RSS 2.0

Funderingarna är många!

Har varit ute å vandrat med en mkt slö liten vovve, fick nästan dra henne sista biten, haha! Hämtade ut kavajen jag beställt och köpte även en jäkla massa dietsoppor. Så nu är det sista skriket innan midsommar, får se hur många dagar jag står ut den här gången. Men som sagt, en mkt vis man sa en gång..."Allt det vi är, är resultatet av vad vi tänkt" Buddha.

Å så är det, lätt att glömma bort det där. Så nu ska jag fixa några kilon å verkligen stå ut denna gång!! En morgonpromenad varje dag gör oxå susen för både kropp å själ!! Sen att sopporna inte är så goda, är en annan sak, men de smakar ju inte daggmaskar iaf..haha!!

Har även börjat skissa på en tatuering jag vill ha på handleden. Det ska vara både text och en bild som jag står för. Kommer göra ont satan, men det är det värt helt klart!

Nu ska jag ta en stund i solen men en bra bok.....

Plössi plössi på er!
Kommentar från: Jayleene

Way the go sötis! Fortsätt kämpa, det gör jag me kör träning 2½ tim per dag nu, varav en powewalk innan frukost Resterande blir powerwalk 1 tim + ½-1 tim styrkeworkout =) Blev tipsad om bantningssoppor idag jag me men nee jag kör nog lite mindre kalorier och färre kolhydrater istället och mkt motion Inget godis och chips dock=( men det känns inte lika jobbigt nu=) Lycka till gumman! Kram!<3<3<3 Jayleene


Vad har du på hjärtat?:

Namn:
Stamgäst?

Mail kanske? (bara jag som ser)

Vart hittar jag dig?

Lätta Hjärtat!

Trackback