RSS 2.0

Morgongnäll

Kidsen ivägskickade till skolan å mannen ska jobba hemifrån idag. Envis som jag är så måste jag bara fixa något på morgonen. Så jag startade en tvättmaskin å rensade lite på bänken där all tvätt viks å stannar.
Vanligtvis tar detta max 15 min men för mig (för att ni ska förstå hur smärtan påverkar mig) tog det idag...45 minuter! Wow, vilken raket jag är!
Men nu värker benet lite så det blir väl till att ligga några timmar tills jag kan röra mig igen! Så här är det varje dag, eller varje dag sedan jag INTE behövde ligga 24/7.
Hoppas verkligen de här 3 månaderna tills bebben tittar ut går fort nu.

Kanske skulle be min syssling om min shoe box (sex and the city), det gör iaf dagarna lite roligare!

Kommentar från: Mindy

Inte skoj med den närven kläm..Tyvärr har jag några nerver som ligger kläm på min högra sida som strålar ut i benet..så en lätt ischias har man tyvärr med men långt ifrån hur du har det..Läkaren säger att jag ska röra på mig så mycket som jag bara orkar men det är små jobbigt..skönt med stödbältet för magen som hjälper lita..skönt att man är skiksriven nu så man inte behöver tänka på jobbet på väldigt länge...skönt att rå om sig innan lillen kommer..Så skoj att vi har samma dag som beräknad..klart min räknar stämmer inte helt..min prins är beräknad den 16 men det går inte få in de dagen på räknaren exakt..men det känna som det inte spelar så stor roll..hihihi....Ska om några timmar hem till min vän & hennes bebis 3 veckor..så mysigt..ska baka lita snart & tvätta klart..Hoppas att du får en skön onsdag.kram

2009-09-09 @ 09:37:22
URL: http://blondis81.blogg.se/
Kommentar från: tess

Ja de e tufft... allt är tufft just nu så jag måste tyvärr sjukskriva mig igen. Jag är så uppe i varv och mår hemskt... dagen ska gå i vilans tecken så får det liksom bli. //Tess

2009-09-09 @ 10:26:23
URL: http://tess701.blogg.se/
Kommentar från: Diana

Hej



rösta jättegärna fram mig till veckans blogg på:

http://blondinenfrida.blogg.se



Jag är nr 9



:)Då skulle jag bli såå glad. Kram

2009-09-09 @ 11:32:24
URL: http://dianasl.blogg.se/
Kommentar från: Mindy

God middag min vän..Hoppas att du får en härlig onsdag med magen i vädret..Det är så underbart att känna av honom sparka så mycket som han gör..man riktigt ser hur magen hoppar :) underbart att vara gravid..Så skoj att vi ska ha samtidigt :) Kram kram

2009-09-09 @ 11:52:32
URL: http://blondis81.blogg.se/
Kommentar från: Angelica

Många nior det var här då. 9/9-2009 och 99 dagar kvar :)

2009-09-09 @ 16:25:07
URL: http://guldkragens.blogg.se/
Kommentar från: Linda Olsson

Jo, men visst är det så! Vårat datum var givet, min man friade den 15/5 -08 på vår 4-årsdag, och vi gifte oss den 15/5 -09 på vår 5-årsdag. <3



Klänningen kommer från tradera (!) Den var helt ny, syddes upp efter mått, och kostade inte mycket alls! ;)

Visst är det underbart att va gravid, ser att du också väntar nummer tre! =) Hur känns det? Nervöst att bli trebarnsmamma? ;)

Lägger till dig också!



Kramar

2009-09-09 @ 17:09:27
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/
Kommentar från: Angelica

Hej ja det var ett tag sen. Tackar för det jag gör så gott jag kan :)jag vet att det finns alltid folk som ska ha åsikter om allt ..Huvudsaken är att det blir bra för de som är inblandade.



Jo det funkar riktigt bra med jasmin och hennes pappa nu. Jamin hon har blivit stora damen,hon har väl inte heller mått så bra sen mamma dog och sen blev jag sjuk efter att Kim föddes det tog ganska hårt på henne. Men nu har hon börjat öppna upp sig mer och mer och pratar om saker och ting.



Det gick inte att komentera på ditt inlägg blaj blaj. Men hoppas du har hittat något ätbart :)

Kram

2009-09-09 @ 20:00:17
URL: http://guldkragens.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Namn:
Stamgäst?

Mail kanske? (bara jag som ser)

Vart hittar jag dig?

Lätta Hjärtat!

Trackback