RSS 2.0

BF är idag men ingen baby :(

Så idag ska det födas barn egentligen...vad gör jag hemma då? Man försöker att hålla modet uppe men det är inte lätt å sen alla som ska ringa å sms å fråga....Förstår att de är nyfikna men jag hör nog av mig när jag fått!!

Om en timme ska jag åka ner till stan för att besöka barnmorskan för förhoppningsvis sista gången. Borde köpa ett par julklappar med så vi får se vad orken bestämmer sig för. Ingen idé att tro att något ska sätas igång iaf, har inte gått förut så varför nu? Usch va negativ jag är.

Min sambo är på väg hem oxå med Lisa så fullt blir det här. Fattar inte varför han tjatar om att jag måste ringa om jag känner nått eller väcka honom mitt i natten om det händer saker. Men hallå...varför skulle jag inte göra det, tror han att jag vill åka in till förlossningen själv???

Det är så mkt som hänt under hösten som varit negativt så jag känner att jag tappar fotfästet så lätt numera. Men jag är glad över att vara ifrån Strömstad å i närheten av min familj igen, hade inte fixat en dag till i den döstaden.
Nu ska jag göra mig iordning så vi kanske hörs lite senare.
Kommentar från: Linda Olsson

Usch...det är så jobbigt den där väntan... Speciellt när det magiska datumet kommit...och gått... Själv gick jag över både 15 & 12 dagar...så jobbigt det va att se alla vänner få sina små även fast de va beräknade efter mig. Så jag vet hur du känner dig... Men ut kommer lill'n, förr eller senare! =DKramar

2009-12-17 @ 15:08:12
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/
Kommentar från: Maria

Vill bara skicka en lycka-till-kram :) Klart bebis kommer när den kommer...så är det ju bara. Kram kram från Maria

2009-12-17 @ 20:46:57
URL: http://fredagsblogg.blogg.se/
Kommentar från: Evelyn

Idag kom jag på att det var väldigt längesen jag tittade in här. Jag undrade om du fått ditt barn än och letade reda på dig bland de gamla kommentarerna. Och vilken lyckad dag att hitta tillbaka hit! =)Jobbigt att gå över tiden men du har ju julen framför dig om nu den lille vill stanna i mammas mysiga mage ett tag till.Lycka till med allt!

2009-12-17 @ 21:42:34
URL: http://eyz.blogg.se/
Kommentar från: Lady Angel

Hahaha, han tror kanske att du kommer köra in dig själv till BB?

2009-12-18 @ 08:11:50
URL: http://ladyangel.blogg.se/
Kommentar från: tess

JAg tänker på dig gumman. Vet hur modet sjunker men jag lovar din baby kommer inte stanna där inne.... Har du gått över med de andra barnen så är väl risken stor att du helt enkelt bär dina barn lite längre.Sänder massa styrka..Kram gumman//Tess

2009-12-18 @ 08:44:00
URL: http://tess701.blogg.se/
Kommentar från: Sara

Är den lill* på väg nu? Inget inlägg och jag är nyfiken! Tänker på dej och din familj! Kram

2009-12-18 @ 15:07:38
URL: http://dizela.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Namn:
Stamgäst?

Mail kanske? (bara jag som ser)

Vart hittar jag dig?

Lätta Hjärtat!

Trackback