RSS 2.0

Lovely måndag

Finns väl inget härligare än en regnig måndag?? Jag menar, alla älskar vi måndagar och regn är så skönt nu när det är november, fin kombination där!
Känner att jag måste uppdatera lite vad som händer i mitt liv just nu. Har haft en busig bebis i magen idag (det lilla livet har somnat av ren utmattning) och ska till bm i eftermiddag. Tyvärr har jag tappat bort lappen med tden på så jag ringde på telefontiden för att fråga när detta är. Får till svar att telefontiden är inställd för utbildning. Men det finns bara 1 barnmorska i Strömstad...konstigt. Jaja, får chansa att det är kl 16 eller 15.30 (Hon ringde nämligen i torsdags å ändrade min ordinarie tid, som hon alltid gör).
Sen måste jag planera in hela veckan i temat MAT och försöka få lite ordning på torpet! Jag har med andra ord anlänt till den lilla byn Strömstad.
Annars är det läkarbesök inplanerat i veckan och samtal med Rasmus lärare/mentor.
Kommentar från: tess

Hur går det med allt annat? HIttar ni någon bostad? Sedan funderar jag på hur det löser sig med jobb osv för sambon? Ska han pendla?Hoppas allt löser sig till det bästa snart. //Tess

2009-11-02 @ 15:37:38
URL: http://tess701.blogg.se/
Kommentar från: Elin - Ett hus till oss

Så mysigt med en liten livlig sötnos i magen :)Hoppas det gick bra hos bm :)Kram Elin!

2009-11-02 @ 20:58:31
URL: http://etthustilloss.blogg.se/
Kommentar från: hannah

Hoppas ni får en underbar vecka!! Kramisar i massor

2009-11-02 @ 22:38:00
URL: http://mamaliciouz.blogg.se/
Kommentar från: Lady Angel

Njae, regnet kunde allt ha lättat något igår. Lite sol skulle inte sitta fel. Fast man blir ändå lite fascninerad av hur årstiderna ändras.

2009-11-03 @ 09:14:31
URL: http://ladyangel.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Namn:
Stamgäst?

Mail kanske? (bara jag som ser)

Vart hittar jag dig?

Lätta Hjärtat!

Trackback