RSS 2.0

Sista helgdagen

Söndag är alltid söndag, långsam å med en blandad känsla av glädje och sorg. Glädjen att det är helg och en dag tillsammans med familjen där alla är lediga och sorg för att imorgon är det vardag å jobb igen och min son ska tillbaka till sin pappa. Visserligen jobbar inte jag för tillfället men min älskade gör ju det! Denna söndagen är dock annorlunda för min son Rasmus ska stanna en hel vecka, så ingen sorg är det! Ska dock sätta mig i bilen om ett par timmar för att hämta hem Izan...så denna vecka blir det att till att känna av att man lever med 2 barn i huset som inte alltid är sams...hahaha!
Saknar min syster så mkt för tillfället så det är väl det enda som gör lite ont. Hon är min bästa vän samtidigt som hon är min lillasyster. Vi har haft många jobbiga stunder tillsammans men fler är tillfällena som vi har haft roligt som tur är! Vi kan verkligen fåna oss å prata om allt å skratta oavbrutet till dåliga filmer..som Paris Hilton ex....hehe!

Nu ska jag fixa en brödskive till mitt halvnorska bonusbarn Lisa å hon har önskemål att det ska vara hinka (skinka), guleost (ost) och leverpastej på den, hahaha!! Å så ska den vara i 2 delar....så det är bäst att göra som hon säger *fniss*.
Kommentar från: Helen

Ja du ibland går helgen alldeles för fort.

Jobbigt när man saknar någon så mycket, men jag hoppas ni får ses snart.

Kram

2009-04-05 @ 16:43:56
URL: http://famstenstroms.blogg.se/
Kommentar från: Lillasyster...

Du är min bästa vän och den bästa stora syster man kan ha!! Jag saknar dig så mycket och vill va hos dig nu... Och aldrig mer åka hem... Tänk om vi bodde i samma stad.. Vad bus och mys vi skulle hitta på!!! Drömmar slår in óm man ser till att uppfylla dem.. och det ska jag se till!!

2009-04-05 @ 18:55:30
URL: http://mamaliciouz.blogg.se/
Kommentar från: Joy

2009-04-05 @ 21:45:37
URL: http://joysterling.blogg.se/
Kommentar från: Joy

Hej Jag Undrar Hur man får ett sånt snyggt design jag vill också ha min blogg fin svara gärna mig eller ge mig en hemsida som jag kan göra en finare blogg

Tack för din uppsamhet

2009-04-05 @ 21:46:57
URL: http://joysterling.blogg.se/
Kommentar från: Petra

Kycklingte, det är svart kina te, gula socker kycklingar och arom. Det var väldigt gott, finns på village så kolla där! Jag brukar ju kallas kyckling av sambon så då var det passande.;) Kram

2009-04-06 @ 08:43:59
URL: http://inredningstokig.blogg.se/
Kommentar från: Petra

Jobbigt att du måste åka så långt för att hämta barnen!!! Går det inte att åka halva vägen var så det blir närmare!?! :)

2009-04-07 @ 12:32:57
URL: http://petrano1.bloggspace.se

Vad har du på hjärtat?:

Namn:
Stamgäst?

Mail kanske? (bara jag som ser)

Vart hittar jag dig?

Lätta Hjärtat!

Trackback