RSS 2.0

En skön lördag

Idag har förkylningen tagit en annan form, ont i halsen å trött som bara den. Men jag måste in till stan å Izan ar lovat att hon ska orka cykla hela vägen in å hela vägen tillbaka och jag ska gå. Det är ca 3 km in så vi får se om hon verkligen orkar! Hon har en liten cykel fortfarande men jag har en överaskning till henne!! Imorgon ska hon få en stor cykel!! Vi ska ta en promenad till cykelaffären å sen ska hon få cykla hem! Gissa om hon kommer bli helt överlycklig!

Denna helgen är jag ensam med Izan för Samuel är på killparty, hehe. Dom är 6-7 grabbar som spelar nätverk hela helgen. Jag tycker det är viktigt att man får göra sådana saker för det är bara bra för oss, men ska inte vara tillsammans 24/7 bara för att man är ett par. Sen vet jag att han aldrig fick göra sådant i sitt tidigare äktenskap så då känns det extra viktigt för mig att låta han få ha kul med sina vänner! Sen kan väl inte jag riktigt fatta hur man kan sitta en helg helg dygnet runt å spela skjutspel, men det är en annan sak, hahahaha!!!

Men nu ska vi göra oss iordning för att promenera å köpa godis (till Izan) å frukt till mig!!!!

Ha en jätte skön eftermiddag å kväll!!!

Kramar från oss!
Kommentar från: Lady Angel

Män gör manliga saker som att skjuta ihjäl monster. Jag har aldrig fattat tjusningen men M gillar också sådant. Han kan sitta timmar fram WoW. Jag tycker det är lite töntigt faktiskt men det får jag inte säga högt, hehe. Paintball är en annan sak, har du spelat det? Hur kul som helst att leka krig...

2009-04-25 @ 15:24:25
URL: http://ladyangel.blogg.se/
Kommentar från: Linda

hihi kika i min blogg så har du fått ngt...

2009-04-25 @ 15:36:51
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Kommentar från: Helen

Ha en skön söndag

Kram

2009-04-25 @ 22:02:36
URL: http://famstenstroms.blogg.se/
Kommentar från: Hanna

Hej! Kul att du hittat till min blogg! Jag brukar köpa mina tyger bla på jofotex.se, mjukatyger.se, e-slojd.se så kika in där =). Lycka till med pysslandet!!

2009-04-26 @ 10:16:02
URL: http://litenfrost.blogg.se/
Kommentar från: Linda

haha näää eller hurStur att jag var o läste en snabbis vid datorn då, hade nämligen grillfest igår!

2009-04-26 @ 12:10:03
URL: http://hummingbird.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Namn:
Stamgäst?

Mail kanske? (bara jag som ser)

Vart hittar jag dig?

Lätta Hjärtat!

Trackback