RSS 2.0

Kanske dags för vaccinering

Har inte blivit mkt till sömn inatt, å nu har jag hållt mig vaken med hjälp av Tv 4 Nyhetsmorgon. Fast känner att kroppen behöver nog lite mer vila annars kommer min fredagkväll bli kort och det vore ju väldigt synd (kan ju inte missa GODISET)!
Det är så mkt snack om svininfluensan och man ska vaccinera sig, så jag som hade bestämt att inte vaccinera mig börjar vackla och det lutar åt att sprutan vinner. Mina barn ska ju vaccinera sig och det kanske är det bästa. Så svårt att veta när läkare inte kan vara eniga om vad som är bäst?!

Ska du vaccinera dig??

Återkommer om några timmars skönhetsömn =)
Kommentar från: Bokmalen

Här har du en till som funderar på samma sak. Vaccinera eller inte!?? Jag tror det lutar åt att jag gör det!?? Vi får se när det blir dax, vi skulle få göra det på jobbet men det blir väl i december nån gång!??

Jag har oxå suttit å sett morgon-tv. Ska försöka hålla mig vaken idag så kanske jag lyckas vända på dygnet bättre än sist!?

Kramen, Maria

2009-11-06 @ 10:07:38
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Kommentar från: Anna

Hallå! Allt bra m dig? Nu är det som tur är inte långt kvar... Jag är faktiskt jätteglad att jag vaccinerat mig nu eftersom två av mina tjejer är jättesjuka för tillfället:( De ska konstigt nog inte få sina sprutor i skolan förrän i december, vilket jag kan tycka är lite sent. Själv ska jag få min andra spruta på torsdag och jag hoppas verkligen att jag inte blir så dålig som sist...

2009-11-06 @ 10:17:06
URL: http://propellern.blogg.se/
Kommentar från: Mina

God middag söta.Nä jag ska inte ta sprutan för man vet inte hur det regerar på barnet i magen..man vill inte riskera något..Hoppas att du får en skön fredag.kram kram

2009-11-06 @ 11:45:29
URL: http://blondis81.blogg.se/
Kommentar från: Sara

Nu går det undan med magen..:) Inte långt kvar!

Jag och tösen körde vaccinet i Tisdags...det var bara jag som fick någon av biverkning..sov en gris hela Onsdagen...sen som du har nu ont i armen..

Men nu (fredag)..så mår jag kanon!

2009-11-06 @ 20:19:29
URL: http://skatansurtant.blogg,se
Kommentar från: Lena i Lyckebo

Jag ska absolut inte ta sprutan och artikeln i WHO sa mig allt. Huvvaligen.

Kramis

2009-11-07 @ 00:36:59
URL: http://www.fridatowe.bloggspace.se
Kommentar från: Lady Angel

Jag tillhör en riskgrupp så jag ska vaccinera mig. Tycker det är bäst faktiskt.

2009-11-07 @ 07:45:55
URL: http://ladyangel.blogg.se/
Kommentar från: E.K - Mamma Till Alicia

Jag är bara ett stort frågetecken när det gäller detta med svininfluensan och vaccinet.Men kul att läsa lite hur andra funderar när det gäller den frågan.http://eekk.blogg.se/2009/november/funderingar.html

2009-11-07 @ 13:53:14
URL: http://eekk.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Namn:
Stamgäst?

Mail kanske? (bara jag som ser)

Vart hittar jag dig?

Lätta Hjärtat!

Trackback