redan tvättat av 2 maskiner på tvätthögen å ska nu ta tag i berget av tvätt som ska vikas å läggas in i garderoberna. Den högen har blivit enorm eftersom vi inte gjort det på ett par dagar å jag har tvättat MASSOR! Men det är så tråkigt att vika tvätt och att hitta alla strumpor som ska passa ihop....särskilt älsklingens som är svarta, haha!!!

Ska idag oxå ta tag i min träning. Har många tränings-dvd att svettas till plus en cykel som står vackert på sin plats. Jag har blivit så lat och bekväm så att ta tag i detta är ett stort steg för mig...SUCK! Men nu har jag gett mig själv alldeles för lång semester så det är bara att ta tjuren vid hornen!

Ha en skön dag!

Min gelekropp ska trimmas!!

Nu har jag inte skrivit på ett par dagar igen. Men det har inte hänt speciellt mkt som jag har velat dela med mig av.
Va å lämnade pessan igår hos hennes pappa å på vägen hem hade vi snökaos, gick knappt att köra. Tur jag hade min älskade med mig så jag slapp köra själv, tycker INTE om att köra bil när man knappt ser nått och när det är så halt att man måste vara 150% koncentrerad. Det var jobbigt att lämna pessan igår, saknar henne massor å det dröjer en vecka innan jag får se henne igen.
Passade på att packa bilen full igen med saker från mitt hem, så nu har jag ytterligare en massa saker att få in i våra skåp å placera på ställen som inte finns, haha!

Ska även montera ihop min cykel så jag kan ta en timmes igenomkörare av denna gelekropp! Skönt att sätta sig på cykeln å kolla på ett avsnitt av 24 till!! Då får man två flugor på smällen direkt!!!!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Sugen på nått gott

Sitter å kollar på arla.se å dreglar över alla underbara efterrätter som finns! Tror ni jag blir sugen på att fixa något till ikväll?! Men jag vet oxå om jag ska unna mig nått sånt blir det motion a la elitnivå innan, hmm...

Men visst ser de frestande ut?





Dygnsrytm

Morning!
Idag är jag uppe ganska tidigt, å det känns skönt. Har ju tyvärr vänt mitt dygn så nu håller jag på att vända tillbaka å det med hjälp av sömntablett, tur att det finns!
Är på pysselhumör idag, undra vad jag ska hitta på??? Har ett omöjligt projekt att försöka få till å vet inte riktigt om jag ta mig an det idag, men kanske.
 Igår packade jag upp alla saker jag hade med från Lidköping å fick till lite mys i detta hem. Kände hur jag under dagen blev friskare å friskare så nu hoppas jag att det inte är falskt alarm för jag känner mig mycket bättre, ingen feber å pigg å börjar bli full av energi igen!!!

Nu ska pessan väckas!!

Klänningsbekymmer

Jag är bjuden på bloggmiddag den 24:e hos söta Linda! Det ska bli så kul att träffa lite nya tjejer. Men jag har ett stort problem. Jag vet inte vad jag ska ta på mig?? Å eftersom jag drar en stor storlek är det heller inte lätt att hitta snygga saker. Jag föreslog ett fyrmannatält, men de va slut i min färg, hahah! Kollade runt på Nelly.se igår men de jag tyckte va snygga fanns kvar i small...å de får jag typ till knäna......Ni ser mitt problem å hjälp mottages tacksamt!!

Annars är jag mkt bättre idag, så där pigg så jag t om funderar påatt ta ett lugnt yogapass!! Längtar tills jag blir helt frisk så jag kan ta tag i min träning igen....vägrar se ut som en strandad val i sommar bland alla vältränade brudar på beachen!

Inget nytt

Febern har lagt sig så nu är det bara en rejäl förkylning. Bra att inte behöva ligga still längre. För jag klarade det ju så bra igår, hahaha! S fick panik på mig till slut å tvingade mig att ligga å vila. Men det är så jag är, kan inte ligga å vara sjuk när det är saker som måste fixas i hemmet. Fast idag har jag tagit det lugnt, än så länge.

Nu orkar jag inte skriva mera. Ha en jätte bra dag!!

Min tur

Så där, då va det min tur att vara sjuker. Ligger i feber, ont i halsen och snuva. Jag som trodde att jag inte skulle bli sjuk, men tjii fick jag. Det värsta är att ajg får så dåligt samvete när jag är sjuk. Har så svårt att ligga still och låta andra ta hand om mig. Så nu har jag blivit beordrad att ligga i sängen (soffan) å inte göra något. Hur lätt är det när man vill ha kontroll över allt??? Typiskt kvinnosyndrom tror jag.
Det positiva är att jag kan blogga lite iaf och försöka svara alla jag inte hunnit än. Men jag känner hur febern gör en totalt utslagen och det gillar jag inte.

Hur har ni det idag???

Känns sorgligt men skönt

Äntligen hemma igen å är så sjukt trött! Halvligger i sängen i skönt nattlinne i silke och myser till ljudet av min pojkvän och pessans matlagning, hehe. Hoppas jag med får smaka lite....
Har hållt på i 300 sen igår med städning, packning å allt annat som behövs inför säljning. Så skönt!! Men det är med lite sorg jag lämnar mitt hem....snyft! Har ju bott där i 3,5 år och gjort om överállt å fått min prägel på hemmet, så klart det känns i hjärtat! Men vi kommer att hitta ett hus som är 100 gånger bättre, det vet jag!! Å det bästa av allt....jag får bo med min älskade!!!!
Syster kom förbi igår å tog med sig halva min boning, å det var ledsamt för mitt iallt fanns min älskade soffa. Hur ska jag klara mig utan den?

Skulle vilja skriva mer men orkar inte nu, får ta det imorgon för snart är det nana kudden som gäller!

kram


 Pessan stolt å lagar mat!!


Avancerat...hihi!!!


Sötast å finast!!


Å denna goda fick jag!!!

Flyttning

Försöker samla ihop mig lite. Vaknade med DEN huvudvärken och snart måste jag åka mina 20 mil igen för att möta upp kära syster med flytthjälp. Hon ska hämta alla mina vardagsrumsmöbler så nu börjar det på riktigt.
Imorgon kommer mäklaren så vi ska fota och gå igenom lägenheten för försäljning, ska bli så skönt!
Så om jag inte bloggar på ett par dagar så vet ni varför....FULLT UPP!!

Men jag önskar er som vanligt en skön dag!!

kram

PMS

Huvudvärk är en del av Pms...kul! Så jag sitter i soffan å bloggar å mini leker med sin Kettil å Leja..dockor...Å tjatar i ett.....hahaha! Älsklingen har jag gett sovmorgon, snäll jag är trots PMS, hahahaha!!!

Nu ska jag läsa bloggar å fortsätta drick mitt kaffe!

Plösssss

Chokladyoghurt

Köpte chokladyoghurt idag till en galen chokladälskare som jag. Men blev dock besviken eftersom det va vaniljyoghurt med chokladflingor i....men den var god iaf. Perfekt till mellanmål.


Inte möe att säga

Är slut på energi idag, undrar om det är min tur att bli sjuk nu eller om det är den röda veckan som spökar??? Har i två dagar svävat mellan glädje och depp. Är det detta som är PMS? Jag kryper iaf upp i soffhörnet med en filt å kollar tv...det är skönt när man inte är på humör!

Ha en fin fredag!!

Saknar mina barn

Tomt å tyst är det här nu...Jag visste att jag skulle sakna dom direkt. Usch, va inte lätt att säga hejdå till min son. Det dröjer ganska länge nu innan han kommer.

Å så är det så typiskt att efter barnen har åkt så passar snön på att komma hit, varför?? Å slask har det redan hunnit bli...oxå blääää!

Nu låter jag så klagig men jag är inte alls på dåligt humör, hehe. Bara trött efter mina 7 timmar i bil igår och hälften av dem ensam. Så jag har rätt att vara trött!!

Nu ska jag dricka lite kaffe å läsa bloggar.

Ha det!!

Onsdagsaktiviteter

Idag är det lite segt men jag piggar nog på mig snart! Det är dags att lämna barnen idag med å just nu känns det lite skönt med tanke på hur de har tjafsat de sista dagarna...har drivit mig till vansinne. Men jag vet att i samma sekund de går ur bilen kommer jag sakna dom igen! Inte roligt att vara utan sina barn men så är livet ibland. Pessan kommer tillbaka på måndag å ska då stanna två veckor antar jag. Det har ju blivit klart att hon ska bo hos mig på heltid!!!! Vi bestämde det i juldagarna å det känns så skönt.  Sonen har oxå börjat ångra sig att han flyttade till sin pappa, så vi får se...kanske flyttar han oxå tillbaka till mig!

Nu ska det packas kläder å om ett par timmar drar vi. Ha en jätte bra dag allihopa!!!

Kram Petra

Ge mig space å långt hår!

Nu är det rörigare än förut för nu står det kartonger överallt i våran lilla lägenhet, å jag har inte listat ut än vart jag ska ställa skiten...bläää för lägenheter UTAN förråd!

Gör ju inte saken bättre att kidsen är igång å tjafsar så fort de ser varandra heller...HJÄLP!
Om de inte passar sig så får de spendera resten av dagen på altanen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



SAKNAR MITT LÅNGA HÅR!!!!!!

Dags att stiga upp!

Ny dag, nya möjligheter och jag sitter vid datorn, haha! Ungarna sover fortfarande och det är så tyst och skönt nu. Min älskade ska försöka att jobba idag trots feber och jobbig hosta.

Vad ska jag göra då?

Ringa några samtal
Tvätta den överfulla korgen...IGEN
Städa
Se om det finns plats för ännu mer skit någonstans
Sätta upp en hylla
Blogga
Träna


Bloggkoll

Har skaffat bloggkoll, hoppas att tröga jag fattar hur det funkar nu bara......

Följ min blogg med bloglovin

En senil mammas funderingar

När man ligger och ska sova i sin underbart sköna säng så är det som John Blund gav en spark i arslet istället för sina sömnstjärnor. Blunda kan jag och ögonen är trötta men kroppen pirrar värre än när man är kär, nästan iallafall.


Det är när man ligger där och ska försöka sova som alla tankar börjar fara genom skallen på en och liksom borrar sig fast och vägrar lämna sin bestämda plats.
Man tänker så det knakar och alla frågor åker kana där inne, fram och tillbaks.

Hur kunde jag glömma det? Men varför gjorde jag inte det som jag planerade hela dagen? Eller varför har jag inte gjort ett dugg idag?
Jag måste vara världens sämsta mamma. Hur ska jag få pengarna att räcka? Man oroar sig för ALLT!


Eller också ligger man och tänker på allt man ska hinna med imorgon, och den listan brukar vara lång hos mig iallfall. Den där ständiga listan som inte ens blir halvfärdig för att det  hela tiden kommer andra saker ivägen, eller så fastnar man i något som ska göras grundligt. Sån är jag.


Som om inte det vore nog så tänker man på allt annat med som inte hör till vardagen.
Ett liv i lyx och flärd och en pool utanför lägenheten som jag ska bygga när jag har sååå mycket pengar. Hahahaha! 
Som bara jag har tilträde till.
Då kan den där sura kärringen som alltid ska slänga en blick på en när man går ut med hunden så att man plockar upp skiten, stå där och avundas mig när jag ligger och plaskar i den tempererade poolen med en drink i handen!


Alla tankar är som min dotters ostädade rum där allt är huller om buller och det viktigaste är gömt i oredan. Men innan man somnar så finns det där och jag vet att imorgon kommer jag minsann ihåg allt.
Tjena, att man gör!!


Det är nu min, den smarta men inte alltid så praktiska delen av hjärnan börjar arbeta med hur man ska lösa det senila tillståndet som uppdagades den dagen jag blev gravid. Och det är sant.
Glömsk är jag och jag kommer snart inte ihåg vilken dag det är eller mina barns personnummer. Eller stå och titta på sop påsen som ska med ut, men ändå glöms i farten. Tragiskt men sant!


Givetvis när jag ligger och ska försöka sova får jag en super idé! Det borde införas en operation i hjärnan för alla senila mammor. Ett minneskort borde opereras in  i skallen och ett usb-uttag någonstans, vart har jag inte kommit på än. 
Visst vore det bra? Direkt på morgonen när man vaknar så stoppar man in usb-kabeln i skallen och vips ser man allt man tänkt ett dygn innan!

Visst...vissa saker kanske borde raderas och barnförbjudas men det vore ett ypperligt sätt att få fram all saknad information på. Iallfall på mig för jag är glömsk och har inte hittat någon bättre lösning på problemet.


GE MIG ETT MINNESKORT MED 4GB PÅ NUUU!!!!

Surmupp

Idag har jag en riktig surmupp till dotter....inget är bra å det spelar ingen roll vad jag än säger så fräser hon....hon är värre än mig när jag har PMS....hmm...INTE BRA!

Bättre sent än aldrig

Rubriken får stå för både min inloggning här och min fina Amaryllis som jag köpte en vecka innan jul och som igår slog ut.....Snacka om sent!

Det är din hjärna som talar

Hade ett rejält krig här hemma förut. Mellan min hjärna å min enorma bak. Vem vann?

En kamp där den enorma baken trivdes i soffan å där hjärnan behövde frisk luft. Det va riktigt jobbigt faktiskt, måste få bättre karaktär. Men till slut så fick jag en underbar men iskall promenad utmed vattnet! Kinderna va lika röda som de brukar vara första soldagen, hehe. Synd bara att man inte blir brun när det lagt sig.


Nu är det snart dags för lite nice underklädesshow där jag kommer sitta å avundas alla smala snygg tjejer, men det är bara bra, kanske sporrar mig ändå mer att gå på promenader å sluta äta godis!


Toalettvatten i all ära

Min son som är hypokondriker kom in imorse och talade om för mig varför han va sjuk.

- Mamma

- ja

- nu vet jag varför jag är sjuk

- Ok

- Jag drack vattnet på toa igår så därför

- Men skojjar du eller?

- Nä, det är ju så

- Ja, om man är utomlands i varma länder ja (nu är jag lite grinig i tonen)

- Men vi är nästan utomlands mamma ( han syftar på att vi är nära Norge)

                             Jag asgarvara å han blir sur!

Två av tre

Hejsan hoppsan!
Idag är två av tre friska...jippiiiiiiiiii! Slut på allt slaveri från min sida! Hoppas bara den tredje frisknar till snart så vi kan hitta på något de sista dagarna min son är här. Jag håller tummar och tår....stenhårt!

Annars är det promenix å yoga som är mina största bedrifter idag.

Vad ska ni göra?

God soppa

Soppan blev fantastiskt god! Hoppade över broccolin och tog kålrot istället. Sedan  gjorde jag egna krutonger så det blev lite matigare. Å till sist knaperstekt bacon som vi strödde över soppan!

4 port Soppa

6 potatisar
1 purjolök
1 stor morot
1 bit kålrot
1,5 l vatten
2 buljongtärningar
ca 1 dl matlagningsgrädde
lite salt och peppar

Tärna potatis, morot och kålrot och fräs dem i stor gryta tillsammans med lite matolja. Häll på vattnet, buljongtärningarna och strimlad purjolök. Låt koka tills potatisen är mjuk. Smaka av och salta och peppra efter smak.
Servera soppan varm och strö krutonger och bacon över.







Deras önskan...min lag

Barnen har önskat soppa till middag så då får jag väl göra det, snäll som jag är! Ska bara komma på en bra soppa.....
Potatis, morötter, purjolök och broccoli...det är början iallafall, haha!

Dagens promenadbilder

Äntligen kom jag ut på promenad, så skönt det va å mkt piggare känner jag mig! Det blev mörkt fort men några bilder hann jag få. Idag tog jag en tur på golfbanan som ligger precis bakom vårt område, skit stort är det där!! Tyvärr inga roliga saker att fota. Fick syn på en räv men han va lite för snabb för mig ...snyft!











FINT VA??!!!


Mer nyårsbilder


Storebror hjälper en sur lillasyster med dataspel....tacksam liten pessa!


Jag får lite hjälp av pessan att göra efterrätten!


Kusin megafon försöker charma en sjuk pessa.


Pessan somnade tidigt i bonuspappas knä! Mina älskade!


Jag fastnade tydligen på bild med, haha!


Min vackra lillasyster!


Pappas högtalare fick bekänna färg!!!


Lite mindre smickrande bild.


Vi önskar er ett GOTT NYTT ÅR!!!

Maten på nyår

Lite sent men här kommer lite pics från nyår!



                               Enkel förrätt


    Smördegsinbakad oxfilé med sauterad potatis.


Mörk chokladmousse, vit chokladmousse och jordgubbar.

Alla utom jag

Då va hela familjen liggandes i någon form av influensa...eller nästan alla. Det erkar inte som det vill bryta ut på mig ordentligt så jag är den enda som är någorlunda pigg. Men resten ligger...mina älskade! Så idag blir det inte heller mkt gjort, så tråkigt nu när min prins ska stanna några dagar bara, men jag får ju vara med han under tiden så jag ska inte klaga. Men jag ska passa på att städa undan julen tror jag, så trött på alla julsaker...blääää. Sen ska jag ut på lite promenad med min lilla bebis aka kameran....hehe. Solen lyser å det har snöat lite, men risken är stor att den inte ligger kvar så länge till.

Önskar en en mysig lördag!!

Helg...igen

idag är vi en mysfamilj med myskläder och bara gör saker vi känner för! Jag måste ju erkänna att det har vart så många helger nu att denna helg inte känns så "helgig". Eller oxå beror det på att det tydligen blivit min tur att bli sjuk nu, kanske därför jag inte har lust till nått?
Hur som så har jag inte tid att bara sitta å låta dagen gå för här hemma ser det ut som en tromb dragit igenom hemmet efter alla lediga dagar. Så det är bara till att städa...fredagsstäda!

VAD GÖR MAN EN SÅN HÄR HELG???

I väntan på...

Gott nytt 2009!!

Då har det nya året startat och det kommer innehålla många roliga saker för mig och min familj iaf! Ser fram emot detta år nått helt otroligt!
Igår va den bästa nyårsafton som jag kan minnas. Fick fira den med mina båda barn, min älskade och min familj. Mten va helt underbar och det flytande nästan i samma klass. Fick även tävla lite mot mina nära i Singstar...hihi. Å sen när det hade passerat tolv så hade vi värsta discot i vardagsrummet!
Å nu sitter jag i en skön fåtölj å ska kolla på Dreamgirls å bara softa tills det är dags att vända hemåt igen. Just nu längtar jag hem. Vi tog en massa bilder som jag ska lägga upp här, antingen ikväll eller imorgon.

Nu önskar jag er en fortsatt trevlig dag!